390cc lik silikon taktıran var mı?

Bademella

Anne
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
1.093
189
39
Selam arkadaşlar,
salı ameliyat olacağım,çok sabırsızve heyecanlıyım. 375-390 arası düşündük drla ben 90 beden istiyorum o da bunların arasında deneriz dedi. acaba390 cc taktıran var mı? ve eğer varsa bir yumuşak ve genişleri bir de daha sert ve toparlak olanları var hangisinden takdırdılar acaba?

bana 420 cc anatomik takıldı ve 85 beden oldu. ama muayenede 295 veya 330 olabilir demişti doktorum. 420 bayağı sürpriz oldu yani. bence ameliyat öncesi protez büyüklüğüne fazla takılmamak gerek. ameliyat sırasında deneyerek istediğin bedeni yakalıyor doktorlar. şimdiden geçmiş olsun.

teşekkür ederim. ama ben çok tedirginim doktora ısrarla 90 istiyorum dedim ancak kız arkadaşım da silikon taktırdı onunkiler kadar küçük istemiyorum. yani zaten dümdüzüm iki tane portakal istemiyorum yanyana. bu sanırım kişinin beden yapısına göre değişyior dimi?

bilmiyorum ama 90 sanki büyük olur yaa. tabi yine sen bilirsin sonuçta kullanacak olan sensin. boyun kaç? mesela ben 1.73 üm, 85 beden tam oldu bana.

175im ben de ama 85 istemiyorum biraz dolgun dursun istiyorum çünkü ameliyattan sonra zaten ineceklermiş,küçük oldu diye moralim bozulsun istemiyorum .
off ya çok heyecan yaptım bu gidişle salıyı göremeden ölücem :)

heyecanını anlıyorum. boyun da uygunmuş 90 ölçüye. sen bilirsin o zaman doktorunla da anlaşabildiysen. çünkü genelde doktorlar yapay görünüme karşılar. eğer doğal bir görüntü yakalayabilecekse itiraz etmeyecektir zaten.

muayene olurken bir kaç tanesini sporcu sütyenin altından denetti. 390 dediğini beğendim tam istediğim gibi oldu ama içine konulunca nasıl olur bilemem. annemde 90 beden ama benimki onun kadar büyük durmuyordu tabi..

:)) muayenede ben de 295 ve 330 cc denemiştim sütyen altından ikisi de gayet güzel durmuştu. ama ameliyatta 420 oldu işte. dediğim gibi, protez ölçüsü ameliyattan önce belirlenemiyor. olabilecek cc ler belirleniyor, ameliyat sırasında takıp çıkarılarak vücuda en çok yakışana karar veriliyor.

sağol ilgin için canım, hayırlısıyla salı günü bir gelsin de huzura ereyim ben de :)
zaten 2 gün izin aldım uzun uzuzn yazarım tecrübelerimi :)

kızlar 350 den yukarısını burda cok az duydum belki de sizden duyuorum şimdi,türkiyeden doktorlar büyük ölçüleri tercih etmiorlar genelinde,çünkü doğallıktan uzaklaşıormuş,hakkaten de bazı ünlülerden bunu görebilioruz,bence önemli olan büyüklüğünün tatmin etmesi kadar doğal görünüyor olması da,,,
ben artık kimin göğsü doğal kiminki slikonlu ayırteder oldum,,, benimkisini de ayırtetsinler hiç istemem,gerçi benimkiler doğal duruolar,ama hala canımı sıkan sertliği var,,, 4 ay önce 275 cc takıldı bana da boyum,162 kilom 54,,,

başka konulara da yazdım buraya da yazayım. arkadaşlar protez büyüklüğüne göre meme büyük ya da küçük olmaz. her kadının bünyesi, göğüs yapısı filan farklıdır. başka bir kadına 420 cc protez takılır 105 beden olur memeleri. bana 420 takıldı 85 oldu. aynı şekilde 275 cc protezle de 85 beden memeye sahip olunabilir. bunun ayırdına varmak lazım artık diye düşünüyorum.

BENıM MEMELERıM ÇOK BÜYÜK DEĞıL...

kısmen haklısın, aynı cc aynı sonuçları vermior herkeste ok, zaten ameliyat öncesi büyüklükte sonuçta etkili ama yine 275 cc ile 390 cc ya da 420 cc den bahsediyoruz,ben bu ölçülere türkiyede çok az yurtdışında ise çok fazla rastladım,elinize aldığınızda bile o silikonlar arasındaki fark rahat ayırtediliyor,
büyük olmasında sorun yok,size bir lafım da yoktu tepkinizi anlamlandıramadım,,, herkesin kişisel tercihi önemlidir,,,
benim için de doğal durması daha önemli dedim,,,genel anlamda,,, kimseye itafen söylemedim,,,ok,,,

kızlar bu silikonlardan sonra memişlerin hassasiyeti azalıyormuş ,daha az hissediyormuşuz diye duydum doğru mu?daha sonra bir sorun oluyor mu?çıkarılması gerkiyor mu ve ameliyat nasıl geçiyor canınız acıdı mı?

kısmen haklısın, aynı cc aynı sonuçları vermior herkeste ok, zaten ameliyat öncesi büyüklükte sonuçta etkili ama yine 275 cc ile 390 cc ya da 420 cc den bahsediyoruz,ben bu ölçülere türkiyede çok az yurtdışında ise çok fazla rastladım,elinize aldığınızda bile o silikonlar arasındaki fark rahat ayırtediliyor,
büyük olmasında sorun yok,size bir lafım da yoktu tepkinizi anlamlandıramadım,,, herkesin kişisel tercihi önemlidir,,,
benim için de doğal durması daha önemli dedim,,,genel anlamda,,, kimseye itafen söylemedim,,,ok,,,

biliyorum aleyna.85... ben zaten size tepki olarak yazmadım mesajımı. yani 330 üzeri cc denilince herkesin kafasında kafam kadar memeler canlanıyor. benim doktorum da hasta çok ısrar etmedikçe asla büyük meme yapma taraftarı değil, her zaman doğal görünümden yana olan bir doktor. zaten 8 yıldır bu işi yapan doktorum ilk kez bu kadar büyük protez kullanmış. muayenede sütyen altından 295 ve 330 denedim, 330 bile büyük görünmüştü gözüme ama 420 takıldı ve o sütyen altından denediğim 330 cc bile bu hallerinden çok daha büyüktü. üzerinize alınmayın lütfen. sabit göğüs büyütme konusu açılsın, daha çok kişiye ulaşacağı için oraya da yazıcam. öpüyorum.

kızlar hala 90 beden 85 beden diyosunuz , kendimi paraladım aynı seyi yazmaktan :).. 90 a dümdüz olur 90 c dopdolu olur mesela.. cup larınızı ifade etseniz daha sağlıklı olur.. a cup b cup c cup d cup şeklinde..

benim göğüslerim eşit olmadıkları için 330 ve 295 cc konuldu dikleştirmede yapıldı ki bana küçücük geliyor şimdi tamam çok doğallar ama ameliyattan çıktığımdaki şiş halleri bana daha çok mutluluk vermişti ve hiçte çirkin durmuyordu ne yalan söyleyeyim.dahada küçülürse (20 gün oldu olalı)o zaman vay halime diyorum.o Yüzdende kızlar gerçekten büyüklükleri konusunda ısrarcı olun bence yani 275 diyorsa 300 ısrar edin:)gerçi ben doğal istiyorum demiştim büyüklükleri hakkında konuşmadık hiç.

abcj
boyum 1,72 kılom 59 ..memelerım amelıyattan cıktıgımda dıpdırı ve ırıydı cok hostu sımdıde hos ama kuculdu ınan bana bu cc ıle avucumu dolduruyorum okadar:)

kesınlıkle katılıyorum.henuz tatılden gordum sılıkonsuz kız kalmamıs sanırım ve buyuk olanlar tam felaket duruyor 2 top yanyaan gıbı emın olun doğal olanlar daha cekıcı duruyor :)

Son düzenleme:
X