Merhaba dostlarım. İstanbul'da okuyorum lise 1 den beri kilolu biriydim. En son bu sene şubatta tatil için memlekete geldiğimde yine kiloluydum. İstanbul'a döndükten bir ay sonra (Mart gibi) kilo vermeyi kafama koydum. Yaza kadar epey kilo verip özellikle bizimkileri şaşırtmak istiyordum. Tam 101,5 kiloydum ve şuan 78 civarı geziyorum. 1,84 boyum var. Önce diyet yapmaya başladım (herhangi bir diyet uygulamadım kafama göre, ekmeği kestim, yağı kestim, şekeri kestim, abur cuburu, alkolü vs vs.. tabii yediklerimide azalttım..) Daha sonra her gün evden okula yürüyerek gidip yürüyerek gelmeye başladım (sabahları saat erken olunca fakülteye tramwayla gidiyorum o ayrı zaten zor uyanıyorum. ) Daha sonra sarkma olmaması için dambıllarla çalışmaya başladım. yürüyüş, mekik, dumbell derken 3,5 - 4 ayın sonunda 78 kiloya geldim. Şuan yediklerime dikkat ediyorum.
Kilo verdikten sonra üzerimden büyük bir yük kalktı, insanın kendine olan güveni artıyor başta...İş azimde bitiyor arkadaşlar. Birde şuan 78 kilo almama rağmen boyum 1,84 olduğu için kilolu durmuyorum ama tabiki yinede bi 7-8 kilo vermem lazım :) Kilo vermeye çalışan herkese önce işi kafalarında bitirmelerini öneriyorum. İnatçı olursanız başarırsınız. Herkese sağlıklı bir hayat diliyorum.
Nasıl kilo verdiğimi bloğumda anlattım arkadaşlar. İsteyenler göz atabilirler.
[]
Kilo verdikten sonra üzerimden büyük bir yük kalktı, insanın kendine olan güveni artıyor başta...İş azimde bitiyor arkadaşlar. Birde şuan 78 kilo almama rağmen boyum 1,84 olduğu için kilolu durmuyorum ama tabiki yinede bi 7-8 kilo vermem lazım :) Kilo vermeye çalışan herkese önce işi kafalarında bitirmelerini öneriyorum. İnatçı olursanız başarırsınız. Herkese sağlıklı bir hayat diliyorum.
Nasıl kilo verdiğimi bloğumda anlattım arkadaşlar. İsteyenler göz atabilirler.
[]
Son düzenleyen: Moderatör: