4, 5 Gün Ara Vermek

Muhtemelen evliliğin ilk yıllarındasınız.Benimde aynı dediğiniz gibiydi birkaç sene sonra ancak normale döndü.bence zamanla normalleşir merak etmeyin.

Bende öyleydim. Enfeksiyon vardı. Ama şimdi öyle olmuyor. Bitkisel bı ilac kullandım. Daralma oldu.

Canım benim de öyle oluyordu islaniyordu da ama kayganlastirici jel kullanınca geçti 9 yıldır çektiğim acının kurulduktan olduğunu hiç anlamadım bana göre kuru değildi kayganlastiriciyida tesadüf kullandım prefert hamileliği kolaylaştırıyor diye. İlişki sırasında olmasa bile iliskiden sonra biber atmış gibi yanıyordu ben de dar olduğunu sanıyordum bir dene dua edeceksin bana

Muhtemelen evliliğin ilk yıllarındasınız.Benimde aynı dediğiniz gibiydi birkaç sene sonra ancak normale döndü.bence zamanla normalleşir merak etmeyin.
Evet 6 aylık evliyiz. 6 ay kısa bir süre değil gbi ama insallah haklısınızdır. Çok tşk ediyorum.

Yok keske kuruluk olsa da gitsem alsam ne Lazımsa ıslaklıkla ilgili bir durum değil. Yoga ve önerilen egzersizleri denemeyi düşünüyorum doktora gidene kadar. Cok tşk 2diyorum size de.

Bende öyleydim. Enfeksiyon vardı. Ama şimdi öyle olmuyor. Bitkisel bı ilac kullandım. Daralma oldu.
Enfeksiyonluk bir durum yok gbi su an en azından görünen Bi durum yok. İdrar yaparken yanma bile yok. Hep kontrol ederim. Akıntılarımın da rengi düzgün, bakalım bir çözüm bulursam yazarım bende...

Benimde hiç bı sorunum yoktu ikinci doğumdan sonra ilişkide acı yaşamaya basladim hafif kanamayla birlikte ilişkiden sonra vajina bölgemde tam girişte hafif çatlama yırtıklar oluşuyordu tam tanı konmadi daha doktora gidemiyorum korona yüzünden gittiklerimde hep kuru olmasına bağladı vajinalvestubulutis rahatsızlığı diye bişey varmış bundan şüpheleniyorum ama bu formdaki bir arkadaşla birlikte sorununuza bir nebze olsa çare bulduk onun sayesinde babystar diye bi kayganlastirici beni rahatlattı yoksa giremiyorum eşimle ilişkiye psikolojim bile bozulmuştu

Umarım daha iyisinizdir simdi? Benimki ara verme ile ilgili bir durum, Islaklık ya da kendimi kasma durumum yok acıkcası. Bende doktora gidersem yazarım zaten sebebi ne imiş.

Hamileliği kolaylaştıran bi kayganlaştırıcı mı var
Ben bebek yağı kullanıyorum onun için de bazı doktorlar engel bazıları değil diyor?

Hamileliği kolaylaştıran bi kayganlaştırıcı mı var
Ben bebek yağı kullanıyorum onun için de bazı doktorlar engel bazıları değil diyor?
Evet canım bebeyagi gibi şeyler spermlerin ölmesine neden oluyormuş prefert babystart gibi kayganlastiricilar spermleri oldurmeyip vajinal ph i dengeleyip spermlerin daha uzun yaşaması ve ilerlemesini sağlıyormuş eski adı preseed bende kk da gördüm çok kişi var ilk kullandigi aydan itibaren hamile kalan

Ayyy çok sağol canım ya ondan bulup alıyım hemen ben Çok teşekkür ederim

Ayyy çok sağol canım ya ondan bulup alıyım hemen ben ❤ Çok teşekkür ederim
rica ederim kk sag olsun. burdan yorumlara da bak preseed kullananlar. ben de bu ay ilk kez kullandım bir gelişme olursa yazarım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…