- 1 Mart 2013
- 2.148
- 157
- 113
- Konu Sahibi Zeymer1980
-
3-4 yaşların hepsini geçen sene sattım1-29 arasi kac eder? 3-4 yas tee yok mu hic
1ve 29 da dahil mi1-29 arasi kac eder? 3-4 yas tee yok mu hic
Canım büyük olmaz suanda kızım 19-20 kilo kesinlikle kolu girmiyor o kadar dar senin kıza rahat olurEvet dahil yalniz kizim tam 3 yas buyuk mu olurlar acaba kalipli bi cocuk da dgl..gecen yilkileri kacirmistim sonradan hatirladim..14,5 kg 98,cm suan
Merhaba canım özelden mesaj yolladım ürünler için karar verirsen sevinirim canım bekleyen arkadaşlar varEvet dahil yalniz kizim tam 3 yas buyuk mu olurlar acaba kalipli bi cocuk da dgl..gecen yilkileri kacirmistim sonradan hatirladim..14,5 kg 98,cm suan
Benimde kizm 3yas 13kilo buyuk deilse banada topluca bi fiyat verirmisiniz ayakkabilar haric.icli disli yelekde dahil yani.Merhaba canım özelden mesaj yolladım ürünler için karar verirsen sevinirim canım bekleyen arkadaşlar var
Merhaba bana numara verirseniz daha iyi olurBenimde kizm 3yas 13kilo buyuk deilse banada topluca bi fiyat verirmisiniz ayakkabilar haric.icli disli yelekde dahil yani.
Numara yazarsanız yardımcı olurum tabikiBbde almak istiyorm kalanlarr
Bir arkadas istedi ama dönüş yapmadı yarın haber versem olurmu2 3 4 11 24satldmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?