- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.996
- 798
- Konu Sahibi Gondergelsin
-
Merhaba konuyla alakasz fakat kacıncı tup bebk ve ne kadar zamndr istyrdunuz hıkayenizi bıraz anlatrmsnzzArkadaslar 32 yasindayim tup bebekle hamile kaldim. 12. Haftadayim. Ikili taramayi yaptirdim temiz çıktı. Benim gittigim hastane 2litarama temiz cikinca 3luye gerek duymuyor. Bugun baska bir devlet hastanesine gittik biz her kosulda 3lu taramayi yapiyoruz dedi. Siz ne dersiniz yaptirayim mi?
Şu an bunalıma girdim ben 2. Çocuk için geç mi kaldım yani :Syaşın ileri mi?
32 yaşın nesi ileri ki?
NıyeŞu an bunalıma girdim ben 2. Çocuk için geç mi kaldım yani :S
Ben hiç birini yaptırmadım,çünkü hem testler kesin bir sonuç vermiyor sadece bir oran veriyor ... 1/10000 olsa bile sonucun olumsuz olma ihtimali var yani...Hem de ben zaten her durumda doğurmak istediğim için gerek görmedim...Rutin kontrolleri ve ayrıntılı ultrasonu yaptırmıştım,iyi ki de öyle yapmışım...Yani senin bakış açına göre değişir gerekli/gereksiz durumu.
Konu sahibi 32 yaşında ve yaşım ileri olduğundan geriliyorum bi sıkıntı olucak gibisinden bi şeyler yazmış. E bende aynı yaştayım şaşırdım o yüzden..:) yaşımı ileri bi yaş olarak görmüyorum henüzNıye
Mıllet 41 yaşında bıle ıkı yapıo
Bende gormuyrm cnm bende 32 yim :)Konu sahibi 32 yaşında ve yaşım ileri olduğundan geriliyorum bi sıkıntı olucak gibisinden bi şeyler yazmış. E bende aynı yaştayım şaşırdım o yüzden..:) yaşımı ileri bi yaş olarak görmüyorum henüz
Pcos hastasiyim. Yaklasik 2.5 seneden bu yana deniyorduk araliklarla. Son 1.5 sene surekli ugrastik.yumurtalarim ilaclarla buyutuldu iki kez birinde iliskiye birakti olmadi ikincisinde yumurtalarim asiri buyudu iptal oldu. Tup bebege karar verdik histereskopi yapildi. Sonraki ay kendiliginden adet oldum ilaclara basladim. Yine cabuk buyudu ama baskilayici igne vs verdiler. Sonra yumurtalarim toplandi 9 yumurta 5i ucuncu gune cikti. 1 tanesi 5.gune cikti. Transfer oldu tek embriyo.cok sukur pozitif oldu. Darısı isteyen herkese. Tabi benim icin en zoru hamile kalabilmekti sonrasıni hic bilmiyordum ama tabi oyle degilmis artik herseyde evham yapmaya basladim☺☺Merhaba konuyla alakasz fakat kacıncı tup bebk ve ne kadar zamndr istyrdunuz hıkayenizi bıraz anlatrmsnzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?