Ayrilik nerelerdesin?sana cevap hakkı doğdu.Yaptığın çelişkili yorumlara ne diyeceksin.Ne zamandır bişey yazmıyorsun.
usteki sacın alt kısımları bir tuhaf geldi bana yakonu sahibide yok neyse bende sinameki kullanıyorum bir aydır bi ara sonucu paylasırım
Ben de şimdi farkettim.Sanki pc'de siyaha boyamış gibi ucunu.Çok garip.Acaba bu kullanıcı erkek olabilir mi!:44:
ay simdi siz diyince fark ettim bende
alemsin valla, olur mu olur ekranin arkasinda kim var bilemiyoruz kii
2 tane kullanıcı ismi var.Kendi kendine tartışmak için laf atıyor saçma sapan diye.Hayal dünyası genişmiş.Bir de saçının ucunu bize göre sağ tarafını karalamış sanki.Ne yapmaya çalışıyor anlamadım.kızlarla dalga geçen bir erkek olabilir diye geldi birden aklıma.
Valla olabilir canim ya.. simdi siz diyince gozlerim acik kaldi valla, gercektende omuzdan assasi bi garip duruyo
fotoyu zoom'ladim o kisim sac degil.. resmen boyayarak saca benzetmeye calismis :26:
dikkatli bakin.. eski sac modelinin oldugu uzunlukta saci.. o hizanin ucunu boyamis sadece..
ben saçların bu denli hızlı uzayacağına inanmıyorum...saçların bakımla daha sağlıklı olacağına inanıyorum..ama bunun uzama hızını etkileyeceğine pek ihtimal vermiyorum..
zaten 20 günde bir insanın saç dipleri geliyo..1 ayda 1,25 cm uzasa 2 ay da en fazla 2,5 cm uzar saç... bu 4 ay da 5 cm demektir...
yani şu an ki halinizin fotosunu çekin hazirana kadar en fazla 5,5 cm filan uzar...sinemaki de kullansanız başka bişeyde kullansanız hikaye
kuaförden bi 6 ay uzak durun bak nasıl uzuyo
ben saçların bu denli hızlı uzayacağına inanmıyorum...saçların bakımla daha sağlıklı olacağına inanıyorum..ama bunun uzama hızını etkileyeceğine pek ihtimal vermiyorum..
zaten 20 günde bir insanın saç dipleri geliyo..1 ayda 1,25 cm uzasa 2 ay da en fazla 2,5 cm uzar saç... bu 4 ay da 5 cm demektir...
yani şu an ki halinizin fotosunu çekin hazirana kadar en fazla 5,5 cm filan uzar...sinemaki de kullansanız başka bişeyde kullansanız hikaye
kuaförden bi 6 ay uzak durun bak nasıl uzuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?