Evet araştırdığımda hep 6 aydan büyük bebeklere kullanan olmuş. Şimdi Dr. Böyle diyor. Bir anlam veremedim. Başka bir Dr. Daha soracağım. Teşekkür ederim.Sizce bu isin uzmanligini yapmis biri mi anonim bir site yorumlari mi?
Fayda zarar analizi - tercihlerinize gore doktorlar - herseye Okey ama 4 aylik ek gidasi baslamamis bir bebek var. Karar alma kriterleriniz saglam olmali
Hayır.iyi olan neyse o olsun isterim, kullanmam gerekiyorsa bebeğimin sağlığı önemli. Sadece annelere sormak istedim... Benim gibi kararsız kalan var mı diye.Bebek kan degerleri için 2 ay daha beklesin diyorsunuz yani olabilir tabi ki
Muhakkak tabiki. Okuduğumda yan etkileri var mı.nasil bilemedim. O yüzden danışmak istedim. Çünkü kabızlık yapıyor ve dışkısı kötü kokuya sebebi oluyorz huysuz oldu.vs. gibi yorumlar okuyunca. Bende bir acemi anne olarak. Sormak istedim.Tamam kullanıcı yorumları da önemli ama demir eksikliği önemli bir durum. Doktorunuzu dinleyin.
Doğru diyorsunuz. ,Urun arastirmanizi anlarim ama demire ihtiyac varsa en dogrusu takviye vermeniz ek gıda alamiyor
Dogru soru hangi urun olmali bence
Teşekkür ederim.Ilk 6 ay beyin gelisimi cok onemli. Ve bunun yengane kaynagi demir. Ben kizima baslamistim 4 aylik. Temiz icerikli bir urun alip kullanin
Ayy.mesaji şimdi idrak edebildim. Bir yandan kucağımda bebeğimle okumaya çalıştım.Sizce bu isin uzmanligini yapmis biri mi anonim bir site yorumlari mi?
Fayda zarar analizi - tercihlerinize gore doktorlar - herseye Okey ama 4 aylik ek gidasi baslamamis bir bebek var. Karar alma kriterleriniz saglam olmali
Tabi ki. Bugünden itibaren başlarım...Yok ben sizi anliyorum ama bir kisi bile ben kullanmadim pekmez verdim dese uzulurdum
Ay çok teşekkür ederim,incelerim.4 aylıkken bebeklere demir takviyesi başlamak gerekiyor ancak içerik içinize sinmediyse temiz içerikli olanlardan alabilirsiniz. İnstagramda alerjidiyetisyeni ve mühendisinoğlu gibi hesaplar detaylı inceleyip paylaşmıştı görmüştüm kullanıcı adlarını tam doğru mu yazdım bilmiyorum araştırırsınız.
Benim kesinlikle ası yaptırmayan eltim bile d vit kesin ver diyordu