Merhaba arkadaşlar 4 aylık evliyim 6 senelik beraberlik sonrasında Severek evlendim ve hiç bilmediğim bir yönümle karşılaştım bende bu yazıyı okuyan arkadaşım gibi vajinusmusla tanıştım çok fazla yıprandım çünkü eşimi seviyordum neden ben diye diye kendimi bitirdim ama eşim çok anlayışlı geldi bana asla zorlamadı kesinlikle laf söylemedi olacak merak etme olacak dedi ve 4 ay boyunca sürtünme yoluyla ilişkimiz oldu ve bu beni aşırı üzüyordu kendimi tam anlamında kadın hissetmiyordum . Daha bir kaç gün önce yine deneyelim mi diye sorunca bende olur dedim ama yine O ana gelince Başka zaman yapalım yarın olsun Başka gün olsun diye günden güne atacaktım biliyorum önce dua ettim sonra sıcacık bir duş aldım ve sadece kasık bölgelerime sıcak suyla masaj yaptım baya iyi geldi sonra eşim elimi tut Canın acıdığı an bırakacam dedi sonsuz güveniyordum ki 4 ay bu şekilde devam oldu tam birleşme olacak ve orda bir DUVAR GELİYORDU lanet olsun ki o duvarı anlatamıyordum kimseye neyse yavaş yavaş milim milim devam etti aslında o duvar dediğim yerde beklediği için acı cekiyordum sonra derin nefes aldım ve ıkındım oda oldu dedi inanın anlamadım yemin ederim oldu Diyince sırf muTlu olayım diye dedi sandım bir baktım olmuştu içimde kaldı bir süre hiç ileri geri etmedi alıştım ve ben dedim şuan ileri geri yap o an istemsizce ben gevşedim ve oldu sonra ertesi gün biraz daha az acı 3 günün sonunda 0 acı oldu canlarım inanın bişey yok para ne vermeye gerek yok ilaçlara gerek yok ne uyuşturucu kremler ne kas gevşeticiler kullandım hayır olmadı ama Kesinlikle jel bebek yağı Bunlar olsun bunu okuyan kişi İnan bana yeneceksin kendini eksik hissetme bunu okuduktan sonra yıpratmada olacak sadece bunu hiç unutma Bak ben yaptım diyorum ben ben Asla dedim olamaz asla ama oldu günden güne attığını biliyorum ama atma üstüne git ve olacak