• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kinder;canım kulak dr una gülmekten kendimi alamadım ne yazık ki.sana da geçmiş olsun..insanlık hali işte ..oluyor.dr lar hastalanmıyacak diye bir şey yok.yerimseniben

diğer yumurtanla ilgili konuya gelince..biraz bozuldum doğrusu.. sanki sorumsuzluk gibi geldi.nasıl kaçırabilirler yaa..Allah Alah.farlutala başlayınca adet oluyorsun.bana kürtajdan sonra adet olmak için vermişlerdi.öyle hatırlıyorum.üzerindeki yazıyı bile dün gibi hatırlıyorum.tıbbii zaruret gerekmedikçe hamileler kullanamaz...diye.hem madem yumurtayı onlar kaçırmışlar.telafi etmeleri yeni bir tedaviyi üstlenmeleri gerekmez mi?kızdım şimdi..:oklava: bir de sana söylemeleri gerekmez miydi?hiç böyle bişey duymadım.keşke cetrotayt verselermiş büyük olanı bekletirlerdi.küçükler de olgunlaşırdı bu arada senin içinde.neyse olanla ölene çare yok.ama sorgula canım..peşini bırakma...pazartesi günü bir bir sor..aklında kalmasın..

kızlar; Deniz girer mi bilmiyorum.ama ben vereyim müjdeyi.detaylı ultrasonda sağlıklı görünmüş bibilisi..akşam geç saatte yazıyordum elektrikler kesildi ,kaldı.gözünaydın olsun Deniz...artık için rahat keyfini sürebilirsin hamileliğinin.
haaa.benim gördüğüm tişört öyle öyle çok şatafatlı birşey değildi.sadece göbek kısmında çok minik bir resim vardı.ben yanımdan geçince farketmiştim..

günyadın kızlarr olumunekankayizsmile a.s. a.s.
kahvaltı öncesi bi baktım size
birazdan kahvaltıya gidicez arkadaşa

erverdicim sen nasılsın valla bende şaşatım hatta nasıl yani bile diyemeden dinledim :a015: Hale hanım mel mel baktım yanii

Denizbulut maşallah arkadaşım kontrol iyi geçmiş çok sevindimm :teytey:

Badenur çok geçmiş olsun tatlım umarım en kısa zamanda güzel haberlerin gelir

alabamam şirin hamile kadınım sendede başladı o zaman şişmeler :1hug:

zarpandit günaydın canım eylülde gel şarkısını yolluyorunm sana Alpaydan :1hug:

merye canım hamilelik belirtin artmış umarım daha rahat geçirirsin bu dönemi :1hug:a.s.

absynth canım sen nasılsın? canım benim sağlıkla sıhhatle gelsin bebek inşallah

patiklerim sen yoktun uzun zamandır canım benim nasılsın?

selam kızlar. erverdi demiş dünkü kontrolüm iyi geçti. bebek 500 küsür gr olmuş. tipi ne yazık ki aynı babası :umursamaz:ne yapalım ben hep dedim tipi benzesin de huyu benzemesin inşallah diye eyvahedigeldismileumarım tutturmuşumdur huyu benzemez. yerimseniben.
bacak ağrım için daflon diye bir ilaç var yıllar önce variscim vermişti yazın iç kışın varis çorabı giy diye. geçen haftaki doktor da kasık ağrısı bundan olamaz ama varis ağrın olursa daflon içebilirsin diye söylemişti. ben de denedim hem kasık ağrım hem sol bacağımın ağrısı oldukça hafifledi. doktorumu sordum önce üstte kasıkta mı varis diye panik oldu. sanırım bu tehlikeli. kalp ve damar cerrahına git dedi. ben tamam ama ilaç bebeğe zararlı mı dedim. o değil ama kalpçiye git o versin dedi. belki çorap verir dedi. ay onu ben de biliyorum da bu sıcakta giyilmez ki ölürüm. haftaya kalpçiye gideceğim bakalım madem öyle o versin. :1rolleyes:

selam kızlar beni merak eden güzel rakadaşlarım hepinizi kucaklıyorum
akşam akşam bakındım size ben ancak eve girdim öğleden sonram izinliydi Hale hanıma gittim sonra kulak burun boğazcıma gittim benim 12 yaşımdan beri kulak rahatsızlığım 2-3 yılda bir kontrol ettirmem lazım akıntı oluyor da eyvahedigeldismile zar yok sol kulakta işitme kaybımda var %60 duyuyor da :kedi:
yalnız benim doktorum artık yaşlanmış beni zor duyar hale gelmiş kaydirigubbakcemile3 allahım çok güldüm yaa 12 yaşımdan beri giderim benim kulağı en iyi o bilir de :1:
neyse ilaçlarımı yazdı haftaya kontroll

evet Hale hanıma gelince çok korktum valla menapoz mu der acep diye ama o direk gebelikten şüphelendi bide dış gebelik mi diye düşündü çünkü ilk defa 1 ay atlattım neyse baktı endometrium 6,5 mm olmuş bide 4 tane folikül gördü ben tedaviye başladığım ay 2 taneydi yuh dedim yaa bide dediki bunlara pazartesi bakalım yumurtaya dönecekmi duruma göre farlutal başalatcak güzel dedi beğenmiş :1:
bide kafama takılan bi şey oldu karıştı benim yumurtam toplandığında 1 büyük 22mm lik bide 16 ve 17 mm lik 3 yumurtam varmış bunlar 2 küçük yumurtayı almışlar büyük olan kaçmış toplanmamış ohaoldumsmile ve bu 2 küçük 24 saatlik sıvıda tabi küçük olduklarından olgunlaşamamış ben büyük yumurtayı nasıl kaçırdıklarını anlamadım şaşırdım böyle kaldım pazartesi tekrar gidince bi daha sorcam hiç böyle bi şey duydunuz mu?
bendeki havadisler böyle bi sizleri okuyum bakıyım ben yokken çok yazılmış çizilmiş

eh bak durum kötü değilmiş. madem 4 folikülün olabiliyor :nazar: başka bir tüp daha denersen böyle bir aya denk getirmeye çalışırsın. adetli veya adetsiz umarım bu 4 folikülden bir fayda görürsün. büyük folikülü alamamaları tuhaf. duymadım ama olabiliyor demek ki:uhm:

günaydın herkese
badenur, şimdiden geçmiş olsun.
deniz, seninde ultrasonun iyi geçecek merak etme.
hepinizi tek tek yazamıyorum arkadaşlar kusuruma bakmayın.
herkese sevgiler.....

sağol canım yukarıda dedim ii geçti. inşallah senden de 16. hafta kontrolünde ve sonrasında testlerinden iyi sonuçlar alacağız. müjdeli haberini bekliyorum opuyorumnanaktan

Verdiler deniz, progestan hap içtim. Eşim, gnc arginmax içiyor şimdilik, kara üzüm, pal+polen+arısütü filan yiyor. Keçiboynuzu pekmezi filan...

O benden daha çok hevesli, olmadıkça kendini suçluyor çok üzülüyor o yüzden vitaminlerden filan çok bahsetmek istemedim ona ama hergün arkadaşlarından filan birşeyler öğrenip geliyor eve :) Yalnız arginmax içmeye başladığından beri ağrım çok azaldı diyor, sanırım iyiye işaret :)

Vallahi sigara konusunda ne deseniz haklısınız. Hem sigara içip hemde "olmuyor" diye ağlanmanın da anlamı yok. Ben yarın niyetliyim bırakma denemesine. Dün abim birşey söyledi, doğru da diyordu içime oturdu...

Absynth, bizde bahsettigin vitamin morfolojiyi cok olumlu yonde etkiledi, keciboynuzu kuru de yaptik, esim istemeyerek de olsa icmisti. Diger takviyelerdeinde iyi gelecegine inaniyorum. Ayyy lutfen sigarayi birakin, soylemesi kolay degil ama lutfen normal sagliginiz icin birakin, tup sipadan gectim....:delphin: Ben birakali 6 yil oluyor, simdi heryerde sigara yasagindan dolayi insanlar disarida sigrara iciyorlar, yanlarindan bile gecerken kokusuna dayanamiyorum, dusunsene yillar once ben de icerdim...ohaoldumsmile

selam kızlar beni merak eden güzel rakadaşlarım hepinizi kucaklıyorum
akşam akşam bakındım size ben ancak eve girdim öğleden sonram izinliydi Hale hanıma gittim sonra kulak burun boğazcıma gittim benim 12 yaşımdan beri kulak rahatsızlığım 2-3 yılda bir kontrol ettirmem lazım akıntı oluyor da eyvahedigeldismile zar yok sol kulakta işitme kaybımda var %60 duyuyor da :kedi:
yalnız benim doktorum artık yaşlanmış beni zor duyar hale gelmiş kaydirigubbakcemile3 allahım çok güldüm yaa 12 yaşımdan beri giderim benim kulağı en iyi o bilir de :1:
neyse ilaçlarımı yazdı haftaya kontroll

evet Hale hanıma gelince çok korktum valla menapoz mu der acep diye ama o direk gebelikten şüphelendi bide dış gebelik mi diye düşündü çünkü ilk defa 1 ay atlattım neyse baktı endometrium 6,5 mm olmuş bide 4 tane folikül gördü ben tedaviye başladığım ay 2 taneydi yuh dedim yaa bide dediki bunlara pazartesi bakalım yumurtaya dönecekmi duruma göre farlutal başalatcak güzel dedi beğenmiş :1:
bide kafama takılan bi şey oldu karıştı benim yumurtam toplandığında 1 büyük 22mm lik bide 16 ve 17 mm lik 3 yumurtam varmış bunlar 2 küçük yumurtayı almışlar büyük olan kaçmış toplanmamış ohaoldumsmile ve bu 2 küçük 24 saatlik sıvıda tabi küçük olduklarından olgunlaşamamış ben büyük yumurtayı nasıl kaçırdıklarını anlamadım şaşırdım böyle kaldım pazartesi tekrar gidince bi daha sorcam hiç böyle bi şey duydunuz mu?
bendeki havadisler böyle bi sizleri okuyum bakıyım ben yokken çok yazılmış çizilmiş

Kinderscim, guzelim galiba gelecek icin yeni bir kulak doktoru bulsan iyi olacak.:1: Surekli kontrolde tutman cok iyi, benim Annem simdi kulaklik kullaniyor. Biri %70 duymuyor ve ilerliyor maalesef. Senin de bir gun kulaklik kullanman gerekirse endiselenme cunku cok estetik, cok belli olmuyor, sacinla kapatiyorsun.
Yumurtanla ilgili olarak cok buyuk oldugu icin almamislardir diye dusunuyorum, sonra kendi kendine catlamisdir. 18m sanirim en iyi milim, bu sefer lutfen hepsini 18 m civarinda birak canim tamam mi?:lepi:

erverdicim sen nasılsın valla bende şaşatım hatta nasıl yani bile diyemeden dinledim :a015: Hale hanım mel mel baktım yanii

merye canım hamilelik belirtin artmış umarım daha rahat geçirirsin bu dönemi :1hug:a.s.

Ooooo ben okurken yeni mailler gelmis. Sarkini cok begendim, tesekkur ederim. Kahvaltiniz afiyet seker olsun.cokacimcoook

Denizcim, gozunaydin canim! Yanliz bir sey soracagim tipini nasil gordun bu kadar ki?:1: Tamam, huyu sana benzesin, tuttugunu koparan!

Kullandigin ilacin iyi gelmesine sevindim, varis corabi giymek bu sicakta hakikaten cok zor olacak ama umarim dayanabilrsin. Varis corabi giymek kan dolasimini hizlandiriyor, bana da kan dolasimim hizlansin diye onerilmisti. Bir de kalbin kontrol olunmus olur fena mi? Bir tasla iki kus!:lepi:

Denizcim, gozunaydin canim! Yanliz bir sey soracagim tipini nasil gordun bu kadar ki?:1: Tamam, huyu sana benzesin, tuttugunu koparan!

Kullandigin ilacin iyi gelmesine sevindim, varis corabi giymek bu sicakta hakikaten cok zor olacak ama umarim dayanabilrsin. Varis corabi giymek kan dolasimini hizlandiriyor, bana da kan dolasimim hizlansin diye onerilmisti. Bir de kalbin kontrol olunmus olur fena mi? Bir tasla iki kus!:lepi:

valla 16. hafta bile belliydi tipi. dünyanımda eşim olmadığı halde dr bile 3 boyutluda bakınca 2 kere babasına benziyor dedi :çok üzgünüm:neyse bakkala manava benzeyecek değildi ya delikafaduldentuttuğunu koparını geç de sorumsuz vicdansız ve bencil olmasın babası gibi. benim kadar da aşırı vicdanlı ve sorumluluk sahibi olmasın yorulur. ortası olsun bari.kaydirigubbakcemile5

kalp diyince doktora 2 kere de kalbi nasıl dedim. benimki doğuştan delikti ve doğuştan kalp anomalisi olan annelerin bebeklerinde anomali olması %5 mı ne fazla olasılıkmış. iyiymiş. dr istersen fetal eko yazayım dedi. ben de istemedim. nasıl olsa ölümcül birşey yok.:nazar: çok ufak şu an gözükmeyen birşey olursa da ya kendi geçiyor ya ameliyatla. o kadar abartmadım artık. zaten benim rahat dr bile genel olarak herşey iyi dedikten sonra hiçbirşeyin garantisi yok tabii dedi. ne yapalım hayatın garantisi yok.

Kinderscim, musait olunca konukevini bir sorar misin canim?opuyorumnanaktan
canım yalnız sen anadolu yakasında tedavi olacaksın. bnim bildiğim avupa yakasında konukevi var. karışıklık olmasın

off evde kaldım 2 koltuk kaplatmıştım onları bekliyorum sonra da ölmezsem dışarı çıkacağım bu sıcakta

Merhaba arkadaşlar, selamlar herkese opuyorumnanaktan
Birşey sorayım,
Kaç gündür bir uyuzluk, rahatsızlık vardı üstümde zaten, dün akşam ateşim yükseldi 38 in üstüne çıktı, parol filan içtim düştü biraz ama yumurtalıklarımda çok ağrı var, dik duramıyorum. Bir de karnımda balon varmış gibi eğilmemi filan engelliyor, Bugün ateş yok ama 2-3 gündür halsizlik, mide bulantısı değil ama zaman zaman kusma isteği gibi durumlar oluyor.
Acaba diyorum çok kan kaybı olduğu içinmi bunlar? Adetlerim çok sakin geçerdi benim, şimdi de gereksiz yere doktoru aramaya çekindim. İlaçların etkisinden dolayı olabilir mi böyle şeyler?

Kinder, kulak doktorun çok hoşmuş sırnaşık şey İnsan alıştığı, sevdiği doktoru da kolay kolay bırakamıyor değil mi sempatiksalakcinni Geçmiş olsun canım, ama farkında olunan ve kontrol altında tutulabilen birşeyse ne güzel... Yumurta olayında yorum yapamıyorum, şaşırdım. Esas kızı bırakıp, diğerlerini almaları ilginç geldi ama ne güzel ki 4 folikül varmış hihoyyyt
Dış gebelik vb. için başka bir tetkik istemedi mi?

Erverdi, alabama, zarpandit , patikler sizden naber?

Deniz, gözün aydın, çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Kim bilir belki de sürpriz yapar senin kopyan olur çıkar hihoyyyt

Merye, seninde kontrollerin vardı, hadi gel iyi haberler ver bize de :Saruboceq: Umarım sıkıntıların biraz daha azalmıştır.

Badenur umarim iyidir, biraz agrilari olabilir ama normal. Gorusen oldu mu?

Biraz önce haber geldi. Eve gelmiş. Çok şükür açık ameliyata gerek olmamış. Tüpler alınmış, miyom tıraşlanmış. Başarılı geçmiş ameliyatlar. Ağrıları varmış tabi de atlattığı stresin yanında artık vız geliyordur ona.

Son düzenleme:
Birşey sorayım,
Kaç gündür bir uyuzluk, rahatsızlık vardı üstümde zaten, dün akşam ateşim yükseldi 38 in üstüne çıktı, parol filan içtim düştü biraz ama yumurtalıklarımda çok ağrı var, dik duramıyorum. Bir de karnımda balon varmış gibi eğilmemi filan engelliyor, Bugün ateş yok ama 2-3 gündür halsizlik, mide bulantısı değil ama zaman zaman kusma isteği gibi durumlar oluyor.
Acaba diyorum çok kan kaybı olduğu içinmi bunlar? Adetlerim çok sakin geçerdi benim, şimdi de gereksiz yere doktoru aramaya çekindim. İlaçların etkisinden dolayı olabilir mi böyle şeyler?

Kinder, kulak doktorun çok hoşmuş sırnaşık şey İnsan alıştığı, sevdiği doktoru da kolay kolay bırakamıyor değil mi sempatiksalakcinni Geçmiş olsun canım, ama farkında olunan ve kontrol altında tutulabilen birşeyse ne güzel... Yumurta olayında yorum yapamıyorum, şaşırdım. Esas kızı bırakıp, diğerlerini almaları ilginç geldi ama ne güzel ki 4 folikül varmış hihoyyyt

Deniz, gözün aydın, çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Kim bilir belki de sürpriz yapar senin kopyan olur çıkar hihoyyyt

Merye, seninde kontrollerin vardı, hadi gel iyi haberler ver bize de :Saruboceq: Umarım sıkıntıların biraz daha azalmıştır.

Biraz önce haber geldi. Eve gelmiş. Çok şükür açık ameliyata gerek olmamış. Tüpler alınmış, miyom tıraşlanmış. Başarılı geçmiş ameliyatlar. Ağrıları varmış tabi de atlattığı stresin yanında artık vız geliyordur ona.

merhaba abcdef;
bünyendeki değişiklikler muhtemelen aldığın hormonlardan canım.benim de aşılamalarda olsun tüpte olsun tutmayıpta olduğum adetlerim felaket geçer.bir de ben parça dökerim.yerlerde sürünürüm neredeyse.doğum sancısı çekenler gibi kıvranırım.kaç kere sordum kaç dr a.ilaçlardan olabileceğini normal olduğunu.verdikleri ilaçlarla normal döngümüzü durdurup tamamen dışarıdan baskıladıklarını söylemişlerdiağrın varsa minoset içebilirsin..başka ağrı kesici vermiyorlar.ben o durumlarda aramıştım dr u...hem o kadar kanamaya halsizlik te normaldir.canım mümkünse kan yapıcı şeyler tüket.pekmez gibi..kırmızı üzüm suyu gibi..

Badenur'a geçmiş olsun.haberini getiren götüren sağolsun.en kısa zamanda tedavisine başlar da bizlerde burada tanık oluruz inşallah müjdesine..
görüşmek üzere..hoşçakal

Birşey sorayım,

Canım benin n'olsun temiz havayı solumaya devam :) Bu arada rahatsızlanmışsın... Çok geçmiş olsun canım ya, umarım şimdi iyisindir....

Canım ben de geçende seni sormuştum. Ben gayet iyiyim, biliyorsun şu an tatildeyim, köyde, yaylada, bir iki güne kadar da kısmetse, Ayder yaylası, uzun göl filan... Sen de iyisin umarım :)

selam kızlar. erverdi demiş dünkü kontrolüm iyi geçti. bebek 500 küsür gr olmuş. tipi ne yazık ki aynı babası :umursamaz:ne yapalım ben hep dedim tipi benzesin de huyu benzemesin inşallah diye eyvahedigeldismileumarım tutturmuşumdur huyu benzemez. yerimseniben.
bacak ağrım için daflon diye bir ilaç var yıllar önce variscim vermişti yazın iç kışın varis çorabı giy diye. geçen haftaki doktor da kasık ağrısı bundan olamaz ama varis ağrın olursa daflon içebilirsin diye söylemişti. ben de denedim hem kasık ağrım hem sol bacağımın ağrısı oldukça hafifledi. doktorumu sordum önce üstte kasıkta mı varis diye panik oldu. sanırım bu tehlikeli. kalp ve damar cerrahına git dedi. ben tamam ama ilaç bebeğe zararlı mı dedim. o değil ama kalpçiye git o versin dedi. belki çorap verir dedi. ay onu ben de biliyorum da bu sıcakta giyilmez ki ölürüm. haftaya kalpçiye gideceğim bakalım madem öyle o versin. :1rolleyes:

eh bak durum kötü değilmiş. madem 4 folikülün olabiliyor :nazar: başka bir tüp daha denersen böyle bir aya denk getirmeye çalışırsın. adetli veya adetsiz umarım bu 4 folikülden bir fayda görürsün. büyük folikülü alamamaları tuhaf. duymadım ama olabiliyor demek ki:uhm:

Çok sevindim canım benim.....Hayırlı uğurlu olsun....

patikler
ne güzel tatilin iyi geçiyormuş. hep deniz kum ararız. bu da bir alternatif. şart sanki sıcaklarda deniz güneş yapmak. iyi dinlen.

canım ben tüpte de klomen ile 2-3 yumurta toplanır diye düşünmüştüm ama sonrasında estrofem ve vajinal veya iğne ile progesteron veriyorlar. eh senin tümör de duyarlıysa tehlikeli olabilir. o zaman tüpü boşver. doktorlarınla konuş tabii. olacaksa aşılamayla da olur doğal da. aşılama doğala göre çok az olasılığı arttırıyor. aslında eşinin değerleri çok kötü değildi. bence sigarayı bıraksanız ve doğal denemek için 4-5 ay süreniz olsa kesin kendi gelir.

Aynen öyle Deniz'cim ben de bu sefer değişiklik olsun istedim. Serin serin oh....

sela m kızlar,
uzun zamandır yazamadım ama hala bir gelişme olmadı.Dehae diye bir ilaç kullandım. Altı aydır hiç bir şey olmadı, Ağustosta tekrar hatahaneye gideceğim.

Bazen bir arkadaşımın çocuğunun olacağını haber alıyorum. Onların adına çok seviniyorum ama kendi adıma çok üzülüyorum. Ya bu kıskançlımı acaba, hani benim olmuyorya....
Ay ama ne bileyim galiba çok acı çekiyorum.. izlerde olmasanız ne yapardımm.

kinder canım ben doktora tam da bu soruyu sormuştum. öncelikle 4 folikül süper bence. inşallah tüp de bebek aramaya devam. biliyosun benden dört alınmıştı üç transfer oldu bir tanesi çok iyiydi 8 hücreliydi diğer ikiside orta karardı olsun da yeterki bi tane kaliteli olsun. gelelim o alınamayan foliküle. doktorum bana aynen şöyle anlattı pipet gibi bir şey düşün o pipet ile yumurtayı aspire ediyoruz dedi. yani bi nevi çekiyorlar vakum gibi. fakat bunu bir deniyolar geldiyse süper gelmedi ikinciye deniyolar yine gelmezse bırakıyolar çünkü üçücüde gelmesinin çok anlamı yokmuş.çünkü gelse bile kalitesi bozuk oluyormuş senin büyük olan yumurtanda da böyle birşey olmuş olabilir. ama bu hep böyle olacak anlamına gelmiyor hayatım. inşallah yine dört yumurtan olsun allah kısmet etsin yeterki. hayatta herşey risk bundan sonra hep güzel tesadüfler gelsin inşallah. yani ben sen anlatınca bunu hatırladım tabi yine de sen doktoruna sor neden alınamadığını.

deniz kocana benzeyen bi oğluşun oluyomuş hayırlısıyla heh heh sen söylenip durursan böyle allah sana bir değil ikinciyi verir hehheh. ama madem öyle istiyosun tamam huyu sana benzesin.

badenin ameliyatı iyi geçmiş çok sevindim. inşallah allah ona da muradını verecek. kimbilir nasıl rahatlamıştır. oh be sevindim valla.

Back
X