4 Ay Sonra...

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
Kizlar nisanda meme büyütme estetiği oldum Natrelle takıldı. Suan rahatsızlık duyduğum bazı durumlar var aşırı olmasa da uzun süre yan yaptığımda fln göğsümde ağrı baskı oluşuyor sanki. Bide bazı durumlarda işte kollarımı zorladığımda vs. gögsümden sanki sesler geliyor ses gibi de degil zaten ameliyat olanlar bu hissiyatı bilir lıkırtı gibi bisiler sanki oynuyor gibi. Bu 4.ay da normal mi acaba? İlk aylarda yaşanıyor biliyorum benim ilk aylarda hic olmadı mesela yani belki cok dikkat ettiğim icin olmadı ama bu aylarda oldukça yaşıyorum.
Izlerim de gecmiyor sanki gerci bende de hata var doktorun verdiği kremi masajları uygulamiyorum :110: baslarda uyguladim ama artik sonra üşengeclik işte düğün telasem fln derken unutuyordum.
Geçirdiğim süreç normal mi sizce? Lıkırdama ağrı dikiş izleri vs.:KK17:

Lıkırdama kesinlikle normal, benim de ilk aylarda yoktu, tam 4 aylık kadarken bende de başlamıştı. Gerçi doktorum her ihtimale karşı bir ağrı kesici vermişti iltihap kurutucu özelliğinden dolayı.. Ilaçtan sonra geçmedi ama daha sonra kendiliğinden geçti. Izlerim de 4 aylıkken daha kötü görünüyordu ilk zamana nazaran, şimdi 3 sene oldu ve izler yok gibi.. Ben ilk 4 ay kullanmıştım merhemi.. Ağrılar da normal, özellikle kas altı olduysan.. 1 yıl sürüyor her şeyin iyileşip normale dönmesi.. Yani korkulacak bir sey yok :)

Lıkırdama kesinlikle normal, benim de ilk aylarda yoktu, tam 4 aylık kadarken bende de başlamıştı. Gerçi doktorum her ihtimale karşı bir ağrı kesici vermişti iltihap kurutucu özelliğinden dolayı.. Ilaçtan sonra geçmedi ama daha sonra kendiliğinden geçti. Izlerim de 4 aylıkken daha kötü görünüyordu ilk zamana nazaran, şimdi 3 sene oldu ve izler yok gibi.. Ben ilk 4 ay kullanmıştım merhemi.. Ağrılar da normal, özellikle kas altı olduysan.. 1 yıl sürüyor her şeyin iyileşip normale dönmesi.. Yani korkulacak bir sey yok :)
Yaa nasıl rahatladim anlatamam cok coook teşekkür ederim harikasiniz ❤

Yaa nasıl rahatladim anlatamam cok coook teşekkür ederim harikasiniz ❤
İzler ten rengine göre farklı şekilde iyileşiyor. Benim 2. Hafta renksiz bir çizgiyken 2. Ay bosbordo bir çizgi oldu :KK66: dr um kendisi söylemişti ameliyattan Sonra, kızaracak korkma demişti. Esmer tende böyle oluyor demişti. :KK66:

X