• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3bc embriyo

Benim de 3bc kalite tek embriyom donduruldu, embriyolog gebelik vadediyor blastokist evresine ulaştı dedi. İyi düşünelim iyi olsun.
Benim de bugün tek embriyom 3bc donduruldu sizin tuttu sanırım ilk kez deneyeceğim bende bi tane de yavaş gelişen var 6.güne dedi bekleyelim iyi giderse o da dondurulacak ama çok korkuyorum:(

Benim de bugün tek embriyom 3bc donduruldu sizin tuttu sanırım ilk kez deneyeceğim bende bi tane de yavaş gelişen var 6.güne dedi bekleyelim iyi giderse o da dondurulacak ama çok korkuyorum:KK43:
Merhaba bu yavaş gelişen embriyonuz ne oldu. Benimde bugün 5. Gündü yavaş gelişiyorlar yarını bekleyin dediler

Merhaba bu yavaş gelişen embriyonuz ne oldu. Benimde bugün 5. Gündü yavaş gelişiyorlar yarını bekleyin dediler
Maalesef 6.günde gelişimi durdu sadece tek embriyom donduruldu. Diğeri belki devam eder diye dondurulacaktı olmadı. Nasip siz hiç canınızı sıkmayın 1 tane de olsa 6.güne kadar gelebilmişler sonuçta illaki birisi Blastokist aşamasına gelir ve embriyolog zaman kaybetmeden dondurur içiniz rahat olsun.

Maalesef 6.günde gelişimi durdu sadece tek embriyom donduruldu. Diğeri belki devam eder diye dondurulacaktı olmadı. Nasip siz hiç canınızı sıkmayın 1 tane de olsa 6.güne kadar gelebilmişler sonuçta illaki birisi Blastokist aşamasına gelir ve embriyolog zaman kaybetmeden dondurur içiniz rahat olsun.
İnşallah ama yavaş ilerlemesi çok canımı sıktı açıkçası 🥲 peki siz transfer oldunuz mu

Back