- 9 Ekim 2011
- 127
- 29
Merhaba,daha evvel bronşiolit olan kızım için başlık acmistim çok şükür toparladik ama şimdi de dört aylık olduk geceleri harap oldu kızımın.yarim saatte bir uyaniyor ayakları diretip bağırarak ağlayan bebek oldu.emziriyorum uykuya dalıyor yarım saat sonra ağlıyor kucağa alınca susuyordu. Günde 6kez kaka yapıyordu şimdi üç kez flan yapıyo derken bugün Dr a gittik ve baya inceledi dedi ki bu bebekte inanılmaz gaz var hemen ultrason çekilsin idrar tahlili röntgen iste efendim kaka tahlili bıngıldak biraz açık ona da ultrason...tmm dedim neyse yaptırdık sonuç şükür temiz bir tek gaz çıktı ona da lacto... İle başlayan gaz damlası sindirim düzenleyici şurup zimaks verdi ve fitil verdi. Bu çocukta ishal baslayacak dedi hala kaka yapmadı. Orada kendi fitil verdi kulak çubuğu ile uyardı makattan.kizim o kadar ağladı ki tüm bunlar olunca anne olunca dayanamadım gerçekten. Bu kadar radyasyon a gerek var mıydı. Bana gaz damlası kullanıyor musun dedi bende bebeklikten beri çok sorun yaşamadık gaz ile o yüzden kullanmadım dedim. Bronşiolit tedavisi gördüğü için bağırsağı bozulmuş olabilir dedi. Acaba bebeği benzer problem geçiren var mı aramızda sevgili anneler tecrübelerinizi beklerim. Sevgiler... Bu kadar tahlil istemi de tamamlayıcı sağlık sigortası olduğu için hastane tuzağı olabilir mi diye de aklıma gelmedi değil?!