Sİz kardiyolojiye götürdünüz mü? Farklı bi çocuk doktoruna üfürüm için ne dicek kardiyolojiye yönlendirecek mi diye götürmek istiyorum. Kendi doktorumuz gerek duymadıÇocuk doktoru kalbe bakmaz çpcuk kardiyolojiye gitmeniz gerek. Benim bebeğimde de vardı büyüdükce düzelir her bebekte oluyor dediler
Benim arkadaşlarımın çocuklarında da var onlar takip için bile götürmüyorlar ama ben çok evhamlı biriyim. İçim içimi yiyor kendimi bi şekilde durdurmak istiyorumbenim arkadaşımın bbeğinde de var. ama oda 4 aylık ileride ne olur bilmiyorum ama şuan oda çok sağlıklı ve annesi hiç takmıyor. bence de çocuğu kurcalatma. doktoruna güven . içini ferah tut
Bizede doktor çoğu bebekte oluyor endişe etme falan dedi benim evhamlandığımı görünce rahatlatmaya çalıştı ama bi kere takıldı kafama. Kardiyoloji doktoru ekg falan çekti mi yoksa oda fiziki muayenemi yaptı sadeceBenim bebenin birinci ay kontrolünde fark etmişti doktorumuz, çocuk kardiyoloji için yeşil alan açtı hemen bize o hafta gittik. Basit bir şey ama çocuk kardiyoloji görsün demişti. Gittiğimizde de bebeklerin yarısında oluyor zamanla geçiyor demişti çocuk kardiyoloji doçenti, beş aylık tekrar götürdük tamamen geçmişti.
Önce bir dinledi, sonra ultrasonla güzelce baktı. EKG falan çekmedi. Ben de çok ağlayarak gittim, bilmiyorum da böyle şeyleri ilk bebe. Tedirgin olacak bir şey yokmuş şimdi anlıyorum ama insan çocuğuyla ilgili en ufak şey olsun istemiyor. İçiniz rahat edecekse doktorunuza söyleyin, yeşil alan açsın hemen randevu bulunuyor zaten. Özeldeki doktorlar yeşil alan açabiliyor mu bilmiyorum ama bizim ilk doktor devletteydi o açmıştı.Bizede doktor çoğu bebekte oluyor endişe etme falan dedi benim evhamlandığımı görünce rahatlatmaya çalıştı ama bi kere takıldı kafama. Kardiyoloji doktoru ekg falan çekti mi yoksa oda fiziki muayenemi yaptı sadece
Eko ile bakıyorlar ultrason gibi yani bize 6 ay sonra gelin gelmenizede gerek yok aslında ama dedi biz gitmedik zaten başka sorunlarla uğraşmaktan direk çocuk kardiyolojiye gidip eko ile baktırın normal muayene net doğru sonuç vermezBizede doktor çoğu bebekte oluyor endişe etme falan dedi benim evhamlandığımı görünce rahatlatmaya çalıştı ama bi kere takıldı kafama. Kardiyoloji doktoru ekg falan çekti mi yoksa oda fiziki muayenemi yaptı sadece
Ay eko mu o minicik şeyin adı ben hep ultrason dedim.Eko ile bakıyorlar ultrason gibi yani bize 6 ay sonra gelin gelmenizede gerek yok aslında ama dedi biz gitmedik zaten başka sorunlarla uğraşmaktan direk çocuk kardiyolojiye gidip eko ile baktırın normal muayene net doğru sonuç vermez
Evet canım :)Ay eko mu o minicik şeyin adı ben hep ultrason dedim.