Selam herkese bugün ancak bakabildim foruma. Oldukça ilerlemişsiniz :)))
Kızlar benim kızçe bugün sadece 1 defa emdi. mamayla akşam etti inatçı. sağıp verdim onuda emmedi damla damla inatla bitirttim biberonu.
Şimdide uyudu 12 ye kadar uyur artık. Uyanınca emer umarım. Karanlıkta ve uykuluyken daha iyi emdiğini farkettim.
Bugün yan dönmeyi öğrendi.
Aysonu rota virüsün 2. dozunu alacaz.
Miniktosba kilo konusunda dediklerin beni rahatlattı sağol.
Kızlar birkaç defa yazdım kimse fikir söylemedi ama bişey soracam. 2 mamayı karıştırıp kullanan oldumu yada 2 mama birden farklı öğünlerde kullanan oldumu? ve Mamaya anne sütü eklenirmi?
Selam herkese bugün ancak bakabildim foruma. Oldukça ilerlemişsiniz :)))
Kızlar benim kızçe bugün sadece 1 defa emdi. mamayla akşam etti inatçı. sağıp verdim onuda emmedi damla damla inatla bitirttim biberonu.
Şimdide uyudu 12 ye kadar uyur artık. Uyanınca emer umarım. Karanlıkta ve uykuluyken daha iyi emdiğini farkettim.
Bugün yan dönmeyi öğrendi.
Aysonu rota virüsün 2. dozunu alacaz.
Miniktosba kilo konusunda dediklerin beni rahatlattı sağol.
Kızlar birkaç defa yazdım kimse fikir söylemedi ama bişey soracam. 2 mamayı karıştırıp kullanan oldumu yada 2 mama birden farklı öğünlerde kullanan oldumu? ve Mamaya anne sütü eklenirmi?
Nursena sendende güzel haberler bekliyoruz :))
Aşıya gittiğimizde aile hekimimiz demir ilacı verdi. Ama ben kullanmıyorum güvenemedim kadına önüne gelene muayenesiz ilaç yazıyor. Aldığım mama demir ilaveli kendi doktorumuza soracaz.
Bu şubatta ne uzun geldi bana ilkkez gelmedi bi türkü muayene günü :))))
Kızlar bebeleri yatırmayamı gittiniz kimse yok daha :))
meisfikri yok diye işaretledim seni :))))
Bu arada kızlar, bebek 4 aylık oldu hala ablalarım bana yardım ediyorlar. Vicdanen çok rahatsızım onlara demesemde. 1 Hafta kendi başıma kaldım resmen aç kaldım ve süt gitti. Bebek bakımında sorunum yok ama yetişemiyorum. Yada ben çok abartıyorum bebekle ilgilenmeyi. Okadar geç geldiki bebeğim çok özel bir bebek üzerine titremem ondan. Çektiğim acıları üzüntüleri saymıyorum. Benim kozalakta maşallah ilgide bebekten aşağı değil. Bebekle ilgilenmeyi bırak tatlı söz söylemeyi beceremiyor. Gerim gerim kasım kasım kafasına bişeyle rindiresim geliyor bazen
kozalak= eş, koca, bey,herif :))))))
Benimki tip biraz tüp bebek ve aşılama tedavilerde sperm vermeye bile 40 yalvarmayla gitti. Amaaan hangisini anlatayım ya.
ben mama kullanıyorum ama iki mama karıştırılırmı bilmiyorum. ben aptamil conformil kullanıyorum.niye iki mamayı karıştırmak istiyosun ki? bu arada benim bebiş 9.30 da uyudu. sabah erken kalkar gene. bende uyuyayım bari.fırsat olmuyo başka türlü dinlenmeye. iyi geceler hepinize...
Nursena,
Kızım 2.850 gr doğdu. Kilo artışında biraz problem oldu. Hastane doktoru izlemeye aldı. Göğüs yaralarıda oldu bende. Beslenmede sorun olunca mama aldık 1 öğün. Şimdiki doktorumuzda devam edin dedi. Gündüzleri sık emdi ve sütte sorun yaşadım busefer yetmedi. 1 Öğün bütün öğünleri almasından iyidir deyip teselli buluyorum.
mamave sütten başka birşey vermiyorum. Meyve dilimlerini ağzına sürdüğümde çok hoşlanıyor ama. Tam zamanlı aldığında da böylemi olur bilemiyorum.
ben mama kullanıyorum ama iki mama karıştırılırmı bilmiyorum. ben aptamil conformil kullanıyorum.niye iki mamayı karıştırmak istiyosun ki? bu arada benim bebiş 9.30 da uyudu. sabah erken kalkar gene. bende uyuyayım bari.fırsat olmuyo başka türlü dinlenmeye. iyi geceler hepinize...
Ne bilim ya beyhude bir arayış içindeyim. Ukalalık yapıp kendimce bebeğin kilosunu çözecem :)))
Benimki 9.30 da yattı 11 de kalktı emzirdim. Emmez diye korktum yine şükür sorun olmadı. Bende yatayım iyi geceler...
meisfikri yok diye işaretledim seni :))))
Bu arada kızlar, bebek 4 aylık oldu hala ablalarım bana yardım ediyorlar. Vicdanen çok rahatsızım onlara demesemde. 1 Hafta kendi başıma kaldım resmen aç kaldım ve süt gitti. Bebek bakımında sorunum yok ama yetişemiyorum. Yada ben çok abartıyorum bebekle ilgilenmeyi. Okadar geç geldiki bebeğim çok özel bir bebek üzerine titremem ondan. Çektiğim acıları üzüntüleri saymıyorum. Benim kozalakta maşallah ilgide bebekten aşağı değil. Bebekle ilgilenmeyi bırak tatlı söz söylemeyi beceremiyor. Gerim gerim kasım kasım kafasına bişeyle rindiresim geliyor bazen
Ne bilim ya beyhude bir arayış içindeyim. Ukalalık yapıp kendimce bebeğin kilosunu çözecem :)))
Benimki 9.30 da yattı 11 de kalktı emzirdim. Emmez diye korktum yine şükür sorun olmadı. Bende yatayım iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?