- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
Bu kaçıncı basak:))Başak burcu mu?
Ikizler burcu yukseleni basakmis:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kaçıncı basak:))Başak burcu mu?
Bi yerimin ağrıdığını soylıyım dur annecim ben ovalayim diyor:) yada hadi hastaneye git diyor:) şimdiden bakıyor annesine kuzucumOkurken yüzümde bir gülümseme oluştu ister istemez:) sanırım bu kız çocukları doğuştan anaç. Bıcır bıcır bilmiş bir kız. Zamanı gelince o size annelik yapacak gibi:) endişe etmeyin bence ilerde düzenli bir birey olur:)
Gerçekten ilgiliyim gün içinde yaptıklarımı anlatsam sasarsiniz. Genelde hafta sonları tüm gün birlikte oluyoruz ama günü dolu dolu geçiriyoruz. Bazen mutfakta isim oluyor bi süre yanına uğrayamıyorum. Sonra yanına gidiyorum noldu annecim napıyon diyom "benimle kimse ilgilenmiyyoorr " diyor. O yüz mimiklerini ifadelerini bi görseniz mahsus numara yapıyor sevelim diyehmmm
Hmm acaba ilgi eksikligi mi hissediyor. Internette uzmanlarin bu tarz konusmalarini dinleyebilirsiniz bir pedagog a goturme imkaniniz suan yoksa. Ama bana ilgi bekliyormus gibi geldi.
HahahahhaBence bu konunun şampiyonu benim, simit kopunca yemezmişim koptu bu diye kıyamet koparır saatlerce ağlarmışım etrafından dışını yedirirler koparmadan devam ederlermiş. Yemekten de vazgeçmiyormuşum
Yani azicik su gelse nolcak:) bende kiz cocuguydum hic boyle degildim valla:))Neden :))
Yandim o zaman:) kizimda boyle olursa napariz bilmem:) basa gelen cekilir sanirimDiğer yorumlara göz gezdirin kiz çocuğu olanların çoğu benimkide böyle yazmis:))
Çok tatlı değil mi ama ya keşke benim olsaBence bu konunun şampiyonu benim, simit kopunca yemezmişim koptu bu diye kıyamet koparır saatlerce ağlarmışım etrafından dışını yedirirler koparmadan devam ederlermiş. Yemekten de vazgeçmiyormuşum
Bende onu diyorum umrumda olmazdı ister ıslanayım ister çamura batayım ama napican :)Yani azicik su gelse nolcak:) bende kiz cocuguydum hic boyle degildim valla:))
Gunumuzdeki cocuklari biz mi simartiyoz acaba bilmemki : (Bende onu diyorum umrumda olmazdı ister ıslanayım ister çamura batayım ama napican :)
Bende bilmiyorum olabilirGunumuzdeki cocuklari biz mi simartiyoz acaba bilmemki : (
Benim huylarıma çok benziyor. Çok iyi anlaşırım çokta severim böyle çocuklarıYapmayın ya:)
Uzaktan bakınca cok tatli geldi..kararli bi kiz işte. Ne istediğini biliyo,ona göre davraniyo:)Merhaba hanımlar 4.5 yaşında bir kizim var. Çocukların hepsi mi böyle yoksa sadece benimkimi böyle bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Öyle ki bazen delirme noktasına geliyorum.
Çorabına, kazağına, pantolonuna hiç bir damla su degmicek. Değerse eğer deliriyor değiştircem diye. Günde abartmıyorum 10 a yakın çorabı değiştirebiliyor. Ayağında çorap var bi bakıyorum çıkmış noldu kızım ona diyorum "ıslandı çünkü " diyor. Yenisini giydiriyorum 10 dakika sonra o da çıkmış. Su içerken çok dikkatli içer dökülmesin diye mutfakta genelde ellerimi sık sık yıkarım ellerimden damlayan sular hanimefendinin çorabına geliyor herhalde . Peteğin üstü artik çorap sıralı oluyor.
Hee bir de çorap giyerken asla yukarı kadar çekilmeyecek bilek hizasında bırakılacak. Neymiş rahatsız oluyormuş.
Mont giyerken fermuar asla sonuna kadar çekilmeyecek neymiş boğazını sıkıyormuş.
okula gidiyor hersabah aynı krizleri yaşıyoruz evden kavga ede ede yola çıkıyoruz. O giyinirken evde resmen kaos yasaniyor.
Neymiş ince kazak giymicekmis eğer giyerse yelek giyecekmiş. Sabah 2 saat kiyafet seçemiyoruz. Onun burası uzun, o kıyafetin burası kısa, o ince artik sacimi basimi yolcam.
Sabah yüzünü yıkayalım koşarak kurulaniyor. Tuvaletten çıkarken ellerini yıkıyor eğer havlu yoksa "neden havlu koymadın diye bana cemkiriyor"
Eli acısın aman bi yerine küçücuk bisey olsun hemen krem bulup sürüyor elde yukarda geziyor bi yere değmesin diye. Yanlislikla aman ha çıkmasın o krem hemen koşup yine sürüyor.
Evin içinde bazen müzik açıp dans ediyor dans etmeden önce tüm odadaki yerde ne eşya varsa topluyor hazırlığını yapıyor sonra oynamaya başlıyor. ( ayağına çarpıp da engel olmasın diye herhalde)
Okuldan hergun ödevle dönüyor bende kendi kendime daha küçük bu yaşta bu kadar ödev olmaz diye düşünürken meğer benimki Öğretmeninden hergun ama hergun okulda eve gelirken ödev istiyormuş çok istediği içinde öğretmeni sadcee benim kıza ödev veriyormuş. Eğer ödev vermesin eve geldiğinde söyleniyor " öğretmenim yine ödev vermemiş mi offf" diye. Bayağı bi söyleniyor. Sabahın köründe kalkıp ders çalışıyor. Bu durumdan fazla şikayetçi değilim ama ilerde sıkılırsa diye korkuyorum açıkçası.
Gece uyuyor mesela üstünü çok açıyor üşüyor haliyle uyanıp "anne ustumu ortermisin " diyor. O uykulu halde kendisi örtmeye üşeniyor. Beni kaldırıyor hey allahim:) ne yapayım ben bu kizi:)
Bu sabah da okula gitcek tabi ders yaptı biraz sonra babası " kizim gek yağmur yağıyor balkondan bakalım" dedi. Benimki "ama cami acmican baba tamammi" diyor. Sonra gittiler baktılar açmadan. Içerden sesini duyuyorum " baba hadi yeter bu kadar üşücez iceri gecelim" diyor. O mu baba benim eşim mi cocuk gülesim geldi bu duruma:))
Bizde cocuk olduk ama ister belimize kadar ıslanalım ister çamura batalım daha çok hoşumuza giderdi. Bu nasıl cocuk ben anlamadım. Aklı gidiyor islanicam, kirlenicem, usucem diye. Bi de hiç kolay kolay düşmez.
Bunları düşünmesi bu yasa göre fazla değilmi hanımlar. Fikirlerinizi merak ediyorum. Hepinize iyi günler.
Hadi ya ciddimisiniz koptum.
Sizinki kaç yaşında ? Benimkide sabah kalktı bu yatağın hali ne diye söyleniyor 10 tane kolum olup hepsini bir halledicem zannediyor:)
Size aynen katılıyorum. Dışarıda evde olduğu gibi asla yırtıcı değil biraz çekingen oluyor hatta insanlara karşı. Bize yapıyor bende farkındayım.
Ya şuan bende dumur oldum iyiki yazdınız. Şöyle bi dusundum de evet bazen beni tinlamadiginda soru sorup cevap vermediğinde bende acayip yükseliyorum. Acaba bu mu tetikliyor?
:))) hey allahım güldüm istemsizce. Yukseleni basakmis kızımın. Calisiyormusunuz?Beni tarif ettiniz sandım inanın küçüklüğümden beri böyleymişim özellikle havlu konusunda, hala eğer elim ıslak kalmışsa çıldırıyorum , halbuki evde kim var ben ve eşim , havlu nerdeeee diye bağırıyorum, kaç yaşındayım , gece üstüm açılsa eşimee üstümüü örtüüün yaaa diyorum, dersler konusunda da öyleydim minicikken plan yapardım, şu saatte şunu çalışcam diye:) aynı ben, başak burcu değil sanırım ben başağım..Korkmayın bence, kendimden biliyorum geçmiyor bu özellikler , aslında çok kötü özellikler de değil fazla titiz ve çalışkan bi kızınız var bence:)
Ne mutlu size o zaman:) bende kesinlikle denicem bunu. Arada tutuyorum bende sizin gibi geçen gün tam 4 kere okulun nasildi bugün diye soruyorum cvp yok soruyorum cvp yok. Artık kızdım biraz sonrada dedim ki hayır hayır ben kesinlikle sana kızmak istemiyorum kavga etmek istemiyorum annecim o yüzden ben sana soru sorduğumda cvp ver dedim. Sen bana soru sorsan ben sana cvp vermesem nasıl olur dedim. Biraz anlattım dikkat etmeye Başladı ama yine de bazen saldığı oluyor. Sabredememiz gerekiyor anne demek sabir demek gerçektenBenim kızımda 4 yaş 4 aylık :) Rehber öğretmeni bana böylr sorular yönelttiğinde kendimin farkına vardım bende Evet ama insanız sonuçta biyonik değilim ki, bak şuna dikkat et diye önceden uyarmama rağmen bazen bir bakıyorum sanki hiç duymamış gibi hareketler... Doğal olarak sesim yükseliyor. Uyarmasam anlayacağım da uyardığım için kendi kendime daha çok sinirleniyorum, buna krndini kurmak deniyor herhalde... :)))) Evde ki bu yaklaşım da bu takıntılı davranışları tetikliyormuş çünkü herşeyi daha iyi yapmalıyım yeterince iyi değilim psikolojisi oluşuyor sanırım... Ben çocuktan önce kendim mi psikolojik destek alsam diye düşünmeye başladım artık. :))) Lakin saçma sapan davranışlara tahammül etmek zor benim için Şaka bir yana bunu öğrendiğimden beri kendi kendime içsel motivasyonumu sağlayıp bir yutkunuyorum sinirlenmeden önce :)) sonra tatlı tatlı uyarmaya çalışıyorum hatta bazen içimde patlasa bile, “olsun tatlım önemli değil olur böyle şeyler” şeklinde yaklaşıyorum artık :)) ama inan bana çok şey farketti kızımda... baktım geçen gün oyuncaklarını topluyor. Boya yapmış boyalarını kalem kutusuna koyuyor... inanamadım... halasına demiş ki bunları toplayıp düzenli olmalıyım yoksa her yer dağılır, öyle olunca annem çok yoruluyor... iyiliğe iyilik geldi yani karşılık olarak. Sağolsun! :)))
Ikizler:)