- 22 Ocak 2017
- 5.643
- 7.038
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
Yaa bence çok tatlı ponçik kızınız var inşallah bir gün benimde olur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani minik tatli bilmis kizinizda evet bir ilgi doyumsuzlugu var ama bunu ben aciklayamam asar benj :)) umarim tez vakitte annesini artik uzmez :)Amin. Ney o bisey:)
Amin:)Ya
Yani minik tatli bilmis kizinizda evet bir ilgi doyumsuzlugu var ama bunu ben aciklayamam asar benj :)) umarim tez vakitte annesini artik uzmez :)
Zaten gunluk yasam tarzimiz yukselenle uyumlu olurmuş.yani daha cok etkiliymiş.Bu kaçıncı başak yorumu sayamadim:)) hiç bilmiyordum. Bi arkadaş baktı sağolsun evet yukseleni basakmis:)
Ne kadar güzel ne kadar tatlı yorumunuz cokk teşekkürler amin insallah:)Zaten gunluk yasam tarzimiz yukselenle uyumlu olurmuş.yani daha cok etkiliymiş.
Yalniz hava grubu oldugu halde sanirim başak,toprak veya sudur.cok süper biri olacak.zaman zaman ruhu bedenine siğmasa da cok bilgili,olgun olacak.inş.
Maşallah.
Burcu ikizler yukseleni basak:)))Okurken aha ya ikizler ya başak dedim ikizler çıktı. Abim bebekken beze kaka yapmayacağım diye ağlarmış, büyüdükçe aynen kızınıza benzer huylar geliştirmiş. Ergenlik zamanlarında herşeyi aşırı titiz ve düzenliydi. Dolabında herşey katlı, düzenli, aynı renkler yan yana falandı. Muhtemelen kızınızda büyüdükçe o tarz özellikler geliştirecek. Bence güzel ama. Şimdi zor tabi uğraşmak ama iyi bir yönlendirmeyle düzenli intizamlı bir insan olur :) Bulaşık yıkamaz kaçarsınız rahatsız olduğundan yıkar falan Benim kızında yükselen başak. Daha 8 aylık. Mama yerken falan eline gelsin elini kaldırıp, bana bakıp duruyor öyle. Silmezsem indirmiyor elini, aaa aaa diye bağırıyor bana bakıp Sizinki gibi bir gelecek bekliyor beni de.