• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

maşallah batu abisi gibi çok güzel uzamışlar ve kilo almışlar. süt olmadığı için ben çok üzüldüm. benim tamamen kendi pisikolojimden ve uykusuzluğumdan sütüm olmadı ve oğlum süt alamadı ama maşallah bu günlere geldik. obez de olmadı. hem boyu posu hem motor gelişimi çok iyi gitti. zaman zaman bizimkiler mamadan mı şimdiki çocuklar böyle hiperaktif oluyorlar dediler. geçen sene klimadan olan hafif nezleyi ve benden geçen alerjisini saymazsak hiç doğru dürüst hastalanmadı :nazar::nazar:kısaca süt olsa tabii ki de harika ama olmaması da görüyorsun herşeyin sonu değil. işten bir arkadaş da diyor ki ilk oğlunda sütü yokmuş mama ile beslenmiş hemen hiç doğru dürüst hastalanmadan 10 yaşına gelmiş. ikinci anne sütü alabilmiş şimdi 2,5 yaşında ama sık hastalanmış. eğer süt koruyorsa ben bu işten birşey anlamadım diyor. ne diyeyim batunun yaramazlığını almasınlar da benim sepet gibi çocuk bana bunlardan üç tane verin valla üçüne de bakarım dediğim çocuklardan olurlar

hadi ben kaçtım. nazarım değer de bu gece batu uyumaz da kalkarsa mahvoldum yoksa.

sorma canım yaaa..sütüm olsa iyiydi ama kaçtı gitti,kaçırdılar daha doğrusu kaynana-anne ikilisi..tek endişem obezite aslında,kucakta beslenirken hızlı yiyolardı çok bende şimdi yattıkları yerde başlarını belden itibaren 30 derece yükselterek biberonu veriyorum ağızlarına ve çok uzun sürede uyuya uyana rahatça ve yavaş yavaş besleniyolar..hızlı yemeleri dertti çünkü..doktor kaşıkla ver mamayı daha yavaş olur demişti ama kaşıkla da olmadı..neyse şimdi biraz içim rahatladı bu yöntemle usulca besleniyor danalar...obeziteye dair pek ışık yok,ammmann olmasın inşallah...henüz hiç hasta olmadılar,erken doğmalarına rağmen ama bakalım gelecek ne gösterecek..

Güzel bir gün şekerler.Sıcak ve güneşli.Allah dostu zatlardan birisi demişki(eğer doğru hatırlıyorsam)Kulların her yeni başlayan gün için sevinirler.Bilmezler ki biten her gün ömürlerinden eksiltmekte ve onları sana bir gün daha yaklaştırmakta.
Abicim biten her yeni günün ardından göbek atasım geliyor.Sabah uyandığımdaysa Allahım bu gün nasıl biter diye kara kara düşünüyorum.Ve daha bitmesi gereken bir sürü günler var önümde.Yani kocaaaaaa bi hafta.
Kızlar kitabı dün gece bitirdim içim ezildi.Sabah kahvaltıda sevgilime şöööle bir özetledim Lokmalar adamcağızın boğazına dizildi,gözleri doldu Ne durmadan böyle acıklı şeyleri okuyorsun diye söylendi durdu.(2 YILDIR HER OKUDUĞUM KİTABI DİNLEMEK ZORUNDA KALMIŞTIR GARİBİM)
2.Dünya savaşında Alman işgalindeki rusyanın leningrad şehrinde gencecik bir annenin iki çocuğuyla ayrılığa,soğuğa,açlığa ve daha bir çok şeye karşı inanılmaz direnişin hikayesi.Yıllardır hep düşünürüm şu gezegende kendi soyuna bu kadar gaddar davranan bir yaratık var mı diye.Örümcek ağının içinde hiç örümceğe rastlamadım ben.Varsa da bilmiyorum ama insan soyu gerçekten çok acımasız.Dünyanın pek çok yerinde kış bahçesindeki o genç annenin verdiği mücadeleyi veren kadınlar,açlıktan ölen çocuklar hala var,hep vardılar ve bu gidişle de hep olacaklar. . dolaplarımızın köşelerinde yemeğe unuttuğumuz ,yenisini pişirip yediğimiz,unuttklarımızı çöplere döktüğümüz yiyeceklerle kim bilir kaç yavru ölmekten kurtulur açlıktan.
Yapılacak ne var hiç bilmiyorum ama bildiğim tek şey insan oğlu çok zalim.Şu güzelim gezegende herkese yetecek kadar her şey varken büyük bir bencillikle güçlüler kendilerine alıyor zayıflara vermiyorlar.Yuhhhhhh olsun öyle vicdanlara ne diim..
Kızlar anlıycanız kendimi pisikopata bağlamış durumdayım.Israrla evde kalıp dinlenmek istiyorum içimdeki kelebek için ammaaa,kelebek olur da kanat çırparsa hafif sıyırmış bir annesi olacak bu gidişle.Acaba çıkıp biraz dolaşsam mı ne....?Herkese iyi pazarlar...

gunaydin iyi pazarlar herkese..

Alkan ve mai canli canli slm sizlere..

MAI..msn de konusamadik sen giriyon ben cikiyom ben giriyom sen cikiyon bacim...goruselim bir ara okk..

Alkan..hep yatma disari cik dolas bak iyi geliyo..ben iki uc gun dinlendim disariya hep yemeye gitmistik tabi mecburen ama hareketliydim..cunki oncekilerde robot gibi yatmistim..ders almistim..sanada tavsiyem yine sen kendine bak tabi ama disari cik hava al yuru biraz ..yavas yavas..hadi rast gelsin insallahh..

Haberler iyi. Cvs sonucu temiz. Oglan geliyor Allah'in izniyle.

Gözün aydın çok sevindim.. Allah saglıcakla kucağına almayı nasip etsin .. Ben emindim zaten ...

Kizlar selam bende gene asilama oldum ama hic umitsizken dun aksam maiden iyi bir firca yedim kendime geldimm bakalim kismett ne olacak karnim cok agiriyor;bu arada herkes iyi insallah evimicin oglun hayirli olsun yarabbimm alkann sana bravoo yahuu ama emin ol bebis geliyor bu seferr hepiniz iyisinizdir,gelismeleri yazarim size sevgilerr

Hayırlı olsun... Bence de denemekten hiç vazgeçme .. İnşallah bu sefer olacak

Güzel bir gün olsun hepimize arkadaşlar...
Reis ben zaten o hıyar drun söylediklerini ciddiye almamıştım.Gözün aydın cicim.Şimdi artık gider o uyuzun yüzünü mü cırmıklarsın yoksa daha başka hani özgün diyorlar ya öyle bi planla mı intikamını alırsın bilemiyorum artık.(Anammmm ben iyice psikopata bağladım kızlar,durum vahim)
Evimcim paşa geliyormuş canım.Çoook sevindim çok.Her şeyin güzel olması için ettiğin dualar döktüğün yaşlar boşa değil..Hadi artık günleri huzur içinde sayalım.
Alabama oğluna bayıldım bayıldım maşallah ona maşallahhhh...Aynı şehirlerde yaşasaydık gönder bana tutayım elinden götüreyim okula bakıcı makıcı arama.Tenefüslerde çıksın bahçeye ağbileri ablalarıyla simit yesin ayran içsin.Akşam 5 te gelir alırsın fena mı olurdu annesi:))
Günler geçmek bilmiyor.Bu gün daha 4.günün sabahı.Yatıyorum,kalkıyorum,okuyorum,izliyorum ama vakit geçmiyor.Telde annem arıyor ona cırlıyorum.Ablalarım yemek yapıp getiriyor ya da gönderiyorlar sanki hastaymışım gibi.Kızlar ben daha önce yazmış mıydın 4 ablam olduğunu size.Birisi İstanbul'da diğer 3'ü burdalar.Benim bir büyüğüm attığım her adımda yanımda gölgem gibi.Tedaviye birlikte başladık,iğneleri birlikte olduk,toplama transfer hep birlikte.Şimdi o da gün sayıyor.Diyorum ki bak çok şansımız yok.Olursa mucize olur seviniriz olmazsa sakın çok üzülme ağlama e mi...Yine denersin...Manyak diyor asıl sen ağlama üzülme.Ben niye deniycem sen denersin.Dalgamı geçiyorum işte..İki evladı var onun.Kızı önümüzdeki hafta sonu sınava girecek.Zavallı ablam bana ve melikeye dua etmekten yakında kanat takıp uçacak.
Sevgilime gelince...Alabama canım,sevgilim bu gidişle benden çok yakında soğur napiim elimde değil..Ben meğer ne iki yüzlü,çift karakterliymişim de ikimizin de haberi yokmuş.Kış boyunca ikimizde bir kere bile grip filan olmadık olduysakda hafif soğuk algınlığıdır belki hatırlamıyorum.Ama şimdi benim koca salya sümük.öksürmek tıksırmak...Ben önceleri o hastalandığında napacağımı bilemezdim,etrafında fır dönerdim,sabaha kadar ateşine bakar terini silerdim ammaaaaaaaaa şimdi kaçacak delik arıyorum.Ennnn önemlisi de birlikte yatmıyorum kahroluyor ölüyor.EEEE napimmm baksaydın kendine hastalanmasaydın diyorum.Kırk yılda bir tüp yaptık gittin hastalandın.
Gece yattığımızda bana mesaj atıyor.Seni bütün cadalozluğuna rağmen yine de seviyorum bebeğimize iyi bak diyor.Ben de seni seviyorum aşkımmmmmm.Ama napiim ödüm kopuyor.İçimdeki kelebek ya kanatlarını çırpmaktan vazgeçerse diye...
Canlarım benden haberler şimdilik böyle...Topikteki yeni arkadaşlarımla henüz tanışamadım onları da sevgiyle sarıyorum.Cans ben de sizi özlüyorum.Ayrı kaldığımda içimde boşluk oluşuyor.Sen de kendine iyi bak e mi.Herkes iyi baksın...
Hepinizi sevgiyle öpüyorum.Benim için dua etmeyi unutmayın.Ben de hem kendime hemde herkese ediyorum.Allah yardımcımız olsun.Hoşçakalın...

Alkanacım tekrar hayırlı ve ugurlu olsun inşallah .. İnan belki de ben senden daha cok ıstıyorumdur..Hayırlısıyla inşallah minik kelebeğin kanatlanıp uçacagı günler de gelecek...

Ayrıca kadınlar kulubunde tanınma ve takıp edılme konusunda ben de senın gıbı surprızlerle karsılastım .. Sanırım Türkiye'nin buyuk bır bolumu bizi takip ediyor ... Gectıgımız sene eşim cok yakın arkadaşı ve meslektaşı olan İstanbulda yaşayan bır arkadaşından bır telefon aldı....Onun eşi burayı takıp eden bır arkadaşımızmış fakat yazışmalara katılmıyormuş .. Ve eşinin anlattıgı bır anektotdan( ayrıntılardan)yola cıkarak :

----- AAA galıba ben onun eşını tanıyorum .. Kadınlar kulubunde yazıyor hatta bu yaz Azerbeycana gıttıler deyınce bıze telefon actılar .. (Ben hayatımızın tum ayrıntılarını ne kadar anlattıysam).. Eşiyle telefonda tanıştık ve cok mutlu olduk .. Fakat ayrı şehırlerde yasadıgımız ıcın ve yasadıgımız saglık sorunları nedenıyle yuz yuze gorusemedık ..Ama en kısa zamanda gorusecegız ınşallah ....
Aslında bu arkadaşımızı sız de tanıyorsunuz .. Kim mi? .... KARTOPU....

Yani arkadaşlar burası cansız sanal bır ortam degıl..Yaşayan bır organızma...:34: Yazılanların hepsı de gercek ... Ve ben sızlerı cok sevıyorum .. Inanın sızınle uzuluyor sızınle sevınıyorum .. Gonul ısterki tanışalım göruselım .. İnşallah bır gun o da olur...

badenurdan haberler herşeye rağmen gayet iyi.
28+4 olmuşlar 45 gündür hastanede hala hastanede ama 28 i doldurduğu için daha umutlu korkusu azalmış . kalbi ve solunumu hala badenuru zorluyor. nks de doğum sancıları 100 çıkıyormuş.ilaçlarla ancak 1 gün duruyor tekrar başlıyormuş. heran doğum olabilirmiş. doktour 1 - 2 hafta daha dayan diyormuş inşallah dayansın inşallah yavrularına sağlıkla kavuşsun. duaya devam.

Tum dualarımız onunla .. Gercekten cok acı cektı ama en guzel mukafatını almaya az kaldı .. Ben bEbeklerın dayanacagından emındım .. Her şey cok guzel olacak ınşallah

Ben de ıyı olmaya calısıyorum... Ikılı testımızın sonuçları guzel cıktı Allah'ın ıznıyle... 1: 6092 ... ama agrılarım hala devam edıyor ... Kasılma ve kramp tarzında ... Bu yuzden 30 gun heyet raporu aldım... Sanırım rahımde problem var .. inşallah her sey guzel olacak ....

HERKESI TUM ARKADAŞLARIMIZI SEVGIYLE SARIYORUM ....

Son düzenleme:
selam 38 in gülleri:71:herkese mutlu pazarlar:16:
son sayfadan okumaya çalışacağım...herkese kocamaaaan deniz öpücüğü...mmmmmm mah!

haaa.bu arada...ne çok yazmışsınız uleyyyn diyeyim alabama gibim...zilli uyanmadan ne okudum ne yazdım.o

alkancım selam:3:
canım...garibine üzüldüm gerçekten:1:
herşey bir yana Allah daim etsin sevginizi.
ben de bir zaman bir film izlemiştim.şnitlerin bişeyiydi ama neydi tam hatırlayamadım şimdi(şnitlerin yazılışı da doğru değil ya.idare et.
soykırımla ilgili bir filmdi.günlerce kendime gelememiştim.bazen yuttuğum tek lokmadan bile kendimden utandığım anlar olur...biliy ormusungezegenimiz acımasız değil.insanlaracımasız.hep ben sadece ben olma:47:
sen bence biraz bu tür gerçeklere ara ver...daha farklı şeyler oku,izle...umutla bekliyeceğin zamanı ağlayarak üzülerek geçirme lütfen...yavrun sana gelmeye hazırlanıyor.ona odaklan..lütfen...

sonra...sonrasını sonra beraber ağlarız...ama Allah ağlatmasın...şimdi gülme zamanı...ohhh ne güzel kapmış yavruyu..5 dönüm bostan yan gel yat osman yapmazamanı..

alkan mai canlı selam..
cans hocam...ne büyük enstantane..(doğru mu yazdım)yakında biz de akraba filan çıkmyalaım:))

toana canım..sana da selam...bebişleri sıvazla benim için.
çok acil yazıyom..kızım uyandı.önce güpür güpür yatağını salladı.bir bacağını attı.sonra yatağının üstündek,i raf gibi bşeye tırmandı.yüksekçe bir yer.şimdi ona yalvarıyorum.annecim ne olur.geri git geri..biraz daha tıkı tıkı yapıyiim diye.
balkızım uyandı.ayyy gittim bem.düşmeden

Tayf, minik erkeklerine masallah diyorum. :nazar:Doktordan da aferini almissin artik seni kimse tutamaz. Mama ile bircok vitamini de aliyorlar eger Milupa kullaniyorsaniz bagisikliklari da gucleniyor, anne sutu gibi olamasa da mamalar da iyi diyorum. Benim kizim da ancak 2.5 ay zor emdi, sut yetmeyince mamaya basladik ve emmeyi tamamen reddetti, halen mama ve ek gidaylayiz simdi canim.

Cans, gozunuzaydin, ikili testiniz guzel cikmis. Cokkk guzel dinlenmeler diliyorum, dualarim da sen de varsin.

Deniz Bulut, Batu'nun maceralarini okurken ben yoruldum arkadasim, Allah gercekten size sabir versin, su sevgisi yok mu....herseyi unutturuyor...

Alabama, sagol canim. Evet, nedense eskiler dis ile ilgili oyle derler. Bu arada Mert'i herhalde sadece ben sana benzetiyorum.:1:

Alkan, biraz sevincli seyler oku canim sen de... Havalar aldigim haberlere gore iyiye gidiyormus, biraz vitrin gezmek, uc-bes parca birseyler almak her zaman iyi gelir. Test Cumartesi miydi?

Denizgeldi, Deniz'e biz de onun kocaman opucugunden gonderiyoruz.:16:

Maiumut, tedavide misin? Yoksa doktor kontrolune mi gittin canim?

Kizimin yeni fotograflarindan biri, ellerinizden oper...

$Clarissa kot etekli 20 Mart.webp:nazar:

Kizimin yeni fotograflarindan biri, ellerinizden oper...

Eki Görüntüle 375098 :nazar:

zarpdeniz clarissaya :nazar::nazar::nazar:çokkk öpüyorum ben onuu.sarışın sanırım tatlım benim.rabbim bağışlasın sana ve eşine.
canım yeni dr yeni tahliller istedi onları yaptım.sonuca iyi dedi şimdide başka tahlil istedi.onları bekliyorum sonra başlacaz inşaAllah.

evim için....her ne kadar yazamasam da okudum.okuyamadıklarımı da inşallah ki büyük ihtimalle okuyacağım.çünkü uyudu benim kız...:24:
canım herşey yolunda imiş...gönlün ferahlamış.oğlan geliyormuş.sağlıkla hayırlısı ile kucağında olsun amin

mai....yine canlı merhaba kız! :))
bu sefer tamam inşallah..hadi...he okuyiim hem yazayım:3:

Yazdıklarınızı okuyorum burda sessiz sessiz:)))Bütün gün yatmaktan ve ara ara şekerleme yapmaktan geceleri uykum gelmiyor.Ne güzel şeyler yazmışsınız benim için,anlattığım şeyler için teşekkür ederim herkese.Ayrıca kendinizden verdiğiniz haberler de çok iyi.Tayf kuzularının minik ayaklarından öpüyorum.Denizbulut senin oğlan tam benim kalemim söyliim.Erkek adam koşar,coşar,tırmanır Allaaaa allaaaaaa...Badenurdan haberler de süper.Hakikaten de güzel bir rüzgar esiyor topikte,sanki bahar gelmiş gibi ne güzel...
Denizbulut her şey bir kaç gün sonra belli olacak ama ben bir yere gitmiycem arkadaşım.Buralarda olurum büyük ihtimalle.Hayata dair paylaşılacak onca şey varken kaçıp gitmek ne diye...
Neyse ben gidip uyuyayım artık.Sevgilim hala şiddetli nezle.Bu gece de ayrıyız yani... .Kelebekten haber alana kadar böyle napiim.
Herkese iyi uykular tatlı rüyalar şekerler....

tabiii tabiii koşar coşar tırmanır..benim ev gibi evinin yerinde yeller essin de gör...gör.gör inşallah ne diyiim.Allahım n eolur görsün yarabbi.aminn
koltuk minderlerin yerlerde sürünsün inşallah
evinin düzeni bozulsun eşyalar toplansın.inşallah
mutfağını soğan patates götürsün .inşallah.
çekmecelerin boşalsın,huni takasın .inşallah.
mama sandalyesinden sarksın,sandalyenin tepsisinde otursun ,yüreğin ağzında ol .inşallah
evinin heryerinden hee tür oyuncak çıksın..özellikle de mandal batsın ayağına .inşallah

seni mmmmmm mahh.diye öpsün.inşallah
babağammm anneeeeğem diye sarılsın,dudağından öpsün.inşallah
yediği mamasının arkasından örtüsünü toplasın.inşallah
çişli bezini kendiliğinden alıp çöpe atsın .inşallah.
ikizlerini açıp açıp öpsün.inşallah.
yaaa ne diyeyim ne diyeyim alkan...anlatmakla olmuyo...güzel Allahım sana da tüm isteyenlere de yaşatsın İNŞALLAH..
AMİN AMİN AMİN AMİN AMİNNNNNNNN:emir_bebek:

her ne olursa olsun bir yere gitme olurmu...yazılarını çok seviyorum hocam...git gez gör anlat...bilgileniyorum...

Gözün aydın çok sevindim.. Allah saglıcakla kucağına almayı nasip etsin .. Ben emindim zaten ...

Hayırlı olsun... Bence de denemekten hiç vazgeçme .. İnşallah bu sefer olacak

Alkanacım tekrar hayırlı ve ugurlu olsun inşallah .. İnan belki de ben senden daha cok ıstıyorumdur..Hayırlısıyla inşallah minik kelebeğin kanatlanıp uçacagı günler de gelecek...

Ayrıca kadınlar kulubunde tanınma ve takıp edılme konusunda ben de senın gıbı surprızlerle karsılastım .. Sanırım Türkiye'nin buyuk bır bolumu bizi takip ediyor ... Gectıgımız sene eşim cok yakın arkadaşı ve meslektaşı olan İstanbulda yaşayan bır arkadaşından bır telefon aldı....Onun eşi burayı takıp eden bır arkadaşımızmış fakat yazışmalara katılmıyormuş .. Ve eşinin anlattıgı bır anektotdan( ayrıntılardan)yola cıkarak :

----- AAA galıba ben onun eşını tanıyorum .. Kadınlar kulubunde yazıyor hatta bu yaz Azerbeycana gıttıler deyınce bıze telefon actılar .. (Ben hayatımızın tum ayrıntılarını ne kadar anlattıysam).. Eşiyle telefonda tanıştık ve cok mutlu olduk .. Fakat ayrı şehırlerde yasadıgımız ıcın ve yasadıgımız saglık sorunları nedenıyle yuz yuze gorusemedık ..Ama en kısa zamanda gorusecegız ınşallah ....
Aslında bu arkadaşımızı sız de tanıyorsunuz .. Kim mi? .... KARTOPU....

Yani arkadaşlar burası cansız sanal bır ortam degıl..Yaşayan bır organızma...:34: Yazılanların hepsı de gercek ... Ve ben sızlerı cok sevıyorum .. Inanın sızınle uzuluyor sızınle sevınıyorum .. Gonul ısterki tanışalım göruselım .. İnşallah bır gun o da olur...

Tum dualarımız onunla .. Gercekten cok acı cektı ama en guzel mukafatını almaya az kaldı .. Ben bEbeklerın dayanacagından emındım .. Her şey cok guzel olacak ınşallah

Ben de ıyı olmaya calısıyorum... Ikılı testımızın sonuçları guzel cıktı Allah'ın ıznıyle... 1: 6092 ... ama agrılarım hala devam edıyor ... Kasılma ve kramp tarzında ... Bu yuzden 30 gun heyet raporu aldım... Sanırım rahımde problem var .. inşallah her sey guzel olacak ....

HERKESI TUM ARKADAŞLARIMIZI SEVGIYLE SARIYORUM ....

cans hocamm....herşey yolunda imiş. sevindim.mmm mah!
inşallah hocam inşallah.herşey güzel olacak.ben de burayı seviyorum hocam..evet..gerçeğiz...yanındaymış gibi gerçek..

denizgeldi..slm canli canli kele nasilsin..senin cadin nasil buyuyor deyilmi op yerime nanaklarindan...:54:

sana da ikizler de hollandaya kocamaaaaaaan selam canım..büyüdü büyüdü teyzesi...öperim.bugün kısa balon bir etek giydirdim dışarı çıkardım.kızım tam kız oldu.gören bir daha baktı teyzesi:21:

Son düzenleme:
Back
X