- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Gondergelsin
-
Ben kızıma hamileyken 2 li yaptırdım herşey çok normal çıkınca üçlü yaptırmana gerek yok demişti doktorum ki özel hastaneydiArkadaslar 32 yasindayim tup bebekle hamile kaldim. 12. Haftadayim. Ikili taramayi yaptirdim temiz çıktı. Benim gittigim hastane 2litarama temiz cikinca 3luye gerek duymuyor. Bugun baska bir devlet hastanesine gittik biz her kosulda 3lu taramayi yapiyoruz dedi. Siz ne dersiniz yaptirayim mi?
Evet evet işte bir hastane yapmiyoruz dedi. Bir hastane yapiyoruz dedi. Sadece kan aliniyomus benim icin problem degil ama inanilmaz geriliyorum yasin ileri oluncaBen kızıma hamileyken 2 li yaptırdım herşey çok normal çıkınca üçlü yaptırmana gerek yok demişti doktorum ki özel hastaneydi
Evet evet işte bir hastane yapmiyoruz dedi. Bir hastane yapiyoruz dedi. Sadece kan aliniyomus benim icin problem degil ama inanilmaz geriliyorum yasin ileri olunca
Hastanede kadinlari goruyorum 25 yasinda en yaşlısi☺benim yaşımda 3. cocuklari varyaşın ileri mi?
32 yaşın nesi ileri ki?
Hastanede kadinlari goruyorum 25 yasinda en yaşlısi☺benim yaşımda 3. cocuklari var
canım ben yaptırmamıştım 3lüyü.dr um çok iyi bir dr dur.ona güvendim.ama ben normal yolla hamile kalmıştım.belki tüp bebek bi problem çıkmasın diye özellikle istenilen bir şeydir bilemedim.hayırlısı olsun inşallahArkadaslar 32 yasindayim tup bebekle hamile kaldim. 12. Haftadayim. Ikili taramayi yaptirdim temiz çıktı. Benim gittigim hastane 2litarama temiz cikinca 3luye gerek duymuyor. Bugun baska bir devlet hastanesine gittik biz her kosulda 3lu taramayi yapiyoruz dedi. Siz ne dersiniz yaptirayim mi?
ayrıca ben 31 yaşımda doğum yaptım gayette güzel oldu her şeyim.25likler kilolu kaldı ben incecik oldum bebeğim 9 aylık olmasına rağmen doğum öncesi kilomun 4-5 kilo aşağısına bile indim.hep 30dan sonra kilolar kalıyor bünye toparlanmıyor dediler hepsi tıssss...Hastanede kadinlari goruyorum 25 yasinda en yaşlısi☺benim yaşımda 3. cocuklari var
ben yaptırmadım, maşallah akıllı, detaylı ultrason yaptırdım, o çoköenmli, kalpte sorunu vrdı göremediler...Arkadaslar 32 yasindayim tup bebekle hamile kaldim. 12. Haftadayim. Ikili taramayi yaptirdim temiz çıktı. Benim gittigim hastane 2litarama temiz cikinca 3luye gerek duymuyor. Bugun baska bir devlet hastanesine gittik biz her kosulda 3lu taramayi yapiyoruz dedi. Siz ne dersiniz yaptirayim mi?
Kesinlikle yaptırma derim....Arkadaslar 32 yasindayim tup bebekle hamile kaldim. 12. Haftadayim. Ikili taramayi yaptirdim temiz çıktı. Benim gittigim hastane 2litarama temiz cikinca 3luye gerek duymuyor. Bugun baska bir devlet hastanesine gittik biz her kosulda 3lu taramayi yapiyoruz dedi. Siz ne dersiniz yaptirayim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?