Yok doktr bişi demedi ama bugun kendi doktoruma gitmedim doktorum bayramdan sonraya randevu verdi bugunki doktor 20 gün aonra falan kalp atısı duyulur dediSağlıkla kucağını alın. Doktor bir şey söyleme ise kurcalayıp kendinizi strese sokmayın :) biliyorum insan çok stresli oluyor bu zamanlarda, bağlanmaya, kabullenip, mutluluğunu yaşamaya bile korkuyor.
Bende 10 martta transfer oldum bugün keseyi görmek için gittim görüldü banada 5+0 haftalık dedi ve iki kese görüldü gbi 12 mm ve 5.8 biri geriden geliyor çift embriyo oldum ben siz tekmi oldunuz acaba ?Tüp bebek gebesiyim kızlar 7 martta transfer oldum bugün kese için kontrole gittik kese böyle görüldü 4+2 11.7mm dedi doktor kese şekli normal mi acaba doktor bişi demedi amaEki Görüntüle 3568155
Banada 2 hafta sonra gel kalbi dinlersin dedi o zaman net belli olur 2 mi 1 mi kese 10 nisanda gidcm bendeBende 10 martta transfer oldum bugün keseyi görmek için gittim görüldü banada 5+0 haftalık dedi ve iki kese görüldü gbi 12 mm ve 5.8 biri geriden geliyor çift embriyo oldum ben siz tekmi oldunuz acaba ?
Tek ebrıyo transferi oldum ben ultrason resminiz varmı acabaBende 10 martta transfer oldum bugün keseyi görmek için gittim görüldü banada 5+0 haftalık dedi ve iki kese görüldü gbi 12 mm ve 5.8 biri geriden geliyor çift embriyo oldum ben siz tekmi oldunuz acaba ?
Şöyle ama devletin ultrasyonu doğru düzgün görsel veremediler özele gidecm 2 haftayaTek ebrıyo transferi oldum ben ultrason resminiz varmı acaba
Benımde öyle canım ayın yedisinde kendi doktoruma gidicem o zamam verir galıba benımkide attıpkm görseldeki gibi çok bulanıkŞöyle ama devletin ultrasyonu doğru düzgün görsel veremediler özele gidecm 2 haftaya
Tüp bebek gebesiyim kızlar 7 martta transfer oldum bugün kese için kontrole gittik kese böyle görüldü 4+2 11.7mm dedi doktor kese şekli normal mi acaba doktor bişi demedi amaEki Görüntüle 3568155
Özel gerçekten daha net oluyormuş demek ki denilen doğruymuş şuan fark ettim bende. Hepimiz için sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahŞöyle ama devletin ultrasyonu doğru düzgün görsel veremediler özele gidecm 2 haftaya
Amin kuzum senin çift transfermi tekmiÖzel gerçekten daha net oluyormuş demek ki denilen doğruymuş şuan fark ettim bende. Hepimiz için sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Ben 4-6 ocakta iki ayrı tarihte ardışık transfer oldum yani benimde çift embriyo transferiydi 2.denememdi. 27 yaşındayım. Şükür biri tutundu şuan 14+2Amin kuzum senin çift transfermi tekmi
Aaaa ilk defa duydum ard arda transfer yapıldığını şükür biri tutunmuş cinsiyetini öğrendinzmiBen 4-6 ocakta iki ayrı tarihte ardışık transfer oldum yani benimde çift embriyo transferiydi 2.denememdi. 27 yaşındayım. Şükür biri tutundu şuan 14+2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?