4 aylık bebeğin koltuktan düşmesi

nutellaam

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2024
89
12
8
27
Merhabalar bugün talihsiz bir olay yaşadık . Bebeğim 4 aya girmek üzere,koltuğun üzerinde yatıyordu yere düştü geldiğimde yüzü yere bakıyordu ağzında emzik olduğu için ağzında kanama olmuştu emzik sanırım hasar verdi ağzına . Düştüğü zemin parke üstündede ince bir Halı var. Kafasında vs şişlik yok ama düşme anında görmedim neresini vurduğunu sadece ağzında kan gördük . Hemen acile götürdük , doktor tomografi istedi ama eşim izin vermedi yüksek radyasyondan dolayı. Tomografiden sorumlu kişi de önermedi . Doktor iki saat takip edin dedi takip ediyorum sürekli anormal bir durum yok şuan ama içim hiç rahat değil çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum. Bu durumu veya benzerini yaşayan var mı ? Tomografi çektirmeli miydik bilmiyorum

Canım bi süre uyutma en iyisi, kusma vs olursa tekrar doktora gitmen iyi olur

Merhaba biraz uyutmayin arkadaşın dediği gibi.Emzik heralde darbeyle kanattı ağzını bide böyle yüzünde biyerinde renk değişimi morluk vs bsi yoksa inşallah Allah in izniyle bsi olmaz.Keyfi nasıl yerinde mi aglayarak anca tepki verebilir şuan masum yavrum

Keyfi iyi bi değişiklik yok kendinde ağzında yara olduğu için beslenmesi sıkıntı olur diye düşündüm mamasınıda sorunsuz içti
İnşallah sorun olmaz sağlığında

Geçmiş olsun bundan sonra koltuğa yatırmayın, yere bırakın.
Bu video çok faydalı tavsiye ederim:

Benimde bebeğim 6 7 aylıkken betona düşmüştü Dr eğer bir aksi durum gormezsen korkma dedi. Çok şükür kötü bisey olmadı şuan 14 aylık

Geçmiş olsun bundan sonra koltuğa yatırmayın, yere bırakın.
Bu video çok faydalı tavsiye ederim:
Teşekkür ederim evet artık özellikle yere yatırıyorum normalde dönmüyordu ve ona rağmen dik yatırdım yan pozisyon daha tehlikeli

Bizde benzer durumu yaşadık o zaman doktorumuz zaten farklı bir şey olsa hemen belli eder kendini demişti ki çok şükür bebisim iyi maalesef düşmeler keske hic olmasa ama büyüdükçe inan çok daha fazla düşüyorlar

Evet çok dikkat etmek gerekiyor bu ders oldu bana zaten

Ah bide emeklemeye başlayınca gör kafayı yemek üzereyim her yere tutunup kalkmaya calisiyor dum düz duvara tırmanmaya çalışmak nedir yavv
Çok dikkat etmek lazım çok benim bebeğim 4. Aya girecek daha hiç dönmemişti ona rağmen koltuğun dibine dik yatırmıştım
Asla yatırmamak lazımmış her an dönebiliyormuş

İlk yardım seminerine gitmiştim, çocuk düştükten sonra anne tuhaf bir durum hissederse davranışlarında görünüşte vs. Geciktirmeden doktora gidilmeli demişti doktor.. mutlaka hissedersiniz diye düşünüyorum

Davranışları normaldi acıdan dolayı ilk 5 dk kesintisiz ağladı sonra normale döndü gülmeye başladı beslenmesinde hareketlerinde değişiklik olmadı ama yinede korkuttu olmaması gereken bi durum oldu artık daha dikkatli olmaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…