• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4+4+4 anasınıfı öğretmenlerini olumsuz etkiliyor mu ?

havvamm

Agresif serseri bir beybiyim🐣😂
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
876
1.835
333
merhaba :) ben seneye sınava giricem ve anasınıfı öğretmenliği düşünüyorum. çevremde birkaç kişi 4+4+4 olunca anasınıfına gerek kalmicak işte ne biliyim bu tür şeyler söylediler. kafam karıştı benimde:44: acaba bu konu hakkında birşeyler bilenler yardımcı olabilir mi ? gerçekten olumsuz mu etkilenicek ?

valla sınıf öğretmenlerini fazlasıyla etkiledi. hatta fazlalık çıktı. sizi de etkileyebilir ama çok fazla olmaz gibi geliyor okul öncesi ayrı bir yeri var çünkü.sadece eğittiğiniz çocuğun yaşı düşer.

bende sizin gibi düşünüyodum ama birkaç kişiden duyunce kafam karıştı:50: sınıf öğretmenleri ve anasınıfı öğretmenleri atamada sıkıntı yaşamıyo diye biliyorum hocalarım öyle söylüyo ama demekki sınıf öğretmenleri olumsuz etkileniyo:44:

şu anda okul öncesi öğretmenleriyle ilgili bir durum söz konusu değil. hatta norm fazlası olan sınıf öğretmenlerini okul öncesine almayı planlıyorlardı sonuç ne oldu bilmiyorum ama.
şimdiden 4-5 yıl sonrası için bir şey söylemek pek mümkün olmaz sanıyorum ki çünkü 1 yıl içinde bile bir çok değişiklik yaşıyoruz. ne olacağı belli olmaz. geçen sene en gözde meslekti. bu sene o kadar revaçta değil zorunluluktan da çıkardılar.

Back