39+5 doğum belirtilerim

Fevziye Koc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
28
7
1
23
Haftama göre 2 haftadır baskı hissediyorum 4-5 gecedir bebek çok baskı yapıyor idrara çıkma isteğim oluyor kasıklarıma anlık kramp girip çıkıyor, arada bir adet sancısı hissediyorum. Birkaç dakika gezinip oturursam belimde bi acı oluyo bunlara göre sizce ne kadar kaldı doğuma

İnşallah tez vakitte kurtulursunuz, ben 40ta dogurmustum

Doğuma yakın karnınız da kasılmalar sıklaşır böyle bir belirti yaşadınız mı en önemli belirti bu çünkü. Karın sertleşir böyle dokununca kaskatı kasılır ve sonra uzaninca geçer. Doğuma yakın nişan gelir bu da bir belirti ama bazen herkeste önden gelmeyebiliyor doğum anında da olabiliyor. Onun dışında karnın üstü aşağı doğru iner yani göğüs altında boşluk olur daha rahat nefes aldığını hissedersin.

39+5’te sıklaşan sancılar ile doğuma girmiştim, Allah tez vakitte kucağına almayı nasip etsin sağlıkla kavuşun yavrunuza

Karın üstü baya boşluk var evet, sancı arada nadiren giriyor uzanınca geçiyor dediğiniz gibi. Nişan gelmesi vs olmadı

Her an şahsen dediklerinizi 1 hafta çektim iki gebeliğimde de. Doğum başlıyor ama ha diyince olmuyo 10 günü buluyor yok açılması yok sancısı nişanı krampı derken. Yine bir uygulama edin sancı sıklığını hesapla derim. Zaten ya sancın sıklaşır ya suyun gelir. Sağlıkla kolaylıkla kavuşun.

Evet bu saydıklarımı bende 1 haftadan fazladır çekiyorum kiminde aniden su gelmesi olup sancı başlıyor kiminde sancıyla birlikte su geliyor bilmiyorum ablalarımda hep aniden su gelmiş bende de aynı mı olur bilemedim. Teşekkür ederim inşallah bebek bekleyen herkes sağlıkla kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…