Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4. ayım ( aklınıza takılan sorular varsa cevaplarım )
- Konu Sahibi itsmeelif
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Nisan 2015
- 239
- 47
- 13
- 23 Mart 2015
- 111
- 19
- 18
- 32
ayne bende hala var o ya ama ben şiş halini daha cok seviyorumHepsi cok normal ben bi sabah uyandigimda burnum kocaman ve kemerliydi sanki hic estetik olmamisim gibi ama bi kac saate duzeldi odem bunlarin hepsi .
- 23 Mart 2015
- 111
- 19
- 18
- 32
canım daha cok yeni burnun günden güne şekil değiştircek sen bile inanmıcaksın 6 ay dolması gerekiyor bende aynıydım herşeyim farklı geliyodu ama zamanla alışıyosun tek tavsiyem burnunu koru gersinden korkmaMrb
Mrb ben ameliyat olali 35 gün oldu burnum fotograflarda büyük cikiyo bu zamanla düzelir mi ve burun deliklerim cok acik duruyo zamanlakapaniyor mu delikler
- 23 Mart 2015
- 111
- 19
- 18
- 32
hayır canım ama sen gene darbe almamaya çalış 2 yastıkta yat yan yatma derim burun yumulabilir bunların hepsi bi ihtimal ben 2 ay bıyunca 2 yastıkla yattım kıyafeterimi cok dikketli giyindim kesinlikle kendini koruMerhaba benm ameliyatimin bugun 15,günü cok sukür sisi vs acayip az gorenler ameliyat oldugumu bile anlamiyo zaten ole fazla bisi yapilmadi nefes alamiyodum onun icin egriligi duzeltti ben kaldirtmak bile istemedim ama hafif kaldirmak gerek dedi ufacik galiba kaldirmis bugun dolabi actim 2 kiyafet burnuma dustu ama boyle kalin degil ince 2 kiyafet o bisi yapar mi sekline cok korkuyorum suan
- 23 Mart 2015
- 111
- 19
- 18
- 32
düzelir korkma derim :)Burun deliklerim asimetri duruyor düzelir sizce bugün 10. Günüm
- 23 Mart 2015
- 111
- 19
- 18
- 32
suan hala uyuşukluk vardır o yüzden bazı mimikler cıkmıyr zamanla düzelcekGülüsünüz bi tuhaf mi ? Benimki tuhaf acaba ne zaman normal gülerim: )
- 23 Mart 2015
- 111
- 19
- 18
- 32
cok cok teşekkür ederim 1 ve 4 . ayların resimleride b unlaritsmeelif bu arada gecmis olsun bool profil fotograflara =)
Eklentiler
- 23 Mart 2015
- 111
- 19
- 18
- 32
cok cok teşekkür ederim 1 ve 4 . ayların resimleride b unlar
Eklentiler
- 10 Ağustos 2015
- 105
- 12
- 13
- 34
Evet duzelir daha erken 10 gun olmus.. Benim 35. Günm daha tam seklini almadi bileBurun deliklerim asimetri duruyor düzelir sizce bugün 10. Günüm
- 4 Nisan 2015
- 239
- 47
- 13
- 23 Mart 2015
- 111
- 19
- 18
- 32
kesinlikle düşünmedim doğal olsun istiyordum tamda istedğim gibi oldumerhaba burun deliklerinizde küçültme düşünmediniz mi
- 23 Mart 2015
- 111
- 19
- 18
- 32
ozman sen bilirsin canım benimki sadece tavsiye :)Ay ben yeni yeni tek yastikta yatmaya basladim ustelik hep yan yatiyorum sikildim artik sirtim agiriyo napiyim =)
- 9 Temmuz 2015
- 67
- 63
- 88
- 23 Mart 2015
- 111
- 19
- 18
- 32
ne demek herzman buradayım :)Ben çok beğendim canım çok hoş görünüyorsun maşallah gülerek kullan :)) soruların herbirine verdiğin cevaplar içinde tekrar teşekkürler:))
- 23 Mart 2015
- 111
- 19
- 18
- 32
yooo değildi deliklerim ben küçük olsun istemedim tam istediğim gibi oldu evet ben 2 ay falan 2 yastıkla yattım hem ödem acısından hemde şekil açısından canımSizin burun delikleri de asimetri miydi şu anda buna takmış durumdayım 1 aymi yüksek yastıkta yaticam popo agridi resmen
Arkadaşlar ben 3 ay önce bi doktordan ameliyat oldum. Ben sadece kemerimi alın hatta ucuna bile dokunmayin dedim, ucunda mecburen oynama yaparim dedi kabul ettim. Ameliyt oldum alçı bi çıktı burnum küçücük, şok oldum ödem inince düzelir dedi üstüne burnumda kemer belirdi ona da ödem dedi ben israrla kemer deyince kabul etti hafiften kalmiş dedi gülerek. Tekrardan ameliyat olacağım kemerini geçtim burnum biraz büyüsün istiyorum. En az kaç ay beklemem lazım 6 aydan sonra yapilabilir diyende var 1 yil beklemen gerek diyen de. Bir de revizyonda iyi bir doktor ariyorum fiyatlar almis basini gitmis 15bin ödeyemem. Bana onereceginiz bir doktor var mı
lütfen yardim edin kafayi yiyeceğim
Eski burnumu o kadar özlüyorum ki
lütfen yardim edin kafayi yiyeceğim
Eski burnumu o kadar özlüyorum ki
- 10 Ağustos 2015
- 105
- 12
- 13
- 34
Benim
2 ay 15 gun oldu burnum daha degisir mi ve burun deliklerim cok acik duzelir mi bukesinlikle düşünmedim doğal olsun istiyordum tamda istedğim gibi oldu