- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.988
- 248
- Konu Sahibi Heart of Gold
-
aşkolsun benden bahsediyosun heralde..ama ben seni mutlu etmeye çalışmıştım..keşke yazsaydın memnuniyetsizlik topiğine..valla daha iyiydi...ayrıca ayakkabılarına bayıldım..numaralarımızda uyuyo..tatil dönüşü param kalmadı ondan yanaşamıyorum...botla sandalet 10 numara...pes etme cnm..hayırlı satışlar dilerim...
Yorumunuz gözüme takıldı...Ben de memnuniyetsizlik yaşadım. ..Ama yazmak ve uzatmak bana göre değil...Farkedilmedi mi sanıyorlar bilmiyorum. ..Artık sıfır ürün alıyorum netten. .estf sizi kastetmedim. öyle olsaydı direk söylerdim ve yazardım. sizinle hallettik bir sorun yok içiniz rahat olsun. başka yerlerden de alışveriş yapıyorum. özellikle kendim için gelenlerden sürekli memnuniyetsizlik yaşıyorum o yüzden 2.el almıcam kendime artık. teşekkür ederim ayakkabılar güzel ama bir türlü ayağıma uygun bulamıyorum.
Yorumunuz gözüme takıldı...Ben de memnuniyetsizlik yaşadım. ..Ama yazmak ve uzatmak bana göre değil...Farkedilmedi mi sanıyorlar bilmiyorum. ..Artık sıfır ürün alıyorum netten. .
2.el ürünlere yanasmak mı! Param yandı...
Siyah ve kırmızı elbiseyi istiyorum takas düşünüyorsanız konuma bakın lütfen konuşalım
Pardon onu transparan olan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?