39+6 hala belirti yok yardımm!!!!

Dogana kadar uc yasina yaklasir daha uslanir...yalniz cok zor oluyor benimde sagolsun esim hele ilk zamanlar insan kapiyi gozluyo biri gekecekte bi tas yemek bisi yapcak diye sagolsun gene annemde yapti...bide benim kiz ileri derecede kolikti zor gunler gecirdik alti ay hic susmadan agladi...ama simdi buyudugune sahit olmak hatta ne diyorum her aciya herseye degersin diyom kizima..benimde normal zor bi dogumdu bida cesaret edemem heralde
Benmde 1 yaşina kadr uyumadı pek cok zor oldu ama evladmın bi gülüşu icin dünyayı yakarım:)) simdide çok yaramaz degil masallah ama cok inatçi 2.de korunurken oldu nasip artk heycanla bekliyoruz:)) ama bende cesaret edemem asla bida diodum simdi hemencecik günler gecsin istiyorum farklı duygular yani:)) burda bi arkadasn 6.ya hamile olduugnu öğrenince her yıl doğurasımda gelmedi degil:)))

Tabi zamanını beklemek en iyisi ama insan bunalıyo sürekli daha doğmadımı diye sorulardan.YArın tam 40 haftam doktor kontrolünde ne olacak çok merak ediyorum.inşallah hayırlısıyla normal doğum yaparız hepimiz
Insallah canım normal doğm da cok zor ama video falan izleme kesinlikle daha da stres yaparsn ben o hatayı yaptm cünkü
Allah bi avazda kurtarsın hepimizi bebisini kucagina alınca hepsi gecio beklemek zor olsada unutuyosun o an isim düsündünüzmü merak ettim

Merhaba arkadaşlar
39+6 yım hala sancım yok suyum ve nişanım gelmedi açılmam da yok sadece aşağı doğru çok baskı hissediyorum sizce bu bebek kanala girmeye çalıştığı için mi yoksa ters döndüde ayaklarımı baskı yapıyor yarın 40 haftam doluyor normal doğum yapmak istiyorum neden hiç belirtim yok bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa yardımmm!!
Sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebeğini ben çok maydanoz yiyodum ve bol bol yuruyus yapıyordum maydanoz ödem attığı için benim baya açılmamolmuştu:)

Insallah canım normal doğm da cok zor ama video falan izleme kesinlikle daha da stres yaparsn ben o hatayı yaptm cünkü
Allah bi avazda kurtarsın hepimizi bebisini kucagina alınca hepsi gecio beklemek zor olsada unutuyosun o an isim düsündünüzmü merak ettim
İsmi en başından beri Öykü istiyorum bikaç gündür de öykü beren olsamı diye tereddütte kaldım :))Şuan aşırı baskı yapıyor aşağı doğru doğacakmı diye çok heycanlanıyorum ama onun dışında bir belirtim yok

Benmde 1 yaşina kadr uyumadı pek cok zor oldu ama evladmın bi gülüşu icin dünyayı yakarım:)) simdide çok yaramaz degil masallah ama cok inatçi 2.de korunurken oldu nasip artk heycanla bekliyoruz:)) ama bende cesaret edemem asla bida diodum simdi hemencecik günler gecsin istiyorum farklı duygular yani:)) burda bi arkadasn 6.ya hamile olduugnu öğrenince her yıl doğurasımda gelmedi degil:)))

Demekki insana dogurdukca bi guven geliyor :)

İsmi en başından beri Öykü istiyorum bikaç gündür de öykü beren olsamı diye tereddütte kaldım :))Şuan aşırı baskı yapıyor aşağı doğru doğacakmı diye çok heycanlanıyorum ama onun dışında bir belirtim yok
Öyküde güzle iş:)) benm dogum belirtilerim belimde insnılmaz ağriyla başlamisti sonra dk basi tuvaletim geldi sanıp wcye gidiyodum megersem açılma oluyomuş haberim yokmus:) hastaneye 2 gün sonra gittim Allahtan bisey olmadi bebegime de sag salim kucagima aldım.ebeler falan nasil dayandım 6 cm açılmıs dediler ama öyle acim olmadı hic

Demekki insana dogurdukca bi guven geliyor :)
Galiba öyle:)) ama ben bi bebegime nasil yeterim nasil iyi anne olurum endisesi yasarken 2.yi bekliorum ama dogum yapar yapmaz spral falan taktrcam galiba en garantisi o

Bide ikiz olabilr dedi aile hekimi artk hayırlısı il

Öyküde güzle iş:)) benm dogum belirtilerim belimde insnılmaz ağriyla başlamisti sonra dk basi tuvaletim geldi sanıp wcye gidiyodum megersem açılma oluyomuş haberim yokmus:) hastaneye 2 gün sonra gittim Allahtan bisey olmadi bebegime de sag salim kucagima aldım.ebeler falan nasil dayandım 6 cm açılmıs dediler ama öyle acim olmadı hic
Suyun gelmemişmiydi benim hiç bel ağrım yok sadece baskı ve kasık ağrısı hissediyorum bendede tuvalet ihtiyacı çok oluyor ama

Suyun gelmemişmiydi benim hiç bel ağrım yok sadece baskı ve kasık ağrısı hissediyorum bendede tuvalet ihtiyacı çok oluyor ama
Dk başi wc ye gittim ama suyum nasil geldi hic bilmiyorum galiba wc deyken azar azar geldi ama öyle çok su falan olmadı zaten hangi mantkla o bel ağrisinı çekerken dr a gitmedim bilmiom:) sen drunu ara sor istersen yinede veya kntole git yarın

Galiba öyle:)) ama ben bi bebegime nasil yeterim nasil iyi anne olurum endisesi yasarken 2.yi bekliorum ama dogum yapar yapmaz spral falan taktrcam galiba en garantisi o

Bide ikiz olabilr dedi aile hekimi artk hayırlısı il

Bide iki tane olursa sen kendini hep unut o zaman canım hayirlisi bakalim

Vala dogru söylüyosun oglum sagolsun saç nasil taranır onu bile unutturdu bana:)) napiyim banada Rabbim yardım eder insallah eminimki çok zorlanıcam ama deger

Imkansiz degil bakanlar nasil bakiyor zor ama yaparsın anne olunca insan rabbim oyle bi guc veriyoki halin yokken bile ona bakabiliyosun cunku kendini unutuyosun onun iyiligi herseye bedel cunku bizim icin..

Vala dogru söylüyosun oglum sagolsun saç nasil taranır onu bile unutturdu bana:)) napiyim banada Rabbim yardım eder insallah eminimki çok zorlanıcam ama deger

Canim ikiz olursa sacini ya adam basi kestir ya sıfıra vurdur valla herseyin en pratigine kacican dus al cik kurutma derdi yok tarama hic yok :KK47::KK47:

Canim ikiz olursa sacini ya adam basi kestir ya sıfıra vurdur valla herseyin en pratigine kacican dus al cik kurutma derdi yok tarama hic yok :KK47::KK47:
Sıfıra vurmak en iyisi demi:)))) yarın gidicem bakalm insallh ne dicek dr..benm aile hekimim kafamı iyice karıstirdi dış grbelik olabilir dedi deger cok düsuk dedi gecen hafta kadn doguma gittm rahim kalinlaşmiş ama kese yok dış gebelik olsa rahim kalınlasmaz dedi baklam yarın ne dicek

Bu simdiden beni uğraşıriyo baksana :)) oysa oglusum da hiç bilmedm degerm arttımı takip bile etmedm sadece kalp atisisni duydum her ay gittim baktm gezinip duruyo icerde:))

Rabbim hepinizi bi avazda kurtarsin insallah...hakkinizda hangi dogum sekli hayirliysa o olsun...

bol bol uyuyun bi anne tavsiyesi:KK6:
Zira ben 1,5 yildir uykuya açım
Amin insallah herkez bol bol uyu diyor bbebis rahat dursa uycamda durmuyoki geceleri basliyoz harekete

39+4 benim bebegimin boynunda cift kordon var mecburi sezaryan olcam yarin insallah. Beklesemde normal dogumun bebek icin slkintili olacagini soledi bende beklemek istemedim l. Yarin insallah ogluma kavuscam.

39+4 benim bebegimin boynunda cift kordon var mecburi sezaryan olcam yarin insallah. Beklesemde normal dogumun bebek icin slkintili olacagini soledi bende beklemek istemedim l. Yarin insallah ogluma kavuscam.
Hayırlısı olsun sağlıkla kucagina alırsın inşallah bebegini

İnşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine.BEnimde yarın 40+5 kontrolüm var yatışım yapılır büyük ihtimal hala bir belirtim yok ama.

X