Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim ki tam 1 yaşa kadar devam etti çok endişelendim ve i 3 doktora götürdüm 1 yaşına kadar olabilir dediler şu an 17 aylık ve ancak normale döndü benden başka kimse fark etmedi zaten ama sende kontrol ettir için rahat etsin4 gün önce 3 aylık oldu gözleri kayıyor galiba bana mı öyle geliyor
Ben o kadar takmıştım ki bu göz kayması olayı kızım 2 yaşına gelene kadar bir sürü göz doktora götürdüm. Hem özel hem devlet. Hepside bişey yok demişti. Son doktorda emin oldum artık.4 gün önce 3 aylık oldu gözleri kayıyor galiba bana mı öyle geliyor
Merhaba.Kayma nasıldı numara çıktı mı gözündeBizim ki tam 1 yaşa kadar devam etti çok endişelendim ve i 3 doktora götürdüm 1 yaşına kadar olabilir dediler şu an 17 aylık ve ancak normale döndü benden başka kimse fark etmedi zaten ama sende kontrol ettir için rahat etsin
Slm çok dikkatli baktığımda bir gözü bir yere takılı kalıyor gibiydi numara çıkmadi zaten fark edilmiyor ben ve bir arkadaşım fark etti,ama çok şükür bir sorun yokmus şimdi daha iyi hep kontrol deyim amaMerhaba.Kayma nasıldı numara çıktı mı gözünde
Bnm oğlum 14 aylık içe kayma var özellikle sağa sola bakışlarda.damlalı ölçüm yapıldı üç numara Hipermetrop var gözlük verdi doktor ama kesinlikle takmıyor.nasıl olacak bilmiyorumSlm çok dikkatli baktığımda bir gözü bir yere takılı kalıyor gibiydi numara çıkmadi zaten fark edilmiyor ben ve bir arkadaşım fark etti,ama çok şükür bir sorun yokmus şimdi daha iyi hep kontrol deyim ama
Damlalı ölçümü bilmiyorum bize yapılmadı, çok geçmiş olsun daha çok küçük gerçekten zor nasıl olur bilmiyorum bendede hipermetrop var ondan korkuyorum zatenBnm oğlum 14 aylık içe kayma var özellikle sağa sola bakışlarda.damlalı ölçüm yapıldı üç numara Hipermetrop var gözlük verdi doktor ama kesinlikle takmıyor.nasıl olacak bilmiyorum
Gerçek numarayı damlalı ölçümle tespit ediyorlar.Dört dereceye kadar gözlük yazmıyorum normalde dedi doktor kayma olduğu için yazdı.ileri derece ve sabit değil.fotoğraflarda çok belli oluyor ve farkedenler var.Hep umdum ki büyüdükçe göz gelişecek ve geçecek.Bilmiyorum ya bazen çok çaresiz hissediyorm hayat zor geliyor.belki aylar sonra hafifleyecekDamlalı ölçümü bilmiyorum bize yapılmadı, çok geçmiş olsun daha çok küçük gerçekten zor nasıl olur bilmiyorum bendede hipermetrop var ondan korkuyorum zaten
Git bence insan tedirgin oluyor daha çok küçükler ya nasıl taksın ki gözlük bizimki oyuncak güneş gözlüğü var onunla oynuyor bazen tutup açiyor ters yakıyor olmayınca sinirlenip yere atıyor bende 2yaşta tekrar doktora götüreceğimGerçek numarayı damlalı ölçümle tespit ediyorlar.Dört dereceye kadar gözlük yazmıyorum normalde dedi doktor kayma olduğu için yazdı.ileri derece ve sabit değil.fotoğraflarda çok belli oluyor ve farkedenler var.Hep umdum ki büyüdükçe göz gelişecek ve geçecek.Bilmiyorum ya bazen çok çaresiz hissediyorm hayat zor geliyor.belki aylar sonra hafifleyecek
Gözlüğü kesinlikle takmıyor sesimi yükselttiğimi farkediyorum o daha bebek anlamıyor.belki de gözlük uygun değil rahatsız ediyor.Bir doktora daha gideceğim