• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. ayım ( aklınıza takılan sorular varsa cevaplarım )

merhabalar ben ameliyat olalı 3 hafta oldu ama burun ucum cok uzun geliyor kanatlar da geniş gibi :110::110: zamanla burun kısalıyor mu daraliyo mu ?yani şişlik inince kücülcek mii?? sende nasıl oldu canm cevplarsan cok sevinirim

merhabalar ben ameliyat olalı 3 hafta oldu ama burun ucum cok uzun geliyor kanatlar da geniş gibi :110::110: zamanla burun kısalıyor mu daraliyo mu ?yani şişlik inince kücülcek mii?? sende nasıl oldu canm cevplarsan cok sevinirim
canım zamanla burun oturuyor benim 4 ay oldu hala kanatlarım şiş burun ucum şiş top gibi ama ben bu halini daha cok seviyorum hiç inmese keşke :)

ben martta ameliyat oldum tabi olana kadar tam 25 doktorla görüştüm en sonunda karar verdim oldum hiç zorlanmadım ALLAHA şükür zaten 45 dk durmuşum ameliyatta beyaz tenli olmamam ragmen morarmadm bile doktorum bile cok şaşırdı tabi ilk 2 gün ağızdan nefes aldığın için zorlanıyorsun alçım çıkınca burnuma aşık oldum dedim bu benmiyim falan :) tabi zmanla burun dahada oturuyor en şikayet ettğim durum biraz burun ucunda hissizlik vart oda doktorum 1 yıl sonra gecer dedi ve en önemlisini söyleyeyim kimse anlamıyor estetik olduğumun başarılı bi doktorum var :)

Ameliyattan sonra çok acısı varmı peki.?

canım zamanla burun oturuyor benim 4 ay oldu hala kanatlarım şiş burun ucum şiş top gibi ama ben bu halini daha cok seviyorum hiç inmese keşke :)
cok degisti mi 1 aydan sonra pekii?? ya seni de sıkmak istemiyorum ama bir taraftan daha uzun bir taraftan daha kalkik iki ayri burun gibi Burun sisi inince kisalir diye bekliyorum ama simdi begeniyosan bence 6. aya kadar cok güzel olur :)

Ben daha yeni ameliyat oldum canım. Bugün 6.günüm. şimdiye kadar hiç ağrı hissetmedim çok şükür. Tamponlar alınırken biraz kastım kendimi.ama o sırada da ağrı hissetmedim.

cok degisti mi 1 aydan sonra pekii?? ya seni de sıkmak istemiyorum ama bir taraftan daha uzun bir taraftan daha kalkik iki ayri burun gibi Burun sisi inince kisalir diye bekliyorum ama simdi begeniyosan bence 6. aya kadar cok güzel olur :)
inaşşah bu kadar kafana takma derim bende sen gibiydim doktorum oluruna bırak dedi bende bıraktım kafama taktikca yok o delik o delikten daha büyük yok şöyle kafamda deli sorular hergün doktorumu aradım bıktı artık benden şimdi beğeniyorum burnumu biraz cildimle yağlanma oldu okadar canım seninde zamanla burnun değişcek

Müthiş görünüyorsun canım :nazar::nazar: :KK68:bende oldum ama burun deliklerim çok büyük duruyor alçisi henüz çikarilmadi ama korkuyorum öyle kalır diye :(

önden fotograf da yollayabilir misinz acaba??? alcım bugun cıktı ben kendimi önden avatara benzettim de acaba bu normal mı sonradan duzeliyo mu fln diye merak ıcındeyım

İçimi öyle rahatlattin ki canım:)) bunu yaşamış biriyle konusmak çok iyi geliyor insana çok çok teşekkür ediyorum tekrar geçmiş olsun :KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::))

Back
X