- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.538
- 723
kinder;canım kulak dr una gülmekten kendimi alamadım ne yazık ki.sana da geçmiş olsun..insanlık hali işte ..oluyor.dr lar hastalanmıyacak diye bir şey yok.yerimseniben
diğer yumurtanla ilgili konuya gelince..biraz bozuldum doğrusu.. sanki sorumsuzluk gibi geldi.nasıl kaçırabilirler yaa..Allah Alah.farlutala başlayınca adet oluyorsun.bana kürtajdan sonra adet olmak için vermişlerdi.öyle hatırlıyorum.üzerindeki yazıyı bile dün gibi hatırlıyorum.tıbbii zaruret gerekmedikçe hamileler kullanamaz...diye.hem madem yumurtayı onlar kaçırmışlar.telafi etmeleri yeni bir tedaviyi üstlenmeleri gerekmez mi?kızdım şimdi..
klava: bir de sana söylemeleri gerekmez miydi?hiç böyle bişey duymadım.keşke cetrotayt verselermiş büyük olanı bekletirlerdi.küçükler de olgunlaşırdı bu arada senin içinde.neyse olanla ölene çare yok.ama sorgula canım..peşini bırakma...pazartesi günü bir bir sor..aklında kalmasın..
diğer yumurtanla ilgili konuya gelince..biraz bozuldum doğrusu.. sanki sorumsuzluk gibi geldi.nasıl kaçırabilirler yaa..Allah Alah.farlutala başlayınca adet oluyorsun.bana kürtajdan sonra adet olmak için vermişlerdi.öyle hatırlıyorum.üzerindeki yazıyı bile dün gibi hatırlıyorum.tıbbii zaruret gerekmedikçe hamileler kullanamaz...diye.hem madem yumurtayı onlar kaçırmışlar.telafi etmeleri yeni bir tedaviyi üstlenmeleri gerekmez mi?kızdım şimdi..