39-40 numara ayakkabı- hepsi markalı 38-40-42 beden yazlık-kışlık 12.sayfada

39 numara inci marka sıfır sandalet... int.den almıştım. sol tarafının bandında darlık var bulunduğum yerde de inci olmadığı için yaptıramadım. ya da iyi bir ayakkabıcınız varsa yaptırabilirsiniz. aldığım fiyatın altında satıyorum -- 20 tl

Bambi marka 39 numara babet. bir yaz giyildi. minicik bir deforme var yakından belli oluyor. temizlenip gönderilecek - 10 tl

.

Steve Madden Girl Kahverengi 40 numara geniş kalıp iç ölçüsü 27 cm civarı 41 e daha uyumlu...sahibinden.com dan almıştım. 1 kez kısa süreliğine giydim. son fiyat kargo dahil 65 tl dir.

40 TL ve üstüne kargoyu karşılıyorum.... adrese teslim sürat kargo ile yolluyorum.

neden kimse bakmıyorrr
hepsi tertemiz. ne solması, ne tülermesi hiçbişi yok. hepsi markalı mağaza ürünü. indirim yapıyorum neredeyse tüm ürünlerin kargosunu karşıladım..burda neler gördüm berbat şeyler neler geldi bana ne paralara.
bu ayın sonuna kadar konu açık sonrasında kapatacağım...

aşkolsun benden bahsediyosun heralde..ama ben seni mutlu etmeye çalışmıştım..keşke yazsaydın memnuniyetsizlik topiğine..valla daha iyiydi...ayrıca ayakkabılarına bayıldım..numaralarımızda uyuyo..tatil dönüşü param kalmadı ondan yanaşamıyorum... botla sandalet 10 numara...pes etme cnm..hayırlı satışlar dilerim...

estf sizi kastetmedim. öyle olsaydı direk söylerdim ve yazardım. sizinle hallettik bir sorun yok içiniz rahat olsun. başka yerlerden de alışveriş yapıyorum. özellikle kendim için gelenlerden sürekli memnuniyetsizlik yaşıyorum o yüzden 2.el almıcam kendime artık. teşekkür ederim ayakkabılar güzel ama bir türlü ayağıma uygun bulamıyorum.

botta gözüm kaldıııı... evet 2.el işinde bende bi çok kez şaşkınlığa uğradım.haklısınız...ama çook güzel ve kaliteli ürünlerde geldiği oldu...kısmet ya ...kapatma konunu..ne zararı var ki..değerlensin işte..illa bi kısmeti çıkar nasıl olsa..inş hayırlı bol kazançların olsun...

Yorumunuz gözüme takıldı...Ben de memnuniyetsizlik yaşadım. ..Ama yazmak ve uzatmak bana göre değil...Farkedilmedi mi sanıyorlar bilmiyorum. ..Artık sıfır ürün alıyorum netten. .
2.el ürünlere yanasmak mı! Param yandı...

en iyisini yapıyorsunuz... aslında burda çok beğendiğim kişilerin ürünleri var ama beden uymuyor. kilo da olunca iyice mutsuz oluyorum. büyük beden de pahalı geliyor. ama 30 tl ye 3 parça alana kadar 1 parça alıp sıfır almak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…