4 ayda 20 kg verelim 2013 yazına hazırmısınız

barensu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
32
1
Merhaba,
Kendimden kısaca bahsedeyim :KK34: 1984 Ankara doğumluyum evliyim 8 yaşında bir oğlum var. 60 kg ile başlayan doğum sürecim 105 le sonlandı ve 8 yıldır 90-100 kg arası gidip geliyorum. Oğlumun sünneti için geçen yaz 99 kg dan 87' ye düştüm (sadece yürüyüş ile) ama dikkat etmediğim ve hareketsiz yaşantımdan dolayı 94 ü tekrar gördüm. 20 şubatta karar verdim 20 hazirana kadar 74 olmalıyım. Çalışıyorum (masa başı). Eşim bırakıyor işe ve o alıyor. Yürüyş yapmayı çok seviyorum ama çok mümkün olmuyor köpekler ve tinerci çocukların etkisi...Malesef eşim yoğun çalıştığı için oda eşlik edemiyor bana :KK30: Ev spor salonu gibi hertürlü spor aleti var çamaşırlık niyetine kullanıyorum çünkü evde yapacak enerji ve motiveyi bulamıyorum :KK37:

Ve şimdi karar verdim 20 haziran 2013' e kadar 20 kg vermek istiyorum. 1 haftada 3 kg gitti... Hanımlar lokaline yazıldım haftanın 3 günü akşam iş çıkışı gidiyorum grup egzersizlerine gayet güzel geç bile kalmışım en önemlisi daha zindeyim :KK16: birde hafta sonu yüzme kursu açıldı aynı lokalde orayada yazıldım bakalım sanki ilk defa bu kadar motiveyim...

Ama yanıma arkadaş arıyorum en azından diyet ve fitness konusunda birbirimizi motive edelim... :KK56:

Selaammm.. öncelikle yolunda başarılar..
bende bir kaç gündür dolanıyorum buralarda. okuyorum okuyorum gazlanıyorum ( Akşamları giremiyorum biraz kötü oluyo :) )

sanki beni anlatmışsın ufak tefek farklarla.. bende masa başı çalışıyorum eşim bırakıo eşim alıo işyerinden yürüyüşe gel benimle diyorum gelmiyo..evde spor aletim yok aşağıya ses geçirmeyeceğini bilsem alıcam bi yürüyüş bandı...

vel hasıl ben pek fazla yazamıyorum o yüzden bi günlük açmadım.. azcık alışıyım diyete açarım die düşündüm.. bakalım o günleri görebilcekmiyiz.

şimdi kuru incir ve kayısılı tarçınlı yoğurt yiyorum :)) Ara öğün babında.. akşama abimin d.günü pasta yemicem ( Yada kandırmıyım ince bi dilim yerim belkii :) )

Merhaba,
Kendimden kısaca bahsedeyim :KK34: 1984 Ankara doğumluyum evliyim 8 yaşında bir oğlum var. 60 kg ile başlayan doğum sürecim 105 le sonlandı ve 8 yıldır 90-100 kg arası gidip geliyorum. Oğlumun sünneti için geçen yaz 99 kg dan 87' ye düştüm (sadece yürüyüş ile) ama dikkat etmediğim ve hareketsiz yaşantımdan dolayı 94 ü tekrar gördüm. 20 şubatta karar verdim 20 hazirana kadar 74 olmalıyım. Çalışıyorum (masa başı). Eşim bırakıyor işe ve o alıyor. Yürüyş yapmayı çok seviyorum ama çok mümkün olmuyor köpekler ve tinerci çocukların etkisi...Malesef eşim yoğun çalıştığı için oda eşlik edemiyor bana :KK30: Ev spor salonu gibi hertürlü spor aleti var çamaşırlık niyetine kullanıyorum çünkü evde yapacak enerji ve motiveyi bulamıyorum :KK37:

Ve şimdi karar verdim 20 haziran 2013' e kadar 20 kg vermek istiyorum. 1 haftada 3 kg gitti... Hanımlar lokaline yazıldım haftanın 3 günü akşam iş çıkışı gidiyorum grup egzersizlerine gayet güzel geç bile kalmışım en önemlisi daha zindeyim :KK16: birde hafta sonu yüzme kursu açıldı aynı lokalde orayada yazıldım bakalım sanki ilk defa bu kadar motiveyim...

Ama yanıma arkadaş arıyorum en azından diyet ve fitness konusunda birbirimizi motive edelim... :KK56:

ablacım öncelikle başarılar diliyorum bu maratonda çok iyi başlamışsın :) abla diyorum ama bir sorun olmuyordur umarım bende ayın 15inden sonra spora başlıycam şimdilik sadece yediklerime dikkat ederek vermeye çalışıyorum rabbim yardımcımız olsun :)

1 haftada 3 kg nasıl verdim

salı perşembe ve cuma 1 saat spora gittim.

sabahları kalkınca 1 bardak ılık su
saat 8:30 1 tabak kelogs 1 bardak sütle
10:30 5 adet kabuklu ceviz (taze kırılmış olması önemli)
13:30-14:30 arası 2 haşlanmış yumurta ve salata çeşitli baharatlar ekleyerek
16:30 1 adet kivi yada greyfurt
18:30-19:30 çorba, köfte, tavuk ya da balık

ekmek tüketmedim onun yerine cevizle geçiştirdim omega 3 açısından zengin ama etimek yiyebilirsiniz öğünlerde

Birde arkadaşım akşamları yemek yerine yoğurt ve yulaf tüketip 4 ayda 15 kg vermişti sporda yapmadı...Birde bunu deneyeceğim yaptıklarıma ek olarak yada metobolizmayı şaşırtmak adına 1hafta et 1 hafta sebze 1 hafta yoğurt yulaf :KK56:

Selaammm.. öncelikle yolunda başarılar..
bende bir kaç gündür dolanıyorum buralarda. okuyorum okuyorum gazlanıyorum ( Akşamları giremiyorum biraz kötü oluyo :) )

sanki beni anlatmışsın ufak tefek farklarla.. bende masa başı çalışıyorum eşim bırakıo eşim alıo işyerinden yürüyüşe gel benimle diyorum gelmiyo..evde spor aletim yok aşağıya ses geçirmeyeceğini bilsem alıcam bi yürüyüş bandı...

vel hasıl ben pek fazla yazamıyorum o yüzden bi günlük açmadım.. azcık alışıyım diyete açarım die düşündüm.. bakalım o günleri görebilcekmiyiz.

şimdi kuru incir ve kayısılı tarçınlı yoğurt yiyorum :)) Ara öğün babında.. akşama abimin d.günü pasta yemicem ( Yada kandırmıyım ince bi dilim yerim belkii :) )

:) umarım başarırız ama şu bir gerçek sporsuz olmuyor spor yapınca hem zinde kalıyorsun hemde yemek konusunda hassaslaşıyorsun... 1 saat fitness 250 kalori 1 dilim pasta 400 :KK76:

haziran 20 bekle beni hedef 74 (kızlar bu arada boyum 173 cm

benimde boyum 170 kilom 76 ... 7 kilo versem rahat bi nefes alıcam... 76 bile göstermeyen bi tipim var.. kimisi değil kimse anlayamıyo benim kilomu :)))

ablacım öncelikle başarılar diliyorum bu maratonda çok iyi başlamışsın :) abla diyorum ama bir sorun olmuyordur umarım bende ayın 15inden sonra spora başlıycam şimdilik sadece yediklerime dikkat ederek vermeye çalışıyorum rabbim yardımcımız olsun :)

Canım spora başlarsan devamı gelir en iyi motive eden şey. Ben yıllarca voleybol oynadım 60 kg üzerine çıkmadım ama doğum evlilik düşük tempo pattt 40 kg...Ayrıca spora giderek sosyalleşiyorsun en azından ben öyleyim. Ankara da yaşadığım için şanslıyım çok az bir ödenekle hanımlar lokaline yazıldım hem sadece bayanlar katılıyor bu şekilde organize birlikler varsa ilinizde belediyelerin ilk önce bunları araştır :44: istersen sende benimle başla vaktim olduğu sürece takip ederiz

benimde boyum 170 kilom 76 ... 7 kilo versem rahat bi nefes alıcam... 76 bile göstermeyen bi tipim var.. kimisi değil kimse anlayamıyo benim kilomu :)))

iden kilon ve boyun çok iyi ama önemli olan senin nasıl hissettiğin :KK54: şu kocalarımız sosyalleşip biraz gezdirseler bizi hem nitelikli vakit geçiririz hem 1 kaç kg fena mı olur :KK1:

Canım spora başlarsan devamı gelir en iyi motive eden şey. Ben yıllarca voleybol oynadım 60 kg üzerine çıkmadım ama doğum evlilik düşük tempo pattt 40 kg...Ayrıca spora giderek sosyalleşiyorsun en azından ben öyleyim. Ankara da yaşadığım için şanslıyım çok az bir ödenekle hanımlar lokaline yazıldım hem sadece bayanlar katılıyor bu şekilde organize birlikler varsa ilinizde belediyelerin ilk önce bunları araştır :44: istersen sende benimle başla vaktim olduğu sürece takip ederiz

malesef öyle bir şansım yok burda sabah 9 ile 12 arası sadece bayanların gittiği bir spor salonu var oraya başlıycam 3 aylığına inşallah.aynen çok güzel olur bende bugün başladım sayılır hadi bakalım hayırlısı :)

Merhaba,

yardımcı olmak isterim eklerseniz

Biraz üzüldüm sabah tartıya çıktığımda yerimde saydığımı gördüm :KK15: ama galiba benim suçum akşam biraz geç gittim eve saat 20:00 gibi anca yemek yedim yani diyete uygun olarak buğlama balık sonuç :0.
Olsun yılmak yok sabah nesfitimi yedim şimdi form çayımı içiyorum. Bugün 1 saat aeorebik dersim var akşamda sadece yoğurt yerim oldu bitti :13:

bence hergün tartılmak motivasyonu düşürebilir haftada bir defa tartılmak seni daha gaza getirecektir yediklerin zaten kalorisi düşük şeyler kendini aç bırakma derim ben :KK34:

sabah 1 saat yürüyüş yaptım sabah yumurtamı yedim öğlen karalahana çorbamı içtim hafta sonu yüzmeye gittim :) kilom aynı yerimde sayıyorum ama incelmeye başladım :KK9: birde spora gittiğim gün normal beslenmemi diğer günler diyet yapmamı önerdi arkadaşım (yüzme hocası) metobolizma şaşırırmış birde sporda daha dirençli olurmuşuz :KK17: yani haftanın 3 günü diyet diğer günler normal besleneceğim yoksa hergün spor ve diyet yerimde sayıyorum

bence hergün tartılmak motivasyonu düşürebilir haftada bir defa tartılmak seni daha gaza getirecektir yediklerin zaten kalorisi düşük şeyler kendini aç bırakma derim ben :KK34:
arkadaşlar bende yaza kadar 16,8 kilo vermek istiyorum :S aranıza gelmek istiyorum boyum 178 kilom 86,8 :KK43:

merhaba,
ben de diyet arkadaşı arıyorum ama durum çok ümitsiz:KK43:
daha önce 35 kilo verdim doğum süreci ve evlilikle beraber geri aldım.
doğumdan sonra 27 kilo verdim emzirmeyi bırakmamla beraber hooop geri aldım. şimdi 101 kiloyu gördüm ve diyete başladım.
1 haftada 3 kilo verdim. 98 kiloyum.
sabahları 3-4 km. iş yerine yürüyerek gidiyorum bunun için 6 da kalkıyorum spor ayakkabılşarımı giyoyorum topukluları yanıma alıyorum :)
bazı bazı akşam yemeklerimi hafif geçiştiriyorum bazen ççorbayla bazen hiçbirşeyle:)
ne dersiniz sizce başarabilir miyim?
depresyonun eşiğindeyim çünkü:KK43:

X