Saç Uzatma Yöntemleri 4 aylık fark sinemaki. .

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
303
İstanbul
bildiğiniz gibi sinemaki yapıyodum ve sonuçları. .

buarada bu yeni adım diğer adım sipsip52 di.

voovv canım süper olmuşş
bende başlayacağım ama badem yağı yoktu aktarda, onu bekliyorum pufff
inşallah benim de saçlarım böyle olurr
çok taktım saçlarıma ya

saçların gerçekten çok uzamış.Normalde de hızlı mı uzardı?Yani demek istediğim saçının yapısı da etkilimi bu sinameki küründe?Benim ayda 1 cm uzuyor.Acaba bu kadar çok etki edermi ...

yok cnm bnm saçlarım hiç uzamazdı mesela 2 yıl önce saçlarım gögsümün üstündeydi geçen sene aradan 1 yıl geçmesine ragmen 1 karıs bile uzamıyodu . . / ama sinemaki yaptım ve sonuçtan gerçekten memnun kaldım Bnm saçlarım bile uzadıysa yaniii gerisini düşünemiyorm

sipsip süper uzamış cnm 4 ay boyunca düzenli uyguladın sanırım tebrik ederim

Son düzenleme:
maşallah canım çok güzel uzamış saçların bende henüz 5 kür yapmama ragmen ciddi bir uzama var... yanlız benim merak ettiğim şey şu özel günleri takip ediyormusun? ben özel günlerde yapmaya gayret ediyorum genelde.

canım sacların super uzamıs ya bende bugun mecıtefendı sac bakım yagı aldım saclarım senın ılk halındekı gıbı kısalıkta, ya sınemakıyle ılgılı o kadar cok sayfa varkı oku oku mhvoldum sen nasıl yaptıgını kuru anlatırmısın sana zahmet olacak belkı bın kez yazdın ama eger usenmezsen 10 dknı ayırıp anlatırsan, ve su ozel gunler nedır onuda acıklayabılır mısınız. aldıgım yag bıtınce bende bunu yapmak ıstıyorum hatta aynı zamanda yapsam dıyorum, sımdıden cok tesekkur ederım

Bulut bende ayni seye takildim simdi konu sen yazinca yukari ainmis ve dikkatimi cekti.. eski rumuz sipsip52 demis, e orada da uzun, tarihe bakarsak hic biri birbirini tutmuyo!! omuzdandi ve 4 ayda uzamamismiydi bu sac??

o konu ağustos da açılmış ondan bir ay sonra saçlarını kestirip yeni konu açtı bir an önce uzasın istiyorum sinemakiye başladım diye hatta her hafta fotoğraf koyucam dedi 4 ay devem etmiş şimdi uzamış işte saçları
zaten ilk konudada kısa saçı
ben mi yanlış takip ettim acaba

Mükemmel uzamış yaaaa
Bende uyguluyorum inşallah benimde saçlarım 4 ayda böyle olur ahh ahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…