O zaman daha çok sikilasir canımKegel egzerszleri işe yarayabilir
Canım o konu hakkında bilgim yok ama ilişkiye girdikçe illaki kaslar gevserVajinal kasları genişletmenin bir yolu var mı peki?
O rahatlatmk icin yaplmyor mu? Gevsetmk icin? Ya da nefes egzerszleri..bunlar gevsemk rahatlatmk icn degil miO zaman daha çok sikilasir canım
Kegel egzersizi vajina kaslarını sıkılaştırmak için yapılır diye biliyorum.O rahatlatmk icin yaplmyor mu? Gevsetmk icin? Ya da nefes egzerszleri..bunlar gevsemk rahatlatmk icn degil mi
İşte sık girince güzel ara verince aynı sey oluyor yine de hangi egzersiz işe yarayacak, bakacağım. Çok tşk ederimCanım o konu hakkında bilgim yok ama ilişkiye girdikçe illaki kaslar gevser
Canım benim de öyle oluyordu islaniyordu da ama kayganlastirici jel kullanınca geçti 9 yıldır çektiğim acının kurulduktan olduğunu hiç anlamadım bana göre kuru değildi kayganlastiriciyida tesadüf kullandım prefert hamileliği kolaylaştırıyor diye. İlişki sırasında olmasa bile iliskiden sonra biber atmış gibi yanıyordu ben de dar olduğunu sanıyordum bir dene dua edeceksin banaMerhabalar, herkese iyi geceler
Benim sorunum şu: cinsel ilişkiye 4, 5 Gün kadar ara verdiğimiz de tekrar yapmak cok zor oluyor. Vajinam daralmıs oluyor. Kulağa cok sacma geliyor biliyorum ama girişte biber gbi yanıyor. Bir ertesi gün bir tık daha az acıyor ama normale dönmesi zaman alıyor. Daha önce de böyle oluyordu ama bu geceki acı cok daha fazla imiş gbi hissettim.
Enfeksiyon ya da mantar gbi bir durumum da yok. Sürekli kontrol ediyorum. Arastırdığımda ilk akla gelen mantar oluyor genelde kaşıntı ya da akıntıda bir değişiklik gözlemlemedim.
Bu tarz seyler yasayanlar var mı merak ettim. Şu sürecte hastaneye gidip muayene olmak da riskli geliyor acıkcası.
Şimdiden çok tşk ediyorum...
Evet 6 aylık evliyiz. 6 ay kısa bir süre değil gbi ama insallah haklısınızdır. Çok tşk ediyorum.Muhtemelen evliliğin ilk yıllarındasınız.Benimde aynı dediğiniz gibiydi birkaç sene sonra ancak normale döndü.bence zamanla normalleşir merak etmeyin.
Yok keske kuruluk olsa da gitsem alsam ne LazımsaCanım benim de öyle oluyordu islaniyordu da ama kayganlastirici jel kullanınca geçti 9 yıldır çektiğim acının kurulduktan olduğunu hiç anlamadım bana göre kuru değildi kayganlastiriciyida tesadüf kullandım prefert hamileliği kolaylaştırıyor diye. İlişki sırasında olmasa bile iliskiden sonra biber atmış gibi yanıyordu ben de dar olduğunu sanıyordum bir dene dua edeceksin bana
Enfeksiyonluk bir durum yok gbi su an en azından görünen Bi durum yok. İdrar yaparken yanma bile yok. Hep kontrol ederim. Akıntılarımın da rengi düzgün, bakalım bir çözüm bulursam yazarım bende...Bende öyleydim. Enfeksiyon vardı. Ama şimdi öyle olmuyor. Bitkisel bı ilac kullandım. Daralma oldu.
Umarım daha iyisinizdir simdi? Benimki ara verme ile ilgili bir durum, Islaklık ya da kendimi kasma durumum yok acıkcası. Bende doktora gidersem yazarım zaten sebebi ne imiş.Benimde hiç bı sorunum yoktu ikinci doğumdan sonra ilişkide acı yaşamaya basladim hafif kanamayla birlikte ilişkiden sonra vajina bölgemde tam girişte hafif çatlama yırtıklar oluşuyordu tam tanı konmadi daha doktora gidemiyorum korona yüzünden gittiklerimde hep kuru olmasına bağladı vajinalvestubulutis rahatsızlığı diye bişey varmış bundan şüpheleniyorumama bu formdaki bir arkadaşla birlikte sorununuza bir nebze olsa çare bulduk onun sayesinde babystar diye bi kayganlastirici beni rahatlattı yoksa giremiyorum eşimle ilişkiye psikolojim bile bozulmuştu
Hamileliği kolaylaştıran bi kayganlaştırıcı mı varCanım benim de öyle oluyordu islaniyordu da ama kayganlastirici jel kullanınca geçti 9 yıldır çektiğim acının kurulduktan olduğunu hiç anlamadım bana göre kuru değildi kayganlastiriciyida tesadüf kullandım prefert hamileliği kolaylaştırıyor diye. İlişki sırasında olmasa bile iliskiden sonra biber atmış gibi yanıyordu ben de dar olduğunu sanıyordum bir dene dua edeceksin bana
Evet canım bebeyagi gibi şeyler spermlerin ölmesine neden oluyormuş prefert babystart gibi kayganlastiricilar spermleri oldurmeyip vajinal ph i dengeleyip spermlerin daha uzun yaşaması ve ilerlemesini sağlıyormuş eski adı preseed bende kk da gördüm çok kişi var ilk kullandigi aydan itibaren hamile kalanHamileliği kolaylaştıran bi kayganlaştırıcı mı var
Ben bebek yağı kullanıyorum onun için de bazı doktorlar engel bazıları değil diyor?
Ayyy çok sağol canım ya ondan bulup alıyım hemen benEvet canım bebeyagi gibi şeyler spermlerin ölmesine neden oluyormuş prefert babystart gibi kayganlastiricilar spermleri oldurmeyip vajinal ph i dengeleyip spermlerin daha uzun yaşaması ve ilerlemesini sağlıyormuş eski adı preseed bende kk da gördüm çok kişi var ilk kullandigi aydan itibaren hamile kalan
rica ederim kk sag olsun. burdan yorumlara da bak preseed kullananlar. ben de bu ay ilk kez kullandım bir gelişme olursa yazarım sanaAyyy çok sağol canım ya ondan bulup alıyım hemen ben❤ Çok teşekkür ederim
Tamam canım bekliyorum inşallah istediğin haberleri alırsınrica ederim kk sag olsun. burdan yorumlara da bak preseed kullananlar. ben de bu ay ilk kez kullandım bir gelişme olursa yazarım sana
Gebelik sağlıksız olunca düşükle sonuçlanırmış genelde ben böyle bi jel olduğunu ilk kez duydum sizde mi kullanıyorsunuzAma bu preseed kalitesz spermi de hizlandrdigi icin sagliksiz gebelikler olablyor diye duymstm. Umarim dogru degldr