• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. ayım ( aklınıza takılan sorular varsa cevaplarım )

canımbenimde ilk öyleydi ucu top gibi ama şimdi ödemler inice burun kendini yeni yeni göstermeye başladı bıraz sabır gerekli 6. ay olmadan burun şeklin ortaya tam olarak cıkmaz ince derlimisin yoksa kalın derili yapın mı var oda cok fark ediyo ama korkma derim benim hala sabahlarım şiş uyanıyorum gün içersinde iniyo
cnm senınkı şu an yani şekli belli olmaya başlayınca kaç aylıktı.evet burun ucum her sabah uyanınca şişiyor akşama doğru inceliyor sanki doktor kalın derilisin dedi ama merak etme istediğin burnu yaptım demişti

Merhabalar Canım. Burnun çok hoş gözüküyor çok begendim. Bir şey sormak istiyorum. Sanırım burnun önceden de çok problemli değil di mi ? Ameliyatın 45 dk sürmüş çünkü. Bende olu cam ameliyat. Burnumda belli belirsiz bi kemer var ve ucu biraz düşük gibi. Fotoğraflarda falan daha çok belli oluyor rahatsız oluyorum. Merak ettim benim gibi çok problemi olmadan estetiğe başvuran var mi :)

başın sağolsun canım ALLAH sabır versin ilk olarak burnun cok güzel duruyo resimde gördüğüm kadarıyla doktorun dediği gibi şişliklerden oyle duruyodur zamanla gecicektir ilk 6 aya kadar bekle derim eger aynı şikayetin devam ederse doktorun zaten sana söyler dolgu gibi küçük operasyonla düzelir ama suan için cok erken
cok saol tatlım cok incesin.tek korktuğum şey formunun boyle kalması agladığımdan deri tamamen kalktigindan icine dolmus gozyaslari ve burnum kafamin ucde biri kadardi diyebilirim suan indi fakat burun deliğimin sağ kanadı havada sadece sol taraftaki asiri sislik saga kaydırdı gibi sürekli komplo teorileri üretiyorum sanki ama aşmaya çalışıyorum tatlım.

cnm senınkı şu an yani şekli belli olmaya başlayınca kaç aylıktı.evet burun ucum her sabah uyanınca şişiyor akşama doğru inceliyor sanki doktor kalın derilisin dedi ama merak etme istediğin burnu yaptım demişti
4 ayda falan göstermeye başladı dediğim gibi hiç endişelenme derim

Merhabalar Canım. Burnun çok hoş gözüküyor çok begendim. Bir şey sormak istiyorum. Sanırım burnun önceden de çok problemli değil di mi ? Ameliyatın 45 dk sürmüş çünkü. Bende olu cam ameliyat. Burnumda belli belirsiz bi kemer var ve ucu biraz düşük gibi. Fotoğraflarda falan daha çok belli oluyor rahatsız oluyorum. Merak ettim benim gibi çok problemi olmadan estetiğe başvuran var mi :)
benimde kemerim ve burun ucum düşüktü tabikide var ben mesela :)

cok saol tatlım cok incesin.tek korktuğum şey formunun boyle kalması agladığımdan deri tamamen kalktigindan icine dolmus gozyaslari ve burnum kafamin ucde biri kadardi diyebilirim suan indi fakat burun deliğimin sağ kanadı havada sadece sol taraftaki asiri sislik saga kaydırdı gibi sürekli komplo teorileri üretiyorum sanki ama aşmaya çalışıyorum tatlım.
benimde burun deliklerim hafif farklılık var ama olacak okadar su sekilde soyleyeyim normel insanın burun delikleri bile farklıdır

Back
X