4-5-6-7 haftalık olup neyi ne zaman öğrendik,paylaşalım,aydınlanalım şekerler

asinaz24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
3.440
0
39
slm arkadaşlar,

ben 5+4 hamileyim,dün gebelikten sonra ilk kez kontrole gittim keseyi gördüm,iki hafta sonrasına çağırdı,gel de Allah izin verirse bebeği görür kalp atışını duyarız diye,inşallah
kaç haftalıksınız,keseyi ve bebeği ne zaman gördünüz,kalp atışını ne zaman duydunuz
hamilelik nasıl gidiyo,bulantı vs var mı
duygularınız nedir,nler hissediyorsunuz,nasıl besleniyorsunuz

ben dün doktora gittim.keseyi gördük.içindede kurtçuğum vardı.bir hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah.4-5 haftalık falanmış.aslında hesaplamalarıma göre 7 haftalık olması lazım.bilmiyorum umarım bebeğim iyidir

ben dün doktora gittim.keseyi gördük.içindede kurtçuğum vardı.bir hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah.4-5 haftalık falanmış.aslında hesaplamalarıma göre 7 haftalık olması lazım.bilmiyorum umarım bebeğim iyidir

tebrik ederim cnm,Rabbim kucağına almayda nasip etsin inşallah sağlıcakla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
peki senin son adetin ne zamandı son adetin ilk günü yani

Merhbalar..bn 21 haftalık hamileyim ilk doktora gittiğimde 6 haftlıktı kalp atşlarını henüz duymamıştım 2 hafta sonra tekrar gittiğimde duydum yni 8 haftlıkken..ilk 3ay mide bulntılarm çok oldu eridim bittm ama allah'a şükr geçti..şimdi oğluşumun takmelerini hissediorm çokk güzll harika bi duygu allah herkese nasip etsin..

Merhbalar..bn 21 haftalık hamileyim ilk doktora gittiğimde 6 haftlıktı kalp atşlarını henüz duymamıştım 2 hafta sonra tekrar gittiğimde duydum yni 8 haftlıkken..ilk 3ay mide bulntılarm çok oldu eridim bittm ama allah'a şükr geçti..şimdi oğluşumun takmelerini hissediorm çokk güzll harika bi duygu allah herkese nasip etsin..

Allah sana da bebişine de sağlıklar versin inşallah,sağsalim kucağını almakta nasip olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
peki bebeği görmek için dr vajinadan mı üstten mi baktı

18. haftama gırdım.ilk gıttıgımde 3-4 haftalık dedı.10 gun sonra gıttıgımde kalp atısını duyduk ve 6+4 olmusuz...mıde bulantım vs hıc olmadı...
saglıklı hamılelıkler...

18. haftama gırdım.ilk gıttıgımde 3-4 haftalık dedı.10 gun sonra gıttıgımde kalp atısını duyduk ve 6+4 olmusuz...mıde bulantım vs hıc olmadı...
saglıklı hamılelıkler...

Allah kucağına almayaı da nasip etsin güzel bi hamilelik olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
peki keseyi ve bebeği ne zaman gördün

slm nil yeni açtın konuyu yeni gördüm bende internetten gbelikte beslenme konularına bakıyordum neler yemeliyim diye tatlı ve kahveyi çok seviyorum ama ikiside yararlı değilmiş bebeğe bir faydası yokmuş

slm nil yeni açtın konuyu yeni gördüm bende internetten gbelikte beslenme konularına bakıyordum neler yemeliyim diye tatlı ve kahveyi çok seviyorum ama ikiside yararlı değilmiş bebeğe bir faydası yokmuş

aynen cnm valla öle gerçketen,kendine dikkt et iyi beslen jnm ama sağlıklı beslen lütfen sonucunda üzülmemek için

bende 5+1 hamileyim arkadaşlar ilk öğrendiğimde reglime 2 gün vardı evde test yaptım ertesi günde doktora gittim ve kan tahlili yaptık 311 di değerim doktor çok küçük olduğunu söyledi ve 10 gün sonra kontrole çağırdı. dün gittik ve kesemizi gördük kısmetse 2 hafta sonra tekrar gideceğiz kalp atışlarını duymak için

merhaba bende bugün doktora gittim ve bebişim 6+4 günlük.kalp atımınıda hafif duyduk.2 hafta sonra daha iyi duymak için kontrole çağırdı.inş herşey yolunda gider.

bende 5+1 hamileyim arkadaşlar ilk öğrendiğimde reglime 2 gün vardı evde test yaptım ertesi günde doktora gittim ve kan tahlili yaptık 311 di değerim doktor çok küçük olduğunu söyledi ve 10 gün sonra kontrole çağırdı. dün gittik ve kesemizi gördük kısmetse 2 hafta sonra tekrar gideceğiz kalp atışlarını duymak için

tebrik ederim cnm Allah sağsalim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah cnm,tatlım peki en son adet tarihine göre mi yoksa dr mu dedi 5+1 günlük diye

merhaba bende bugün doktora gittim ve bebişim 6+4 günlük.kalp atımınıda hafif duyduk.2 hafta sonra daha iyi duymak için kontrole çağırdı.inş herşey yolunda gider.

tebrik ederim tatllım,Raabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayıda nasip eder inşallah,peki sen de mi sat a göre 6+4 günlüksün yoksa seninkini de mi dr hesapladı

Allah kucağına almayaı da nasip etsin güzel bi hamilelik olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
peki keseyi ve bebeği ne zaman gördün

tesekkurler..
keseyı ilk gıttıgımde gordum..kalp atısını duyduktan sonra hersey normal dıye 1 ay sonraya gun vermıstı o zaman gordum..11+4de.cınsıyetı de bellı oldu.

tesekkurler..
keseyı ilk gıttıgımde gordum..kalp atısını duyduktan sonra hersey normal dıye 1 ay sonraya gun vermıstı o zaman gordum..11+4de.cınsıyetı de bellı oldu.

ne güsel cnm rabbim sağlık,güzellikler versin sanda bebişine deinşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yaaaa kıslar lütfen bana yardım edin yoksa delircem evde 5+5 gebeyima am sanki hamile değilmişim gibi geliyor bana hep bi korku,şu güsel anların heycanını bile yaşıyamaz oldum öğrendiğim gün sadece hiçbişi düşünmeden mutlu oldum ama şimdi ise,kalbini duyar mıyım bebeğimi görür müyüm offfffffffffff yiyip bitircek bu sorular beni,sizlerde de öylemi,kese demek bebek var demek mi yeterli mi yani bu yoksa kese boşta çıkabiliyo mu yardım edin lütfen

son adet tarihim 7 haziran.perşembe gitmiştik doktora.kese göründü.4 ila 5 haftalık dedi.kalp atışını duycaz allah izin verirse bir hafta sonra.ozaman kesin belli olur haftan dedi.

hamilelikte keseyi görmek önemli.kese demek bebek var demek.ama şu saatten sonra bebeğinin gelişimi önemli.kalp atışlarını duyunca için rahatlıycak merak etme.

tesekkurler..
Keseyı ilk gıttıgımde gordum..kalp atısını duyduktan sonra hersey normal dıye 1 ay sonraya gun vermıstı o zaman gordum..11+4de.cınsıyetı de bellı oldu.

kızlar bende 5+4 hamileyim iki gün önce kontrole gittiğimde kesemizi gördük. 4 mm di. Allah izin verirse haftaya tekrar gidicem o zaman herşeyiyle görürüz dedi doktorum. Bulantım oluyor yalnız rahatsızlık vermeye başladı.sizdede varmı. Birde acayip halsizim bazen çok iyi oluyorum ama bazen oturmazsam ölecek gibi oluyorum

X