• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. ayım ( aklınıza takılan sorular varsa cevaplarım )

Mrb

Mrb ben ameliyat olali 35 gün oldu burnum fotograflarda büyük cikiyo bu zamanla düzelir mi ve burun deliklerim cok acik duruyo zamanlakapaniyor mu delikler
canım daha cok yeni burnun günden güne şekil değiştircek sen bile inanmıcaksın 6 ay dolması gerekiyor bende aynıydım herşeyim farklı geliyodu ama zamanla alışıyosun tek tavsiyem burnunu koru gersinden korkma

Merhaba benm ameliyatimin bugun 15,günü cok sukür sisi vs acayip az gorenler ameliyat oldugumu bile anlamiyo zaten ole fazla bisi yapilmadi nefes alamiyodum onun icin egriligi duzeltti ben kaldirtmak bile istemedim ama hafif kaldirmak gerek dedi ufacik galiba kaldirmis bugun dolabi actim 2 kiyafet burnuma dustu ama boyle kalin degil ince 2 kiyafet o bisi yapar mi sekline cok korkuyorum suan :KK43:
hayır canım ama sen gene darbe almamaya çalış 2 yastıkta yat yan yatma derim burun yumulabilir bunların hepsi bi ihtimal ben 2 ay bıyunca 2 yastıkla yattım kıyafeterimi cok dikketli giyindim kesinlikle kendini koru

Eklentiler

• IMG_1643.jpg
    IMG_1643.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 221
  • IMG_20150325_002022.jpg
    IMG_20150325_002022.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 192
  • 20150317_152625.jpg
    20150317_152625.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 202
Ay ben yeni yeni tek yastikta yatmaya basladim ustelik hep yan yatiyorum sikildim artik sirtim agiriyo napiyim =)

Ben çok beğendim canım çok hoş görünüyorsun maşallah gülerek kullan :)) :nazar::nazar::nazar: soruların herbirine verdiğin cevaplar içinde tekrar teşekkürler:))

Sizin burun delikleri de asimetri miydi şu anda buna takmış durumdayım 1 aymi yüksek yastıkta yaticam popo agridi resmen
yooo değildi deliklerim ben küçük olsun istemedim tam istediğim gibi oldu evet ben 2 ay falan 2 yastıkla yattım hem ödem acısından hemde şekil açısından canım

Arkadaşlar ben 3 ay önce bi doktordan ameliyat oldum. Ben sadece kemerimi alın hatta ucuna bile dokunmayin dedim, ucunda mecburen oynama yaparim dedi kabul ettim. Ameliyt oldum alçı bi çıktı burnum küçücük, şok oldum ödem inince düzelir dedi üstüne burnumda kemer belirdi ona da ödem dedi ben israrla kemer deyince kabul etti hafiften kalmiş dedi gülerek. Tekrardan ameliyat olacağım kemerini geçtim burnum biraz büyüsün istiyorum. En az kaç ay beklemem lazım 6 aydan sonra yapilabilir diyende var 1 yil beklemen gerek diyen de. Bir de revizyonda iyi bir doktor ariyorum fiyatlar almis basini gitmis 15bin ödeyemem. Bana onereceginiz bir doktor var mı
lütfen yardim edin kafayi yiyeceğim
Eski burnumu o kadar özlüyorum ki

Back