Tahminime göre sizin kızınızda tek çocuk konunuzda başka bir cocuktan bahsetmediginiz için böyle düşündüm, ama en çok da kızınızın davranışlarından bunu çıkardım.
Benim kızimda tek çocuk tamda o yaşlara kadar pandemiydi vs derken arkadaşlık kuramadı hep bizimle kaldı ve tam olarakda böyle davrandı.
çünkü yaşıtlarıyla nasıl oyun oynanır ögrenemedi, evde bizimle oynarken tamam senin istedigin gibi oynayalım dendigi için, karşıdaki çocuklardan da aynısını bekledi oyun öyle bir şey sandı.
Sadece kendi istediği gibi oynanan bir şeydi oyun, çocukların oyununu bozdu mızıkçılıklar yaptığı dönemler oldu bunu defalarca kendisine anlattık, hatta en sonunda baktık olmuyor evdeki oyunlarda kendi istediklerimizide önüne sunduk çocuk gibi

tuvalet egıtimi bir gün süren çocuk altına kacirdi, onun sebebi oyuna dalip birakmak istemediginden miş, birde tek basina tuvalete gitmeye korktugu icinmis vs.
sizinde böyle durumlarınız var ise aşabilirsiniz diye düşünüyorum ama farklı durumlar varsa bir sey diyemem