Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet onu da gördüm eczanede. Ama çok isimi gecmeyince ocean aldım bende4 uşağıma da sidefer kullanıyorum. Yan etki 0
Ocean hiç kullanmadım. 3 yıldır sidefer evimden eksik olmaz.Ocean damla aldım bugün içinde
Evet onu da gördüm eczanede. Ama çok isimi gecmeyince ocean aldım bende
Ocean damla 0.5 ml ver dedi.dr.da kilosuna göre ver dedi.tesekkur ederimBir de buradaki önerilerle alacağın damlayı da doktora kaç ml vermeliyim diye danis.bir marka da 3 damla başka bir marka da ml hesabı filan oluyor
İşinizi görüyorsa ne güzel. Bakalım bizde bunu bir deneyelim. Umarım sonrasında hiç kullanmak zorunda kalmazlar. Bebeklerimiz sağlıkli olsun inşallahOcean hiç kullanmadım. 3 yıldır sidefer evimden eksik olmaz.
Demir damlalarına döndük işte. Ferrum, ferro sanol. Küçükken ne versek yiyip içiyordu da büyüyünce bunları içirmek çok çok zor oldu. Ayrıca yorumda yazılmış her ilacın miktarı farklı oluyor. Doktorunuza danışıp öyle damla verin.Ne kullandınız peki sonrasında
Anladım, dr.sordum. oceaninoyle aldımDemir damlalarına döndük işte. Ferrum, ferro sanol. Küçükken ne versek yiyip içiyordu da büyüyünce bunları içirmek çok çok zor oldu. Ayrıca yorumda yazılmış her ilacın miktarı farklı oluyor. Doktorunuza danışıp öyle damla verin.