• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3bc embriyo

Papattyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
405
390
53
33
3bc tek embriyom var. Bu şekilde hamile kalan arkadaşlar var mı ? Çok merak ediyorum düşünmeden duramıyorum şansım çok yok diyorlar ama ben öyle düşünmüyorum olacağına inanmaya çalılıyorum

4aa iyi kalite denilebilen transferim kimyasalla sonuçlandı. Kalitesi çokta önemli değil burda okuduğum kadarıyla, düşük kalitesi tutup doğum yapan arkadaşlar bile var🤩 O yüzden bunları düşünmeyin🌸

4aa iyi kalite denilebilen transferim kimyasalla sonuçlandı. Kalitesi çokta önemli değil burda okuduğum kadarıyla, düşük kalitesi tutup doğum yapan arkadaşlar bile var🤩 O yüzden bunları düşünmeyin🌸
Sizin adınıza çok üzüldüm 😔 doktorum bana çok Ümit vermedi açıkçası. O yüzden merak ettim benim gibi olan arkadaşları. Çok saolun umarım dediğiniz gibi 😇

Buraya yazmıştım 4aa kimyasal olmuştu ama 3ab kalite transferim çok şükür tuttu, umut olacaksa eğer kaliteye takılmayın🤩

3bc tek embriyom var. Bu şekilde hamile kalan arkadaşlar var mı ? Çok merak ediyorum düşünmeden duramıyorum şansım çok yok diyorlar ama ben öyle düşünmüyorum olacağına inanmaya çalılıyorum
Selam 3bc tek embriyo ile 8haftalık gebeyim canım kalbini ferah tut Allah ol dedikten sonra oluyor

Back