4 ayımı doldurucam ama beslenemiyorum

asinaz24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
3.440
0
39
slm arkadaşlar 15 haftalık hamileyim ama beslenme sıfır,peynir ekmek çay nerdeyse böyle besleniyorum,evde yemek yapamıyorum,bana her akşam yemek yapıcak biri de yok ailemden ayrı bi şehirde yaşıyorum,1 haftaya kadar nerdeyse gün de 7-8 kere çıkarttığım zamanlarda oluyordu,ve 1 ay üç gün de bir serum yemek zorunda kaldım,beslenemiyorum,vitamin ilacımı bile alamıyorum napıcam arkadaşlar bebeğime hiçbişi veremiyorum ve bu beni gerçekten artık çok fazla üzmeye başladı

slm arkadaşlar 15 haftalık hamileyim ama beslenme sıfır,peynir ekmek çay nerdeyse böyle besleniyorum,evde yemek yapamıyorum,bana her akşam yemek yapıcak biri de yok ailemden ayrı bi şehirde yaşıyorum,1 haftaya kadar nerdeyse gün de 7-8 kere çıkarttığım zamanlarda oluyordu,ve 1 ay üç gün de bir serum yemek zorunda kaldım,beslenemiyorum,vitamin ilacımı bile alamıyorum napıcam arkadaşlar bebeğime hiçbişi veremiyorum ve bu beni gerçekten artık çok fazla üzmeye başladı

slm canım Allah yardımcın olsun 12 haftadan sonra azalıyo dediler demek senin ağır geçiyo doktorun ne diyo ilaç vermedimi? ne zaman başaldı bulantıların bende 7 haftalık hamileyim şuan çok şükür birşey yok sadece yanmam oluyo ama yemek yiyebiliyorum hamd olsun inşallah en kısa zamande gecer canım.:Saruboceq:

hayırlı olsun cnm,inşallah herşey yolunda gider,b de bulantıla6-7 haftalıkken başladı umarım sen de başlamaz,ilk üç ay sorun olmuyodu yemek yiyememek,şimdi 15 ekimde gitcem bakalım söylicem durumu dra

hayırlı olsun cnm,inşallah herşey yolunda gider,b de bulantıla6-7 haftalıkken başladı umarım sen de başlamaz,ilk üç ay sorun olmuyodu yemek yiyememek,şimdi 15 ekimde gitcem bakalım söylicem durumu dra

sağol inşallah başlamaz benim hayırlısı canım doktor mide ilaçı veriyo ben şimdiden yazdırım bulantı yanma sorunu olur diye bende reflü başlangıcı vardı ilaç kullandım ama gectimi bilmiyorum cenabı hak herşeyin hayırlısını versin canım. Bende 20 gidecem bakalım bende kan pıtıhlaşması varmış doktor bebe aspirini verdi daha başlamadım vitamin kan ilaçlarına ben kendine ii bak olurmu.zemuszemus

X