Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeği olan arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar evinize temizlikçi alıyomusunuz yoksa kendiniz mi temizliyosunuz. ben yetişemiyorum artık. bide şimdi kucaktan inmiyo iyice zor oldu benim için. akşam eşim gelince ancak mutfağı topluyorum. gündüzde uyuduğu yarım saatlik sürelerde ancak yemek yapıyorum bide fırsat olursa yemek yiyorum. akşamda 11.30 dan önce uyumuyorum.

ayda bi kere temizlikçi geliyo , cumartesi günleride temizlik günümdür herzaman. Cumartesi ne misafir kabul ederim nede misafirliğe giderim (Çat Kapı Oluyor Bazen). Mesela suan mutfak çok dağınık ve canım mutfağa girmeyi hiç istemiyor.

bende 47 kiloyla hamıle kaldım doğuma gırdığımde 65 kıloydum. sezeryanla doğurdum. suan 51-52 falanım.yemekten kesıldım cok fazla su içiyorum.bide evım cıft katlı oldugu ıcın in çık in çık hatta bebiş ağladığında koş hepsi gitti kendiliğinden

kızlr bnm bebiş hiç kucağımdan aşağı inmiyor , ölüyorum yorgnlktan
valla benimkie öyle. oyun halısı da aldım belkı onda biraz oyalanır diye ama boşuna okadar para vermısım. en fazla 10 dk duruyo içinde günde oda oyun havasındayken.onun dısında hep kucakta

ben ayda bir alıyorum mümkün değil yetiştirmek.ne gusel sen yemek yapabılıosun ben onu bıle yapamıorum buara. öğrenciliğe geri dönüş yaptık menemen ve makarna çeşitleriyle:))

kızlar hametan pişik kremini şiddetle tavsiye ederim. şuana kadar denemediğim krem kalmadı chicco jhonson dalin komili. en sonunda hametanı denedim süper. kızarıklık falan kalmıyo hiç. benim kız çok beyaz hemen kızarıveriyoda. ayrıca ssk karşılıyo

ben pişik kremi neredeyse hiç kullanmadım , bebeğin poposunu temiledikten sonra havalandırırsan pişik olmaz kolay kkolay...

ben pişik kremi neredeyse hiç kullanmadım , bebeğin poposunu temiledikten sonra havalandırırsan pişik olmaz kolay kkolay...

bizimkide daha pişik olmadı havalandıyorumda ama bezdeki bariyerlerin değdiği yer bile hemen kızarıyo.krem kullanmasam anında pişik olur benımkı tahmınımce.üstelık her bezlemede kullanıorum(

bizimkide daha pişik olmadı havalandıyorumda ama bezdeki bariyerlerin değdiği yer bile hemen kızarıyo.krem kullanmasam anında pişik olur benımkı tahmınımce.üstelık her bezlemede kullanıorum(

her bez değiştirmede kullanma bence , doktoruna danış.... Ben almıştım doğduğu zaman doktor arada kullan herzaman kullanma havalandır popyu demişti bana . Islak Bırakma demişti

her bez değiştirmede kullanma bence , doktoruna danış.... Ben almıştım doğduğu zaman doktor arada kullan herzaman kullanma havalandır popyu demişti bana . Islak Bırakma demişti
deniyycem mutlaka. hametanıda doktorumuz yazdı gercı. ama arada kullanma demedi hiç. bi danışım doktora.saolasın canım. nasıl oldu senin bebiş buarada?

Off kızlar, ben bu oğlanı hiç mutlu edemiyorum galiba. Akşama kadar kucakta olmak istiyor, uykusu geliyor ağlıyor uyumuyor, ne oyun halısı ne ana kucağı ne bebek arabası...birkaç gecedir uykusu da çok bölünüyor. Yanımda yatırıyorum yorgunluktan kaldırıp yerine koyacak gücüm kalmıyor. Zayıfladıkça zayıflıyorum. 48 buçukla hamile kalmıştım 44 buçuk kiloyum şuan. tüm tahlilleri yaptırdı doktorum beni o kadar zayıf görünce ama hiç birşey de çıkmadı. Aslında yemek yapıyorum da, yiyorum da, ama sürekli kucağımda, sürekli hareket halinde, hepsi eriyip gidiyor. Uykusuzluktan ölüyorum ama birsürü ütü var. Kaçtım şimdilik. Allah kolaylık versin hepimize..
(Bunalıma mı giriyorum nedir ağladım ağlayacağım yaaa)

Yanlışlıkla iki kez göndermişim aynı mesajı da..Çok özür...

Son düzenleme:

Mutlu etmekle alakalı değil ya al bizdende o kadar , aynı bizimkilerde öyle...Eşin yARDIMCI OLMUYOR MU ? Yada kayınvaliden falan gelsin yanına diyeceğim ama bilmiyorum. Stres yapma büyüyolar bi şekilde. Biz Bizi Kullanmalarına İzin verdik başta.Artık Kurtuluş yok , onlar izin verecek biz diğer işlerimizi halledeceğiz.

deniyycem mutlaka. hametanıda doktorumuz yazdı gercı. ama arada kullanma demedi hiç. bi danışım doktora.saolasın canım. nasıl oldu senin bebiş buarada?

Benm Bebişim emmemeyi bıraktı artık emiyo , bakalım yarın kaç gr aldı o zaman söylerm ben size. Bronşiolit başlangıcındaydık şurup kullanıyoruz. İyi durumda olursa yarın aşılarıda yapılacak. Güzel gidiyo benmkiside hiç kucaktan inmiyo yaa. Aslında kucakta tuttuğumdada ağlıyo. Koşayım istiyo babası gibi evde. Bilmiyorum Zor günler bekliyo bizi

Ben yeni doğum yaptığım sıralarda komşu gelmişti bize ve bana demişti bak kızım benden sana altın nasihat olsun emzir altını temizle yatağına koy , bende zamanında çok pışpışladım bebeğimi ilk diye ve 3 yaşına kadar neler çektm neler , wc ye bile gidemiyordum demişti. Baştan nasıl alıştırırsan öyle gider demiştide şimdi anladım ben kadının bana ne demek istediğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…