canım benim kızım işe basladıgımdan beri gögsumden emmiyor...gögsumu ben vermedim...neden dersen sabah iş yerinde sağdıgım sut ertesi gune kalıyordu...ozamanda 24 saati gecmiş oluyordu...ben bastan beri sol ğöğsumu hiç almadıgı için biberonla verdim sağıp...
allahtan benim iş yerim musait...işyerinde gunde 2 kere sağabiliyorum(işlerden fırsat bulunca), sütüm çalıştıgımdan beri yetmiyor o yuzden 1 ögun kasık mamasını biberonda veriyoruz...benimde annem bakıyor...
dun doktora gittik...anlattım sütümü nasıl verdiğimi...ek gıdaya gecmek için erken ama dedi sen çalıştıgın için gun içinde elma havuc suyu rendeleyip verebilirsiniz dedi...onun dısındakilere 2 ay sonra baslarız dedi...
sende aralık ortası gibi biberona alıştımaya bak...sütünüde iş yerinde en kötu ihtimalle lavaboda felan sağ...sana lazım olan priz, onuda 3lu kabloyla felan cekersin...sağmaya hiç imkanın yoksa sabah çıkmadan, akşam eve girer girmez bide gece sağarsın...gunde 3 kere sağarsın...sütün yetmediği yerdede 1-2 ögun kasık maması, meyve suyu verirsiniz...nekadar anne sütü emerlerse okadar sans bizim için...