Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende gireceğimm
temmuzda 3 derse girmiştim ve 3. girişimdi
aralıkta da gireceğim malesef
bitecekmi bu sınav fasılları acaba
sana katılıyorum arkadaşım, öyle hiç belli olmaz. çok iyi deriz kötü olabilir çok kötü deriz iyi gelir, ama şu bir gerçekki 3-4 aylık çalışmayla olcak bir iş değil, aslında staja başladığımız zaman yavaş yavaş vergi usul kanunu gv kanunu gibi kanunlardan başlamak ve çalışmakl lazımdı ama malesef bende öyle yapmadım bakalım 3-4 temmuz sonunçlarını bekliyorum.sonucu size bildirim. ümit ederim herkes kazansın .bende 3-4 temmuz da girdim sınava ama muhtemelen aralıkta yine sınava girmem gerekecek , sonuçlar açıklanmadığı için henüz ders çalıştığım söylenemez. sınav bence çok zor , basit gibi gelen derslerde bile yapıyosun yada yaptığını zannediyorsun sen sınavda ama aldığın nota bakınca büyük bir hüsran yaşıyorsun .
2 dersten gireceğim
denetim ve vergi
gerçi itiraz sonucumu bekliyorum :)
ilk defa gireceklere tavsiyem en basit diye düşünülen
finansal muhasebe herkesin kabusu oldu
yusuf sürmeli o dersin hocası
onun kaynaklarından çalışın adam sadece kendi dogrularını kabul ediyor :)
ben ilk seferde hasbel kader verdim şükür :)
bende temmuzda ılk gırısımdı pek calısamadım o yuzden 4 derse gırdım 3 tanesıne hıc gırmedım. malıyet + analız ve vergıyı verdım
muhasebe+meslek+hukuk+denetım kaldı ıns aralıktda bunları verecegım
evet bende bu sınava ilk defa giricem biri 6 yaşında biri 9 aylık iki kızım var benim için çalışmak çok zor olucak. Deha nın yayınlarını aldım onlara bakınmaya başladım benimde çok ümidim yok.10 gündür vergi kanunu okuyup özet çıkartıyorum en sonda ezber yapıcam aslında böyle zaman alıyor fakat hem okumuş oluyorum sonra özet çıkartırken bi daha okuyorum ve bazıları aklımda kaldı en sonda ezber için çalıştığımda daha kolay olur umarım ama vergi kanunu gerçekten çok zor.
evet arkadaşım bende duydum o hocanın gazabına uğrayan epey kişi varmış.
o yüzden bu derse ve maliyete daha çok kitlendim.
Denetim için Ömer Karaduman ın kitabını almıştım kendime.
Şimdi ise Hasan Türedi hocanın kitabından çıkıyormuş sorular die onun kitabının peşine düştüm.