39+6 hala belirti yok yardımm!!!!

Ekozge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
37
15
Merhaba arkadaşlar
39+6 yım hala sancım yok suyum ve nişanım gelmedi açılmam da yok sadece aşağı doğru çok baskı hissediyorum sizce bu bebek kanala girmeye çalıştığı için mi yoksa ters döndüde ayaklarımı baskı yapıyor yarın 40 haftam doluyor normal doğum yapmak istiyorum neden hiç belirtim yok bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa yardımmm!!

Merhaba bende38+5 olduk ara ara agrim oluyo ama banada dr daaha yukarda dedi yurudukce banada oluyo oyle asagi dogru cok baski yapiyo cok canim aciyo son gunler oldugu icin baski normalmis dr soledi artik bebek buyuk oldugu icin

Merhaba bende38+5 olduk ara ara agrim oluyo ama banada dr daaha yukarda dedi yurudukce banada oluyo oyle asagi dogru cok baski yapiyo cok canim aciyo son gunler oldugu icin baski normalmis dr soledi artik bebek buyuk oldugu icin
Ayaklarımı aşağıdaymış senin yoksa başı mı

Bende 40 haftaya kadar bekliyecegim eger gelmese sezaryan olcam insallah. Bebegimi riske atmak istemiyorum tup bebekle hamile kaldim .

Amin Hepimizin inşallah.Yarın kontrolüm var bakalım doktor ne dicek sezeryan olmak istemiyorum ilk gebelik belki suni sancı verir.

Rabbim bekliyen herkesin bebegini kucaginaalmayi naasip etsin daha dogmadan bukadar sevip baglanmisken dogunca nasil bir duygu olucak tahmin bile edemiyorum. Anne olmak gercekten sabir ve sevgi fedakarlik gerektiriyor. bunu 9 ay boyunca okadar cok iyi anladimki. Anne olmak heralde herseyden once bebegini dusukmekmis.

Amin Hepimizin inşallah.Yarın kontrolüm var bakalım doktor ne dicek sezeryan olmak istemiyorum ilk gebelik belki suni sancı verir.
Ben cok korkuyorum suni sancidan o yuzden istemiyorum. Sezaryaninda dikislerinden korkuyorum. Napcam bilemiyorum bakalim hayirlisi neyse o olsun

Ben cok korkuyorum suni sancidan o yuzden istemiyorum. Sezaryaninda dikislerinden korkuyorum. Napcam bilemiyorum bakalim hayirlisi neyse o olsun
Bende sezeryandan çok korkuyorum suni sancıyı normal doğum için çekerim diyorum ama tabi bilmiyorum nasıl acısı inşallah gerek kalmadan hayırlısıyla normal doğum yaparız.

Bende sezeryandan çok korkuyorum suni sancıyı normal doğum için çekerim diyorum ama tabi bilmiyorum nasıl acısı inşallah gerek kalmadan hayırlısıyla normal doğum yaparız.

Bugun 41 haftami doldurdugum gun dogum yaptim. Biraz daha beklemelisin bence.

Rabbim hepinizi bi avazda kurtarsin insallah...hakkinizda hangi dogum sekli hayirliysa o olsun...

bol bol uyuyun bi anne tavsiyesi:KK6:
Zira ben 1,5 yildir uykuya açım

Yinede yürüyüşunü dinlenmenizi ihmal etmeyin daha zamanı vardir zamani gelmis olsa agrıdan duramazsın arkadaşm 10 ay dolmuştu dogum yaptiginda bazen gec dogabiliyomus..herjangi bi risk yoksan otmal dogumu tercih edin iyileşmeniz daha hizlı oluyo ve suni sancı gercektenberbat bisey gözunüzu korkutmak degil amacim ama ben ilk bebegimi normal dogum yaptm suni sancı dan korkuma ikinciyi sezeryanmı istesem diyorum o derece kötüydü benm açimdan.allah sag salim kucağiniza almayı nasip etsim

Rabbim hepinizi bi avazda kurtarsin insallah...hakkinizda hangi dogum sekli hayirliysa o olsun...

bol bol uyuyun bi anne tavsiyesi:KK6:
Zira ben 1,5 yildir uykuya açım
Bende tam 2 yıldır uyku ne unuttum simdi 2.ye hamileyim Iki bebekle nasıl uyucam diye düşunüyorum diger bütün zorluklardan önce:KK43:(

Hamileligim daha yeni sanirim 1 aylık yardim edecek bi kocam var sagolsun hep ilgilenir onun dısında yalnızım çok zor oluyo ama keyfide güzel:)

Dogana kadar uc yasina yaklasir daha uslanir...yalniz cok zor oluyor benimde sagolsun esim hele ilk zamanlar insan kapiyi gozluyo biri gekecekte bi tas yemek bisi yapcak diye sagolsun gene annemde yapti...bide benim kiz ileri derecede kolikti zor gunler gecirdik alti ay hic susmadan agladi...ama simdi buyudugune sahit olmak hatta ne diyorum her aciya herseye degersin diyom kizima..benimde normal zor bi dogumdu bida cesaret edemem heralde

Yinede yürüyüşunü dinlenmenizi ihmal etmeyin daha zamanı vardir zamani gelmis olsa agrıdan duramazsın arkadaşm 10 ay dolmuştu dogum yaptiginda bazen gec dogabiliyomus..herjangi bi risk yoksan otmal dogumu tercih edin iyileşmeniz daha hizlı oluyo ve suni sancı gercektenberbat bisey gözunüzu korkutmak degil amacim ama ben ilk bebegimi normal dogum yaptm suni sancı dan korkuma ikinciyi sezeryanmı istesem diyorum o derece kötüydü benm açimdan.allah sag salim kucağiniza almayı nasip etsim
Tabi zamanını beklemek en iyisi ama insan bunalıyo sürekli daha doğmadımı diye sorulardan.YArın tam 40 haftam doktor kontrolünde ne olacak çok merak ediyorum.inşallah hayırlısıyla normal doğum yaparız hepimiz

X