4+2 kese görünümü

kzlaryrdm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
134
27
28
25
Tüp bebek gebesiyim kızlar 7 martta transfer oldum bugün kese için kontrole gittik kese böyle görüldü 4+2 11.7mm dedi doktor kese şekli normal mi acaba doktor bişi demedi ama

Sağlıkla kucağını alın. Doktor bir şey söyleme ise kurcalayıp kendinizi strese sokmayın :) biliyorum insan çok stresli oluyor bu zamanlarda, bağlanmaya, kabullenip, mutluluğunu yaşamaya bile korkuyor.

Sağlıkla kucağını alın. Doktor bir şey söyleme ise kurcalayıp kendinizi strese sokmayın :) biliyorum insan çok stresli oluyor bu zamanlarda, bağlanmaya, kabullenip, mutluluğunu yaşamaya bile korkuyor.
Yok doktr bişi demedi ama bugun kendi doktoruma gitmedim doktorum bayramdan sonraya randevu verdi bugunki doktor 20 gün aonra falan kalp atısı duyulur dedi

Tüp bebek gebesiyim kızlar 7 martta transfer oldum bugün kese için kontrole gittik kese böyle görüldü 4+2 11.7mm dedi doktor kese şekli normal mi acaba doktor bişi demedi amaEki Görüntüle 3568155
Bende 10 martta transfer oldum bugün keseyi görmek için gittim görüldü banada 5+0 haftalık dedi ve iki kese görüldü gbi 12 mm ve 5.8 biri geriden geliyor çift embriyo oldum ben siz tekmi oldunuz acaba ?

Bende 10 martta transfer oldum bugün keseyi görmek için gittim görüldü banada 5+0 haftalık dedi ve iki kese görüldü gbi 12 mm ve 5.8 biri geriden geliyor çift embriyo oldum ben siz tekmi oldunuz acaba ?
Banada 2 hafta sonra gel kalbi dinlersin dedi o zaman net belli olur 2 mi 1 mi kese 10 nisanda gidcm bende

Bende tüp bebek gebesiyim. 6+2 gittim hem kese hem kalp atışı için bana öyle bir zamana denk randevu verdiler. 4 hafta da görmeniz bile mucize çok güzel hiç stres yapmayın :)
Tüp bebek gebesiyim kızlar 7 martta transfer oldum bugün kese için kontrole gittik kese böyle görüldü 4+2 11.7mm dedi doktor kese şekli normal mi acaba doktor bişi demedi amaEki Görüntüle 3568155

11+6 da ikili test günü riskli gebelik uzmanım ile detaylı yani 15 dk süren bi ultrasonda merak edip sormuştum ölçümler yapıp bir iki soru sordu ama kesin değil diye belirtti tabi,%60 kız gibi dedi.
14+0 doktora gittiğimiz de bacakları istenilen şekilde aralamadığı ve döndüğü için muayene de göremedi doktorum arada kaldım bir daha ki muayene de 3 hafta sonra inşallah dedi. Henüz net bilmiyoruz vallahi. İnşallah gösterir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…