4, 5 Gün Ara Vermek

Gebelik sağlıksız olunca düşükle sonuçlanırmış genelde ben böyle bi jel olduğunu ilk kez duydum sizde mi kullanıyorsunuz
Ben kullanmayi dusunmstm ama bu tarz bilgiler okuyunca tam o zamnlarda da kullanan bi arkadasm düşük yapnca tedrgn oldm
Tabi nedeni kesinlikle o diyemem ama işkillendim..Artik ne dogru ne yanls bilemiyorum.

Ama bu preseed kalitesz spermi de hizlandrdigi icin sagliksiz gebelikler olablyor diye duymstm. Umarim dogru degldr
Canım sağlıksız olacaksa normal yolla da sağlıksız gebelik oluyor benim bir saglikli doğumum var bir de düşük kk daki 2008 den beri yorumlar var hatta orda düşüğü olunca bu yorumu ilk ortaya atan kız hamilelerden özür dilediği bir yorum var evet benim düşükle sonuçlandı onun açısıyla yazdım ama sağlıklı dog yapan bir sürü arkadaşım var yazmış hem ben bizzat biriylede konuştum sebepsiz infertilite 8 yıl sonra ilk kullanımda hamile kalmış tabi ki sebep bunlar belki kullanmada da verecekti Allah. Bunların dışında canım spermleri öldürmesi bir avantaj benim gibi kuruluk yaşayanlar için yani ben bundan sonra bir süre sadece ilişki konforu için bile kullanirim. Yumurtlama dönemi dışında çok az miktar kullanınca rahatlık sağlıyor yumurtlama döneminde belki daha çok kullanmak gerek

Umarım daha iyisinizdir simdi? Benimki ara verme ile ilgili bir durum, Islaklık ya da kendimi kasma durumum yok acıkcası. Bende doktora gidersem yazarım zaten sebebi ne imiş.
Jeli kullandığım müddetçe bir sıkıntı olmuyor çok şükür ama öyle gelişigüzel ilişki olmuyo 😣 ilk onu sürmem laİm filan tamam canım gidersen haber et mutlaka

Ben de zaman zaman bunu yaşıyorum. Zaten regl sonrası kesinlikle çok zor geçiyor çünkü ped ister istemez tahriş ediyor. Vajina çevrenizi intim jelle yıkayın, gün içinde pamuklu çamaşır giyin, temizliğinizi önden arkaya doğru yapın ben bunlara tabi ki dışarıda çok dikkat edemiyordum. Bu pandemi sürecinde evde olduğumuz için bunları da ihmal etmediğimden acılarım bitti diyebilirim.

3.4 gun ara vermekle vajina daralmaz baska bi sorun vardir 10 .15 gün de bir ilişki yaşayanlar var veya hergün yapan var o zman onların da genişliyor mu

X