arkadaşım üzülme nolur,bundan sonra sağlıkla kucağına alırsın inşallah,
ben antalyadanım,istanbulu çok bilmiyorum fakat başıma gelenlerden dolayı sana yardımı dokunabilir sanırım bilgilerimin,benim ilk gebeliğim,annemin 4tane düşüğü olduğu için(kalp durması yüzünden)bende de olabilir diye doktorum ilk hafta gittiğimde bazı testler istedi,hamilelikte bebeğin kalbi duruyorsa bu çok yüksek ihtimalle annede olan pıhtılaşma bozukluğu ya da buna eğilimli olmaktan kaynaklanan bir sorun,fakat tedavisi var ve çok kolay,canını hiç sıkma.
yaptıracağın test ''9parametreli trombofili paneli''.normalde fiyatı baya yüksek bir test,ben 2 hafta önce yaptırdım,oturduğun semte yakın bir Medikal Park Hastanesi var mı,çünkü bu özel hastanede genetik test adı altındaki bu test SSK lıysan herhengi bir ücret ödemeden yapılıyor,ben ilk gittiğimde 600tl gibi bir fiyat çıkıyor,ama ssk indirimiyle 386 tl gibi bir rakam ödemeniz gerekiyor dediler,sonra check-up sorumlusuna sorduklarında herhangi bir ek ücret alınmaması gerektiğini öğrendiler.
sana tavsiyem,bu hastanede kadın doğum uzmanına git,ondanda fark almıyorlar,bebek kalp atışlarım durduğu için 9 parametreli trombofili paneli yaptırmak istiyorum de,10 gün sonra sonucunu alırsın,eğer anormal birşey varsa kullanırsın iğneni,olur sapasağlam bebeğin,sende pıhtılaşma olmaz,bebeğinin beslenmesi bozulmaz ve kalbi de durmaz,hiç canını sıkma nolur arkadaşım,bir an önce git ve yaptır şu testini,kolay gelsin
bu arada bendede bu trombofiliye yatkınlık çıktı,olabilir yani,fragmin iğne yapıyorum hergün kendime,bu tedavi sadece bebeğin kalbi durmasın diye,pıhtılaşma olmasın diye,hadi inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız bebişleri kucağımıza:1hug: