- Konu Sahibi Mavilianne
O kötüymüş ama böyle dinlenme fırsatları arttıkça psikolojiniz de düzelir bence dert etmeyin.İnanır mısınız dünde benim oğlum güzel uyudu ama günlerdir o kadar yorgunum ki ben yorgunluktan uyuyamadım birde parmağını bile oynatsa aha uyanacak diye korkumdan sürekli gözüm beşiğe baktı derin uykuya geçemiyorum zaten ne zaman uyanacak korkuma uyuyamadım o vesveseden kurtulamıyorum psikolojik olarak
Ben 1-2 ay arasını çok zor geçirdim depresyonun eşiğinden döndüm. Geceleri güvenlik endişemden yatarak emzirmiyordum kendimi emzirirken uyanık tutmak için sürekli cep telefonundan filan bişeylere bakıyordum filan dinlenemeyince de çok kötü oluyordu haliyle. Gaz sancısı da çoktu. Şimdi artık bazen beşiğine bırakıyorum bazen bırakmıyorum. Uyumasam da uyandıracak ekrana filan bakmıyorum ne kadar sık uyansam da sabah eskisi gibi kötü olmuyorum. Birlikte yatmamla birlikte anne bebek bağlanması yaşadığımı söyleyebilirim sanırım ondan önce biraz dark side'tı. Keşke çocuk yapmasaydık filan diye düşünüyordum. Benim hayat kalitemi arttırdı. Çocuk daha az uyanıyor da değil aslında. Bir de burun temizliğini ciddiye aldığımdan beri de bazı sebepsiz uyumamaları düzeldi. Az bir şey de olsa rahatsız oluyorlar sanırım.
Siz de en yakın zamanda dinlenmeye başlarsınız rahatlarsınız.