4-5-6-7 haftalık olup neyi ne zaman öğrendik,paylaşalım,aydınlanalım şekerler

ilk olarak ben de 5 haftalıkken gittim.
9 haftalıkken kalp atışlarını duyduk.Allaha şükür bulantılarım az oldu.geçen hafta kanamam oldu çok korktuk.şimdi hamdolsu iyiyim.
şu an 13 haftalık bebeğimiz.inşallah Rabbimizin izniyle sağlıkla hayırla evlatlarımızı kucağımıza alırız

9 haftalık oldu.allahım aşükürler olsun geçen cuma gittiğimizde kalp atışını duyduk.küçücüktü ama yüce rabbim o kadar büyükki o kadar hızlı atıyorki kalbi.allahhım isteyen herkeze versin inşallah.mide bulantıları dışında allalh şükür başka birşey yok.ama ben 5 haftalıkken öğrendim geçen haftaya kadar bel kasık ağrılarım çoktou.bayağ telaşlandım sanki adet olucam gibi ama dr normal olduğunu söyledi.mide bulantıları hala devam ediyor.napalım bebişim sağlıklı olsunda yeter.

inş cnm hayırlısıyla kucaklarız bebeklerimizi:)
pembecim o kıpırdamaya başlasın sen o zmn gör o kdr güzel bi duydu ki :)

Merhaba arkadaşlar bende 9+4 haftalık hamıleyım:CüvCüv:... 5 haftalıkken görüdm kesesini...
7 + 2 HAFTALIKKENDE KALP ATIŞLARINI DUYDUMM opuyorumnanaktanöyle hızlı atıyordu ki :ecrin_bebek:
mide bulantım 5. haftada başladı ve hala dewam edıyor 2 kılo verdim..
2 gündür istifra etmıyorum sadece bulantım var acaba yavaş yavaş geçiyor mudur??
birde , baş dönmelerim çok oluyor..
Allah herkesin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:..

>Bende 4 aylik evliyim, su anda 6 haftalik hamileyim.... ama ben dogum kontrol hapi kullanrken hamile kaldim :bbo:

Merhaba arkadaşlar bende 9+4 haftalık hamıleyım:CüvCüv:... 5 haftalıkken görüdm kesesini...
7 + 2 HAFTALIKKENDE KALP ATIŞLARINI DUYDUMM opuyorumnanaktanöyle hızlı atıyordu ki :ecrin_bebek:
mide bulantım 5. haftada başladı ve hala dewam edıyor 2 kılo verdim..
2 gündür istifra etmıyorum sadece bulantım var acaba yavaş yavaş geçiyor mudur??
birde , baş dönmelerim çok oluyor..
Allah herkesin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:..

bugün itibariyle 9+5 oldu bbeişim.mide bulantıalrı aynı baş dönmelerim yok ama çok afedersiniz kızlar sürekli tükürük birikiyor ağzımda.normalmi bu.

bence normaldir herlde .. aynı benımde öyle sürekli tükürüğüm gelıyor ve elimde peçete geziyorum yutkununca daha çok midem bulanıyor bende sürekli peçeteye çıkartıyorum napimmm:kedi:
başa dönmelerimde sabhalrı genelde oluyor...sadece miden mi bulanıyor yoksa istifra ediyormusn ...

Canım saĞol verdıĞın bılgıler ıÇın bende tekım sanıyodum ınan.tÜkmÜĞÜmÜ yutunca daha Çok mıdem bulanıyor benımde.
Mıdem bulanıyor.ıstıfrada edıyorum.baŞ dÖnmelerım olmadın ŞÜkÜr.senın sadece mıde bulantılarınmı var.Çıkarıyormusun yoksa.

ben 8+3 haftalığım ikinci hamileliğim ilki boş gebelikti ve 7 haftalıkken düşük yaptımbenimde mide bulantım ve bazen baş dönmelerim oluyor ama ben sık idrara çıkmıyorum ilk doktora gittiğimde 5
5 haftalıktı ve olması gerektiği gibi su kesesi dedi şimdi perşembe tekrar doktora gidicem ama boş gebelikten çok korkuyorum sık idrara çıkmamam boş gebelik işaretini gösterirmi

Canım saĞol verdİĞİn bİlgİler İÇİn bende tekİm sanıyodum İnan.tÜkmÜĞÜmÜ yutunca daha Çok mİdem bulanıyor benİmde.
Mİdem bulanıyor.İstİfrada edİyorum.baŞ dÖnmelerİm olmadın ŞÜkÜr.senİn sadece mİde bulantılarınmı var.Çıkarıyormusun yoksa.

valla benım 5.haftada başladı kusmalarım..mafoldumben
günde 3 defa çok kötydü ama en son cuma günü çıkarttım daha yok ...3 gündür sadece bulantı var :gitme:
inşallah hamıleliğim boyunca sürmez...:Saruboceq:

Merhaba kızlar,
Bende tüp bebek tedavisi ile hamile olma şerefine erişmiş mutlu bir anne adayıyım. Son adet tarihime göre (28 Haziran) 5+1 haftalık hamileyim. Bende gözlerimi açamayacak derece uykuya eğilim başladı. Çalışmakta zorlanıyorum. Ama olsun bebişim benimle olsun da ben herşeye razıyım...

benimde 3 nisan gösteriyor doğum tarihimi.1 gün var aramızda sadece.bende adet günümde kan testi yaptırmıştım ama değerim 78 çıkmıştı.sende mide bulantısı başladı mı?bende hiç yok.
evet canım bir gün var aramızda :)
mide bulantılarım ara ara oluyor canım daha sıklaşmadı çok şükür
senin sat ne zaman ki tatlım
26 haziran nilsu cum

5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim
5 haftalıkken yine kesesini gördük
7 haftalık olduğunda kalp atışlarını gördük
6 haftadan beri bulantı kusma ve halsizlik devam ediyor.
kilo kaybım yok çok şükür.
Allah izin verirse 2 hafta sonra gidip 2 li testini yapacak doktur
belki cinsiyetinide söyler 3 ay bitmiş olacak inş.

Allahım bütün annelerin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucagına almak nasip eder inş.

Merhaba kızlar,
Bende tüp bebek tedavisi ile hamile olma şerefine erişmiş mutlu bir anne adayıyım. Son adet tarihime göre (28 Haziran) 5+1 haftalık hamileyim. Bende gözlerimi açamayacak derece uykuya eğilim başladı. Çalışmakta zorlanıyorum. Ama olsun bebişim benimle olsun da ben herşeye razıyım...

canım tebrik ederim.allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah.ben 5 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu.nasıl bir uyku anlatamam.olduğum yerde kapanıyordu gözlerim.çok normal yani.şimdi allahın izniyle 9 haftalık oldu bebişim.ilk zamanki kadar olmasada uyku hali devam ediyor.

5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim
5 haftalıkken yine kesesini gördük
7 haftalık olduğunda kalp atışlarını gördük
6 haftadan beri bulantı kusma ve halsizlik devam ediyor.
kilo kaybım yok çok şükür.
Allah izin verirse 2 hafta sonra gidip 2 li testini yapacak doktur
belki cinsiyetinide söyler 3 ay bitmiş olacak inş.

Allahım bütün annelerin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucagına almak nasip eder inş.

canım tebrikler.yüce rabbim kucağınada alamyı nasip etsin.sağlıkla sıhhatle inşallah.hepimizinkiyle beraber.bende 5 haftalıkken öğrendim.aynen 6 haftalıkken mide bulantısı başladı şimdi 9 hafta oldu allahın izniyle ilk zamankiler kadar şiddetli değil ama.benimde iki hafta sonra ikili tetim yapılıcak.senin şu anda kaç haftalık.
bide 6 haftalıkken felan bel ve kasık ağrılarım başlamıştı.şimdi ara ara devam ediyor.seninde oluyormu.

canım tebrik ederim.allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah.ben 5 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu.nasıl bir uyku anlatamam.olduğum yerde kapanıyordu gözlerim.çok normal yani.şimdi allahın izniyle 9 haftalık oldu bebişim.ilk zamanki kadar olmasada uyku hali devam ediyor.

Teşekkür ederim. İnşallah canım kucağımıza aldığımız günleride paylaşırız hayırlısıyla. İkili testinde iyi çıkması dileğiyle...

kızlar hepinize tebrikler .. benim sat 30 haziran, gecen aksam idrar testinde hamile oldugumu ogrendim dun de kan testi yaptırdım. hcg 423.77 cıktı yarin doktora gidecegiz, bakalım ne gorecegiz bilmiyorum :) ama cok heyecanlıyım simdilik bulantı ve basdonmesi yok ama cok uyuyorum.. sizin kacıncı gun hcg leriniz kac cıkmıstı hatırlıyor musunuz ?

slm kızlar daha önce 2 düşük yapmış vee şuanda 7+3 günlük :CüvCüv:hamiş bi arkadaşınızım allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin:Saruboceq: beklenen doğum tarihimiz 20 mart hayırlısı işallah

X