Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4. ayım ( aklınıza takılan sorular varsa cevaplarım )
- Konu Sahibi itsmeelif
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bence kesinlikle doktor araştırması yapılmalı kendinizi güvende hissediyorsanız o iş tamamdırçok geçmiş olsun,mükemmel olmuş,güle güle kullan canım :)
bakıyorum da 10-15 bin isteyen doktorlar bu kadar güzel iş çıkaramıyor bazen.
allaha bin şükür canım ağrım olmadı sadece tamponlar varken nefes alamadım okadar korkcak birşey yok :)
hmm peki kaç günden sonra tamponları çıkarıyorlar
- Merhaba arkadaşlar. Yardıma ve deneyimlerinize ihtiyacım var. 1 ay önce burun estetiği oldum. Nefes alma sorunum vardı 3 yıl önce kırılan bir burun ve doğuştan Eğrilik sonucu bu operasyonu zorunlu olarak oldum. Ama 1 ay geçmesine rağmen hiç nefes alamıyorum eskisi gibi hiç fark yok. Ayrıca masajlarımı düzenli yapıyorum ama burun üzerinde kemer gibi minik bir şişkinlik var ama bana kemik gibi geliyor çünkü git gide belirginleşiyor. Ayrıca önden bakılınca burnumda sola doğru Eğrilik görüyorum Geçmiyor Buda. Burun deliklerim Orantısız ve alttan bakınca burnumun sol delik kısmı daha havada görünüyor. Doktoruma her gidişimde ödemden diyor lakin ödemlerim inmesine rağmen bu dediğim sorunlarda en Ufacık bir gelişme yok. Özellikle de nefeste!!!! Ona kalsa 1 yılda nefes alırmışım ! Operasyonu geçiren Arkadaşlarım lütfen bana bir Şeyler söyleyin Kafayı yemek üzereyim
benim 2 gün sonra cıktı canımhmm peki kaç günden sonra tamponları çıkarıyorlar
canım suun ödemli burnun zamanla değişcek hiç endişe etme 6 ay olmadan burnun için korkmaMerhaba ben onbeş gün önce ameliyat oldum dün bandaj çıktı ve burnum kocaman eskiye göre sanki daha geniş hep böyle mi kalacak çok endişeliyim yardım et
canım bence doktorunu dinle bende ilk senin gibiydim tambonlardan nefes alamamış daha sonra 1 ay oldu hala güçlü değildi lakin kontröle gittim doktor ödemlerden dolayı dedi burnun içi şişlikler var kabuklanmalar olcak daha yani korkma zamanla düzelcek
- Merhaba arkadaşlar. Yardıma ve deneyimlerinize ihtiyacım var. 1 ay önce burun estetiği oldum. Nefes alma sorunum vardı 3 yıl önce kırılan bir burun ve doğuştan Eğrilik sonucu bu operasyonu zorunlu olarak oldum. Ama 1 ay geçmesine rağmen hiç nefes alamıyorum eskisi gibi hiç fark yok. Ayrıca masajlarımı düzenli yapıyorum ama burun üzerinde kemer gibi minik bir şişkinlik var ama bana kemik gibi geliyor çünkü git gide belirginleşiyor. Ayrıca önden bakılınca burnumda sola doğru Eğrilik görüyorum Geçmiyor Buda. Burun deliklerim Orantısız ve alttan bakınca burnumun sol delik kısmı daha havada görünüyor. Doktoruma her gidişimde ödemden diyor lakin ödemlerim inmesine rağmen bu dediğim sorunlarda en Ufacık bir gelişme yok. Özellikle de nefeste!!!! Ona kalsa 1 yılda nefes alırmışım ! Operasyonu geçiren Arkadaşlarım lütfen bana bir Şeyler söyleyin Kafayı yemek üzereyim
hmm peki kaç günden sonra tamponları çıkarıyorlar
hmm iyiymiş
Mrb
Mrb ben ameliyat olali 35 gün oldu burnum fotograflarda büyük cikiyo bu zamanla düzelir mi ve burun deliklerim cok acik duruyo zamanlakapaniyor mu deliklerben martta ameliyat oldum tabi olana kadar tam 25 doktorla görüştüm en sonunda karar verdim oldum hiç zorlanmadım ALLAHA şükür zaten 45 dk durmuşum ameliyatta beyaz tenli olmamam ragmen morarmadm bile doktorum bile cok şaşırdı tabi ilk 2 gün ağızdan nefes aldığın için zorlanıyorsun alçım çıkınca burnuma aşık oldum dedim bu benmiyim falan :) tabi zmanla burun dahada oturuyor en şikayet ettğim durum biraz burun ucunda hissizlik vart oda doktorum 1 yıl sonra gecer dedi ve en önemlisini söyleyeyim kimse anlamıyor estetik olduğumun başarılı bi doktorum var :)
Merhaba benm ameliyatimin bugun 15,günü cok sukür sisi vs acayip az gorenler ameliyat oldugumu bile anlamiyo zaten ole fazla bisi yapilmadi nefes alamiyodum onun icin egriligi duzeltti ben kaldirtmak bile istemedim ama hafif kaldirmak gerek dedi ufacik galiba kaldirmis bugun dolabi actim 2 kiyafet burnuma dustu ama boyle kalin degil ince 2 kiyafet o bisi yapar mi sekline cok korkuyorum suan
Zamanla düzelir o zman. Cok acik duruyor canm cok skliyoBurun deliklerinde odem var o yuzden buyuk durmasi normal