4, 5 Gün Ara Vermek

2 günde bir en sevdiğim sıklık cünkü ciddi manada zevk alabiliyorum. Diğer türlü acıdan zevk alamıyorum, eşim de üzülüyor demotive oluyor haliyle.

bende öyleyim malesef ve ilişki uzadıkça bu sefer de gir çık yapmaktan daralıyor 😁 ne olcak halimiz🤔

Merhabalar, herkese iyi geceler

Benim sorunum şu: cinsel ilişkiye 4, 5 Gün kadar ara verdiğimiz de tekrar yapmak cok zor oluyor. Vajinam daralmıs oluyor. Kulağa cok sacma geliyor biliyorum ama girişte biber gbi yanıyor. Bir ertesi gün bir tık daha az acıyor ama normale dönmesi zaman alıyor. Daha önce de böyle oluyordu ama bu geceki acı cok daha fazla imiş gbi hissettim.

Enfeksiyon ya da mantar gbi bir durumum da yok. Sürekli kontrol ediyorum. Arastırdığımda ilk akla gelen mantar oluyor genelde kaşıntı ya da akıntıda bir değişiklik gözlemlemedim.

Bu tarz seyler yasayanlar var mı merak ettim. Şu sürecte hastaneye gidip muayene olmak da riskli geliyor acıkcası.

Şimdiden çok tşk ediyorum...
Benimde öyle oluyor

bende öyleyim malesef ve ilişki uzadıkça bu sefer de gir çık yapmaktan daralıyor 😁 ne olcak halimiz🤔
Yani ilişki uzaması onun acısından değil de benim acımdan sorun oluyor Canım yandığı zamanlarda. Bende Bi formül arıyorum ama bakalım. Ne olacak 🤔

Merhabalar, herkese iyi geceler

Benim sorunum şu: cinsel ilişkiye 4, 5 Gün kadar ara verdiğimiz de tekrar yapmak cok zor oluyor. Vajinam daralmıs oluyor. Kulağa cok sacma geliyor biliyorum ama girişte biber gbi yanıyor. Bir ertesi gün bir tık daha az acıyor ama normale dönmesi zaman alıyor. Daha önce de böyle oluyordu ama bu geceki acı cok daha fazla imiş gbi hissettim.

Enfeksiyon ya da mantar gbi bir durumum da yok. Sürekli kontrol ediyorum. Arastırdığımda ilk akla gelen mantar oluyor genelde kaşıntı ya da akıntıda bir değişiklik gözlemlemedim.

Bu tarz seyler yasayanlar var mı merak ettim. Şu sürecte hastaneye gidip muayene olmak da riskli geliyor acıkcası.

Şimdiden çok tşk ediyorum...
[/QUOTE bende ayni seyi yasarim 3 4 gunde degil ama biraz daha uzun sure girdiginde. Mesela adetten hemen sonra. Cocuklar kücukken cok seyrek yapabiliyoduk hele o zaman ilk gece gibi aci cekerdim. Benim yasadigim diger problemde sik yaptigimizda agri degil aci oluyor bu sefer.

Birkac kişi daha yazdı bizim gbi agrı yasayanlardan. Vajinal bir problem olmalı belki de bu. Sizi alıntılamaya çalısmıstım. Y YILDIZ47

Ben zaten vajunismusta yasamıştım evlendigimde
Acıkcası bizde zorlandık ben canım acıyacak korkusu ile kasıyordum. Ama maksimum 2 3 haftanın sonunda düzene girmişti cok rahat bir sekilde. Eşim yoga öneriyor, pelvis kasları için biraz da onu arastıracağım. Sizin de aklınızda olsun, belki bir care olur.

Hamilelikten önce hergün yapardık daralıp daralmadığını bilmiyordum :ıslık:hamile kalınca malum ilk 1 ay yapamadık tehlikeli süreci atlatır atlatmaz yaptığımızda bende onun farkına vardım bence herkeste olan bişey.:KK51:

Benm duştan sonra yanma oluyordu aynen biber sürülms gbi. Vucudu sabunlarken hani vajinanin icini de cok temzlememek gerekyor dye belki sabnun etkisi kaliyor mu diye dusnmstm. Benm biraz ona baglydi sanrm
Evet buna da dikkat edeceğim aslında su an. Kaçırmamaya özen gösteriyorum. Sadece su ile yıkanması gerektiğini de biliyorum. Çok tşk ederim yine de öneriniz için.

Hamilelikten önce hergün yapardık daralıp daralmadığını bilmiyordum :ıslık:hamile kalınca malum ilk 1 ay yapamadık tehlikeli süreci atlatır atlatmaz yaptığımızda bende onun farkına vardım bence herkeste olan bişey.:KK51:
1 ay normal daralmasını anlarım da. 4 5 gün az değil mi 🙈eskiden bana da normal geliyordu vajinanın yapısı bu falan diyordum ama canım cok yanınca bende mi Bi tuhaflık var acaba Die düşünmeye basladım.

1 ay normal daralmasını anlarım da. 4 5 gün az değil mi 🙈eskiden bana da normal geliyordu vajinanın yapısı bu falan diyordum ama canım cok yanınca bende mi Bi tuhaflık var acaba Die düşünmeye basladım.
Ara vermeyin koyver gitsin😂😂

İşte gergin ya da isteksiz değilim. Hatta seks yapmayı seviyoruz ikimizde. Ben acı cekince (yüzümden anlasılıyor) o da mutsuz oluyor tabiki , yani onunla ilgili bir durum da değil. Fizyolojik bir sıkıntı bu belli ki ama doktora da gidemiyorum.
Muhtemelen ara verdiginiz zaman vajinal kaslarınız sikilasiyor. Bence tek sebeb bu. Başka bir sorun olsa illaki vücut herhangi bir yerden belirti verir. Vajinal kaslarınız baya baya sıkı olduğu içindir 😊

Muhtemelen ara verdiginiz zaman vajinal kaslarınız sikilasiyor. Bence tek sebeb bu. Başka bir sorun olsa illaki vücut herhangi bir yerden belirti verir. Vajinal kaslarınız baya baya sıkı olduğu içindir 😊
Vajinal kasları genişletmenin bir yolu var mı peki?

X