• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4-5 Aralık 2010 SMMM sınavlarına girecek adaylar!!

açeyla

Açelya
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
1.338
13
158
İstanbul
sınavlara girecek olan arkadaşlar sınav hakkındaki düşüncelerimizi çalışma yöntemlerimizi paylaşalım..

bende gireceğimm
temmuzda 3 derse girmiştim ve 3. girişimdi
aralıkta da gireceğim malesef
bitecekmi bu sınav fasılları acaba

bende gireceğimm
temmuzda 3 derse girmiştim ve 3. girişimdi
aralıkta da gireceğim malesef
bitecekmi bu sınav fasılları acaba

hangi derslere gireceksin?
Nasıl çalışıyorsun.. hangi kaynaklardan yararlanıyorsun.
ben ilk defa gireceğim.
hiçbir fikrim yok.
bir yaşında İkiz bebeklerim var. Çalışmam zor olucak.
o yüzden 3 tane dersten girmeyi düşünüyorum.

kızlar hepinize başarılar ben mart 2010 sınavında verdim derslerimi bazı derslerden nasıl geçtiğimi ben bile anlayamadım çok acayip bir sınav bol şanslar

Tbrk ederim inşallah darısı başımıza bende 3-4 temmuzda girdim sonuç bekliyorum sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim

bende 3-4 temmuz da girdim sınava ama muhtemelen aralıkta yine sınava girmem gerekecek , sonuçlar açıklanmadığı için henüz ders çalıştığım söylenemez. sınav bence çok zor , basit gibi gelen derslerde bile yapıyosun yada yaptığını zannediyorsun sen sınavda ama aldığın nota bakınca büyük bir hüsran yaşıyorsun .

bende 3-4 temmuz da girdim sınava ama muhtemelen aralıkta yine sınava girmem gerekecek , sonuçlar açıklanmadığı için henüz ders çalıştığım söylenemez. sınav bence çok zor , basit gibi gelen derslerde bile yapıyosun yada yaptığını zannediyorsun sen sınavda ama aldığın nota bakınca büyük bir hüsran yaşıyorsun .
sana katılıyorum arkadaşım, öyle hiç belli olmaz. çok iyi deriz kötü olabilir çok kötü deriz iyi gelir, ama şu bir gerçekki 3-4 aylık çalışmayla olcak bir iş değil, aslında staja başladığımız zaman yavaş yavaş vergi usul kanunu gv kanunu gibi kanunlardan başlamak ve çalışmakl lazımdı ama malesef bende öyle yapmadım bakalım 3-4 temmuz sonunçlarını bekliyorum.sonucu size bildirim. ümit ederim herkes kazansın .

birde sınava gircek olan arkadaşlarım ilk etapta bazı arkadaşlar 3 derse girip ötekilere girmiyormuş bu çok yanlış çünkü bazen çok kolay sordukları da oluyor ve kazanılmaz diye düşündüğün dersi veriyorsun. onun için 7 dersin 7 sinede girin. ama kafanızda gene belirleyin ben 3 dersi veririm bunlara biraz daha çok çalışıyım gibi şans belli olmaz ,,,,,

evet bende bu sınava ilk defa giricem biri 6 yaşında biri 9 aylık iki kızım var benim için çalışmak çok zor olucak. Deha nın yayınlarını aldım onlara bakınmaya başladım benimde çok ümidim yok.10 gündür vergi kanunu okuyup özet çıkartıyorum en sonda ezber yapıcam aslında böyle zaman alıyor fakat hem okumuş oluyorum sonra özet çıkartırken bi daha okuyorum ve bazıları aklımda kaldı en sonda ezber için çalıştığımda daha kolay olur umarım ama vergi kanunu gerçekten çok zor.

bende temmuzda ılk gırısımdı pek calısamadım o yuzden 4 derse gırdım 3 tanesıne hıc gırmedım. malıyet + analız ve vergıyı verdım
muhasebe+meslek+hukuk+denetım kaldı ıns aralıktda bunları verecegım

2 dersten gireceğim
denetim ve vergi
gerçi itiraz sonucumu bekliyorum :)
ilk defa gireceklere tavsiyem en basit diye düşünülen
finansal muhasebe herkesin kabusu oldu
yusuf sürmeli o dersin hocası
onun kaynaklarından çalışın adam sadece kendi dogrularını kabul ediyor :)
ben ilk seferde hasbel kader verdim şükür :)

2 dersten gireceğim
denetim ve vergi
gerçi itiraz sonucumu bekliyorum :)
ilk defa gireceklere tavsiyem en basit diye düşünülen
finansal muhasebe herkesin kabusu oldu
yusuf sürmeli o dersin hocası
onun kaynaklarından çalışın adam sadece kendi dogrularını kabul ediyor :)
ben ilk seferde hasbel kader verdim şükür :)

evet arkadaşım bende duydum o hocanın gazabına uğrayan epey kişi varmış.
o yüzden bu derse ve maliyete daha çok kitlendim.
Denetim için Ömer Karaduman ın kitabını almıştım kendime.
Şimdi ise Hasan Türedi hocanın kitabından çıkıyormuş sorular die onun kitabının peşine düştüm.

bende temmuzda ılk gırısımdı pek calısamadım o yuzden 4 derse gırdım 3 tanesıne hıc gırmedım. malıyet + analız ve vergıyı verdım
muhasebe+meslek+hukuk+denetım kaldı ıns aralıktda bunları verecegım

inşallah arkadaşım..pek çalışmadığın halde iyi geçmişsin ..Maliyet sınavıda zormuş .geçmiş dönem sorulara baktım.
umarım bu sınavda temizlersin hepsini.

evet bende bu sınava ilk defa giricem biri 6 yaşında biri 9 aylık iki kızım var benim için çalışmak çok zor olucak. Deha nın yayınlarını aldım onlara bakınmaya başladım benimde çok ümidim yok.10 gündür vergi kanunu okuyup özet çıkartıyorum en sonda ezber yapıcam aslında böyle zaman alıyor fakat hem okumuş oluyorum sonra özet çıkartırken bi daha okuyorum ve bazıları aklımda kaldı en sonda ezber için çalıştığımda daha kolay olur umarım ama vergi kanunu gerçekten çok zor.

arkadaşım hepsinden mi gireceksin.
ben şimdilik Muhasebe-maliyet-hukuk- analiz derslerinden girmeyi düşünüyorum.
Allah kolaylık versin bize çocuklarla çok zor vakit ayırıp çalışmak. Ben anca gece 2 saat falan oda bazen çalışabiliyorum..

evet arkadaşım bende duydum o hocanın gazabına uğrayan epey kişi varmış.
o yüzden bu derse ve maliyete daha çok kitlendim.
Denetim için Ömer Karaduman ın kitabını almıştım kendime.
Şimdi ise Hasan Türedi hocanın kitabından çıkıyormuş sorular die onun kitabının peşine düştüm.

maliyettende geçtim
maliyetten gecmek için biraz detaylara dikkat edin.
basit konulardan soru soruyor ama soruyu öyle bir karıştırıyor ki anlaman bile 15 dakikanı alıyor :)
sanırım değişik bi taktik buda..
itiraz sonucum belli olsun ona göre kaynak alıcam
pek bi dersim kalmadı zaten.

pek umudum yok gecebılecegıme daır ama yıne de merak yapıtor ınsan. hala acıklanmadı nedır boyle

Back