:))))))))) Günaydın. Sevndm Haftasonunun güzel geçmesine...
Kızlar bugun ekgıdaya geçmeyi düşünüyorum tadımlık tadımlık. Ne yapmam lazım sizce gerçi yarın muayenesi var bizim küçük hanımın. Birazd daha iyi öksürük azaldı hırıltısıda azaldı. Neyse ben azıcık yorayım bizim küçük hanımıda emzireyim hemen üstüne.
günaydın herkese. aman nazar değmesin. yazdıklarını okuyordur belki:)
bizim doktor önce meyvesularından başla dedi. önce bi kaç kaşık daha sonra arttırabiliyosun. önce elma ile başlayabilirsin. her gün farklı bi meyve dene. aynı gün iki farklı şey denemiyecekmişiz çünkü alerjisi olup olmadığını öğrenmek için.bizim doktor 2 hafta meyvesuyu yiyebilirse püresini de verin dedi. daha sonra çorbalara başlayabilirsin dedi bir hafta çorbaları denersin dedi.daha sonra kahvaltıya başlayabilirsin.yine doktora gidince yarın bide onun fikirlerini al..
bugün kızım ilk kahvaltısını yaptıhaftasonuda kendim muhallebi yaptım çok severek yedi. ek gıdaya geçenler deneyebilir.mihrisah tarifini vermişti.ben fazladan mandalina suyu sıktım içine. benim bile yiyesim geldi ,
4. aydan itibaren
Malzemeler:
100 ml su
1 tatlı kaşığı pirinç unu (5 gr)
3 ölçek devam sütü (Bebeğinizin ayına göre Aptamil 2/3, veya Aptamil Conformil 2 kullanabilirsiniz.)
Hazırlanışı:
100 ml su ile 1 tatlı kaşığı pirinçunu ağır ateşte pişirilir. Muhallebi kıvamını aldıktan sonra ocaktan indirilir ve içine 3 ölçek devam sütü eklenir
benimki de misafir varken reddediyo.emse bile çok değil.Kızlar; Bu gün bebeğimle ilgili yeni bişey daha keşfettim , Bizim kız misafir varken kesinlikle emmek istemiyor... Bugun şükürler olsun ayakta falan gezdirerek emzirdim biraz. Bide kollarım ağrıyo ayakta emzirmekten , taşımakta zorluk çekiyorum zaten zayıfım olduukça
Kızlar çok sinirliyim. Bebeğime nuby nin oyuncaklarından almıştık. Güya kaliteli diye birsürü para vererek. Dün farkettim ki oyuncak renk veriyor.3m+ olan bebeklerin hepsi ne bulursa ağzına sokar bunu bilmeyen yoktur. koca firma 3m+ oyuncak yapıyor ama bunun farkında değil. Aradım oyuncakları istediler güya araştırcaklar. Siz de dikkkatli olun diye yazmak istedim. Çok sinirliyim çokkk
günaydınn arkadaşlar.haftasonu giremedim çok fazla ama aklım hep yazdıklarınızdaydı. epey yazmışsınız uzun zaman okumaya çalıştım. nursati ve nursena çok çook geçmiş olsun. allah acil şifalar versin. kendi moralinizi bozmamaya çalışın, yıpratmayın siz bebişlerinize lazımsınız. ne kadar ayakta durursanız onlara daha iyi bakarsınız.
miniktosbaa benim bebişte çoook kusuyo valla haftasonu 4 çiift takım aldım. yetiştiremiyorum kıyafet. ne yapıcaz biz bu çocukların kusmalarını bilmiyorum. bu arada benim kozalağa kızıyodum yaa yazdıklarım sanki malum olmuş gibi haftasonu bi iyiydi bi iyiydi anlatamam size.maşaaallahdiyeyim. cumartesi görevden geldi bana kahvaltı hazırladı, yapamadığım ütüleri yaptı, evi süpürdü.
Kızlar çok sinirliyim. Bebeğime nuby nin oyuncaklarından almıştık. Güya kaliteli diye birsürü para vererek. Dün farkettim ki oyuncak renk veriyor.3m+ olan bebeklerin hepsi ne bulursa ağzına sokar bunu bilmeyen yoktur. koca firma 3m+ oyuncak yapıyor ama bunun farkında değil. Aradım oyuncakları istediler güya araştırcaklar. Siz de dikkkatli olun diye yazmak istedim. Çok sinirliyim çokkk
valla bıktım artık az önce değiştim üstünü yine kustu.ananemiz bize önlük almış bize boğazdan giymeli dün onun sayesinde hiç üst değiştirmedik ondan birkaç tane daha alacak tavsiye ederim çok kullanışlı.
eee ne güzel eşin yardımcı olmaya başlıyor tekrar bende burayımı okudu diyecektim ama haberi yokmuş benim kozalak da söylersem yapmaya çalışıyor ama her dakka dürtmen lazım.dün azıcık çocuğun eşyalarını toparla çok dağıldı dedim hepsini toplayıp beşiğin içine tıkmış :)) bi dünya tantana sonra yerlerine yerleştirdi tabii :)
sorma canım bende playskool'un çıngırağını aldım ufacık çıngırak 26 lira iyisi olsun diye alıyoruz ama eve geldim üstünde made in china yazıyo tepem attı valla çin malı alacaksam 1 liraya alırım yaa...
kızlar benim bi sorum var. kangurular bebek için zararlı mı. bi de bebek kaç aylıkken kullanılabiliyor ve kaçıncı ayına kadar..
bebeğim dün ba-ba-ba-ba diye sesler çıkarmaya başladı.çok zevkli.ama hala dönmüyooo
Merhaba kızlar şimdi doktordan geldik tadımlık ek gıdalara başlayabilirsin dedi. Bana bazı tariflerin bulunduğu bir kitapçık verdi ama hepsinde devam sütü, mama var yoğurtta bile. Ek gıda verenler böyle mi yapıyorsunuz? Biz bu ay elma suyu ile havuç suyuna başlamıştık. 15 gündür vermeye çalışıyorum ama kesinlikle hoşlanmıyor başka şeyleri nasıl yedireceğim hiç bilmiyorum
Kızlar siz bebişlerin günde kaç kere bezini değiştiriyorsunuz ? Bide bebişlerinizin bezi ağırmı? benki hiç ağır değil ya önceden çok ağır oluyordu. Bugun iyi emzirdim ama yine hafif. sabahtan beri 2 kere kaka yaptı. Doymuyıormu acaba bebişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?