- 1 Mart 2021
- 405
- 390
- 53
- 33
- Konu Sahibi Papattyaaa
3bc tek embriyom var. Bu şekilde hamile kalan arkadaşlar var mı ? Çok merak ediyorum düşünmeden duramıyorum şansım çok yok diyorlar ama ben öyle düşünmüyorum olacağına inanmaya çalılıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin adınıza çok üzüldüm doktorum bana çok Ümit vermedi açıkçası. O yüzden merak ettim benim gibi olan arkadaşları. Çok saolun umarım dediğiniz gibi4aa iyi kalite denilebilen transferim kimyasalla sonuçlandı. Kalitesi çokta önemli değil burda okuduğum kadarıyla, düşük kalitesi tutup doğum yapan arkadaşlar bile var O yüzden bunları düşünmeyin
Sizin adınıza çok üzüldüm doktorum bana çok Ümit vermedi açıkçası. O yüzden merak ettim benim gibi olan arkadaşları. Çok saolun umarım dediğiniz gibi
Haziranın sonuna doğru olacak sanırım inşallah ben çok ümitliyimİnşallah ümidinizi kaybetmeyin Ne zaman olacak transferiniz?
İnşallah doğru diyorsunuz :) bu ay sonu taransferim olacak :) iyi sonuçlar alırız inşallahBenim de 3bc kalite tek embriyom donduruldu, embriyolog gebelik vadediyor blastokist evresine ulaştı dedi. İyi düşünelim iyi olsun.
4aa iyi kalite denilebilen transferim kimyasalla sonuçlandı. Kalitesi çokta önemli değil burda okuduğum kadarıyla, düşük kalitesi tutup doğum yapan arkadaşlar bile var O yüzden bunları düşünmeyin
Yaaa çok sevindim sizin adınıza ay sonunda bende transfer olacağım tutarsa yazarım herkese umut olsun diyeBuraya yazmıştım 4aa kimyasal olmuştu ama 3ab kalite transferim çok şükür tuttu, umut olacaksa eğer kaliteye takılmayın
Yaaa çok sevindim sizin adınıza ay sonunda bende transfer olacağım tutarsa yazarım herkese umut olsun diye
Selam 3bc tek embriyo ile 8haftalık gebeyim canım kalbini ferah tut Allah ol dedikten sonra oluyor3bc tek embriyom var. Bu şekilde hamile kalan arkadaşlar var mı ? Çok merak ediyorum düşünmeden duramıyorum şansım çok yok diyorlar ama ben öyle düşünmüyorum olacağına inanmaya çalılıyorum
Dün transfer oldum :) 3bc embriyom çözdüklerinde 4bb olmuş haftaya cuma test yapacağım o zaman haber veririm inşallah iyi sonuçlarla buraya yazarımMerhaba arkadaşlar sonuç nasıl oldu bize de ümit olun
İnşallah olur dün transfer oldum heyecanla test gününü bekliyorum çok heyecanlı çok değişik duygularSelam 3bc tek embriyo ile 8haftalık gebeyim canım kalbini ferah tut Allah ol dedikten sonra oluyor
Maşallah canım benimde 3bb dondurulmuş embriyom var inşallah hayırlı güzel sonuçlarını bekliyorumDün transfer oldum :) 3bc embriyom çözdüklerinde 4bb olmuş haftaya cuma test yapacağım o zaman haber veririm inşallah iyi sonuçlarla buraya yazarım
Sizin transfer ne zamanMaşallah canım benimde 3bb dondurulmuş embriyom var inşallah hayırlı güzel sonuçlarını bekliyorum
merhaba gebelik oluştu mu acaba ?Maşallah canım benimde 3bb dondurulmuş embriyom var inşallah hayırlı güzel sonuçlarını bekliyorum
merhaba sonucunuz ne oldu gebelik oluştumu acabaDün transfer oldum :) 3bc embriyom çözdüklerinde 4bb olmuş haftaya cuma test yapacağım o zaman haber veririm inşallah iyi sonuçlarla buraya yazarım
10 haftalıkken düşükle sonuçlandı malesefmerhaba sonucunuz ne oldu gebelik oluştumu acaba
çok geçmiş olsun10 haftalıkken düşükle sonuçlandı malesef