Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4. ayım ( aklınıza takılan sorular varsa cevaplarım )
- Konu Sahibi itsmeelif
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım zamanla burun oturuyor benim 4 ay oldu hala kanatlarım şiş burun ucum şiş top gibi ama ben bu halini daha cok seviyorum hiç inmese keşke :)merhabalar ben ameliyat olalı 3 hafta oldu ama burun ucum cok uzun geliyor kanatlar da geniş gibi zamanla burun kısalıyor mu daraliyo mu ?yani şişlik inince kücülcek mii?? sende nasıl oldu canm cevplarsan cok sevinirim
ben martta ameliyat oldum tabi olana kadar tam 25 doktorla görüştüm en sonunda karar verdim oldum hiç zorlanmadım ALLAHA şükür zaten 45 dk durmuşum ameliyatta beyaz tenli olmamam ragmen morarmadm bile doktorum bile cok şaşırdı tabi ilk 2 gün ağızdan nefes aldığın için zorlanıyorsun alçım çıkınca burnuma aşık oldum dedim bu benmiyim falan :) tabi zmanla burun dahada oturuyor en şikayet ettğim durum biraz burun ucunda hissizlik vart oda doktorum 1 yıl sonra gecer dedi ve en önemlisini söyleyeyim kimse anlamıyor estetik olduğumun başarılı bi doktorum var :)
Ameliyattan sonra çok acısı varmı peki.?
cok degisti mi 1 aydan sonra pekii?? ya seni de sıkmak istemiyorum ama bir taraftan daha uzun bir taraftan daha kalkik iki ayri burun gibi Burun sisi inince kisalir diye bekliyorum ama simdi begeniyosan bence 6. aya kadar cok güzel olur :)canım zamanla burun oturuyor benim 4 ay oldu hala kanatlarım şiş burun ucum şiş top gibi ama ben bu halini daha cok seviyorum hiç inmese keşke :)
önden burun ucunuzun fotoğrafını koyabilirmisinizcanım zamanla burun oturuyor benim 4 ay oldu hala kanatlarım şiş burun ucum şiş top gibi ama ben bu halini daha cok seviyorum hiç inmese keşke :)
allaha bin şükür canım ağrım olmadı sadece tamponlar varken nefes alamadım okadar korkcak birşey yok :)Ameliyattan sonra çok acısı varmı peki.?
inaşşah bu kadar kafana takma derim bende sen gibiydim doktorum oluruna bırak dedi bende bıraktım kafama taktikca yok o delik o delikten daha büyük yok şöyle kafamda deli sorular hergün doktorumu aradım bıktı artık benden şimdi beğeniyorum burnumu biraz cildimle yağlanma oldu okadar canım seninde zamanla burnun değişcekcok degisti mi 1 aydan sonra pekii?? ya seni de sıkmak istemiyorum ama bir taraftan daha uzun bir taraftan daha kalkik iki ayri burun gibi Burun sisi inince kisalir diye bekliyorum ama simdi begeniyosan bence 6. aya kadar cok güzel olur :)
müsait olduğumda atarım canımönden burun ucunuzun fotoğrafını koyabilirmisiniz
ben ona bıraktım cünkü istediğim burun cok farklıydı o bana inan estetik olduğunu kimse farketmicek dedi ciddende öyle oldu doktorunu iyi seç derimbir de doktorunuz isteklerinizi dinliyor mu yoksa kendisine mi bırakılmasını istiyor
daha cok erken ilk altı ay dolması gerek benim burnum düm düzdü zamanla kavisli oldu şişlkler ine ineYa benim 9.gunum ucu asiri kalkik ve kavisli kavisi gecermi cok sikinti ettim
anlıyorum seni bende ilk sen gibiydim korkma burun zamanla oturcak zaman bırak :)Müthiş görünüyorsun canım bende oldum ama burun deliklerim çok büyük duruyor alçisi henüz çikarilmadi ama korkuyorum öyle kalır diye
herzaman canım teşekkür ederim :)İçimi öyle rahatlattin ki canım:)) bunu yaşamış biriyle konusmak çok iyi geliyor insana çok çok teşekkür ediyorum tekrar geçmiş olsun :))
evet canım :) sen sadece estetik mi oldun yoksa et falanda aldılarmı cok uzun cunkü 4 saat :) hatta sana resimlerimi göstereyim
çok geçmiş olsun,mükemmel olmuş,güle güle kullan canım :)
bakıyorum da 10-15 bin isteyen doktorlar bu kadar güzel iş çıkaramıyor bazen.