kızlar evinize temizlikçi alıyomusunuz yoksa kendiniz mi temizliyosunuz. ben yetişemiyorum artık. bide şimdi kucaktan inmiyo iyice zor oldu benim için. akşam eşim gelince ancak mutfağı topluyorum. gündüzde uyuduğu yarım saatlik sürelerde ancak yemek yapıyorum bide fırsat olursa yemek yiyorum. akşamda 11.30 dan önce uyumuyorum.
çok zor öyle yalnız.benimki baştan beri kucakçı.
arkadaşlar bebeğin odasını ayıran var mı?
arkadaşlar valla sizin kiloları duyunca kendimi çoook kötü hissettimmben 58 ile hamile kaldım doğuma 73 kilo ile gittim şimdi 72 kiloyum. ve kızım 3800 doğduu. sizler ne güzell 3-5 kiloda olsa vermişsiniz..nasıl vericem bu kiloları bilmiyorumm.
valla benimkie öyle. oyun halısı da aldım belkı onda biraz oyalanır diye ama boşuna okadar para vermısım. en fazla 10 dk duruyo içinde günde oda oyun havasındayken.onun dısında hep kucaktakızlr bnm bebiş hiç kucağımdan aşağı inmiyor , ölüyorum yorgnlktan
kızlar evinize temizlikçi alıyomusunuz yoksa kendiniz mi temizliyosunuz. ben yetişemiyorum artık. bide şimdi kucaktan inmiyo iyice zor oldu benim için. akşam eşim gelince ancak mutfağı topluyorum. gündüzde uyuduğu yarım saatlik sürelerde ancak yemek yapıyorum bide fırsat olursa yemek yiyorum. akşamda 11.30 dan önce uyumuyorum.
kızlar hametan pişik kremini şiddetle tavsiye ederim. şuana kadar denemediğim krem kalmadı chicco jhonson dalin komili. en sonunda hametanı denedim süper. kızarıklık falan kalmıyo hiç. benim kız çok beyaz hemen kızarıveriyoda. ayrıca ssk karşılıyo
ben pişik kremi neredeyse hiç kullanmadım , bebeğin poposunu temiledikten sonra havalandırırsan pişik olmaz kolay kkolay...
bizimkide daha pişik olmadı havalandıyorumda ama bezdeki bariyerlerin değdiği yer bile hemen kızarıyo.krem kullanmasam anında pişik olur benımkı tahmınımce.üstelık her bezlemede kullanıorum(
deniyycem mutlaka. hametanıda doktorumuz yazdı gercı. ama arada kullanma demedi hiç. bi danışım doktora.saolasın canım. nasıl oldu senin bebiş buarada?her bez değiştirmede kullanma bence , doktoruna danış.... Ben almıştım doğduğu zaman doktor arada kullan herzaman kullanma havalandır popyu demişti bana . Islak Bırakma demişti
Off kızlar, ben bu oğlanı hiç mutlu edemiyorum galiba. Akşama kadar kucakta olmak istiyor, uykusu geliyor ağlıyor uyumuyor, ne oyun halısı ne ana kucağı ne bebek arabası...birkaç gecedir uykusu da çok bölünüyor. Yanımda yatırıyorum yorgunluktan kaldırıp yerine koyacak gücüm kalmıyor. Zayıfladıkça zayıflıyorum. 48 buçukla hamile kalmıştım 44 buçuk kiloyum şuan. tüm tahlilleri yaptırdı doktorum beni o kadar zayıf görünce ama hiç birşey de çıkmadı. Aslında yemek yapıyorum da, yiyorum da, ama sürekli kucağımda, sürekli hareket halinde, hepsi eriyip gidiyor. Uykusuzluktan ölüyorum ama birsürü ütü var. Kaçtım şimdilik. Allah kolaylık versin hepimize..
(Bunalıma mı giriyorum nedir ağladım ağlayacağım yaaa)
deniyycem mutlaka. hametanıda doktorumuz yazdı gercı. ama arada kullanma demedi hiç. bi danışım doktora.saolasın canım. nasıl oldu senin bebiş buarada?
kızlar bebeklerinizin elleriyle cisimleri tutma kavrama becerileri nasıl?benimki henüz tam bilemiyo da sizlerinki nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?