Merhaba arkadaşlar, opuyorumnanaktan
Kinder ve
deniz, sizler doktordasınızdır şimdi, kolaylıklar dilerim. İyi haberlerinizi bekliyoruz.
Badenurdan daha haber alamayız herhalde, ama alan birisi olursa yazsın bacılar, çok merak ediyorum onu da...
Patikler, iyi eğlenceler. Ne güzel püfür püfür, mis gibi hava. Benimde kaçasın geldi vallahi delikafadulden
Alabama, waters, hulya, zarpandit, merye sizlerde iyisinizdir umarım.
Zarpandit sende doktora gidecektin bugün yarın?
canım benim;o atak bende ilk olmadı ki...çok çooook yıllar öncesinde de olmuştu.acile gitmiştik bişey çıkmamıştı.bende var olan birşey yani.yalnız her zaman olmuyor.önceleri 3 senede 5 senede bir oluyordu.şimdi 1 sene oldu.en son geçen sene oldu.yine tüpe başlamıştım.aynı şeyleri yine yaşadım.dr dr gezdim birşey çıkmadı.
madem bende var olan birşey bu.ben tüp denesem de olacak .denemesem de...sonra her an şimdi olacak yine görmiyeceğim diye de bekleyemem ki.hayatta neyin garantisi var ki.dün babamız ya da annelerimiz yanımızda idiler.bugün kimimizin yok.eşlerimizde öyle.şimdilik yanımızdalar..sevdiklerimiz de öyle..ama bir nefes sonrasını hiç kimse garanti edemiyor.ben riske alıp deniyeceğim.eğer bana bırakırlarsa..öyle zannediyorum ki bana bırakacaklar.inşallah deneyebilirim.
bebek doğunca neden emziremiyeceğimi sormadım.aklım çok karıştı.pazartesi sorarım.yalnız Hale Hanımtedaviye başlar başlamaz iğnelere de başlamam gerektiğini hamilelik süresince de doğumdan sonra da lohusa iken bile 3 ay iğnelere devam etmem gerektiğini söylemişti.keşke oralara geebilsem..ne yapalım.emzirmem.kollarmda olsun da.
yine de kendimi şanslı görüyorum.memorialde emin ellerfde olduğuma inanıyorum.ticari kaygı yok.hastanın sağlığı ön planda.öyle işimi yaparım paramı alırım ne olursa olsun yok...
sen nasılsın bu arada?neler yapıyorsun?bluzlara devammı?moral nasıl?preesit denemeyi düşünüyordun değil mi?önce tetkiklerini yapmayı sonra da tüp görüşmesi düşünüyordun..her şekilde hakkımızda hayırlısı...
Erverdi, tekrar geçmiş olsun. Ben doktorla görüşeceğim zaman bana şunu sormamı öğütlemişlerdi "Bir hekim olarak risk almak istemeyeceğinizi biliyorum ama abi tavsiyesi vermeniz gerekse ne derdiniz? Sizce bu risk (risk varsa eğer) göze alınabilir derecede mi? Benim yerimde siz olsanız ne yapardınız?"
Bizde bu şekilde sormuştuk hakikaten, o da "her karar ve alınan risk kişiye aittir, başınıza birşey gelecek olursa çilesini siz çekeceksiniz ama yine de madem bebek bu kadar önemli, ben sizin yerinizde olsam hemen bebek yapardım, hiç beklemeyin" oldu. Normalde hekim olarak "biz riskli buluyoruz gebeliği" diyorlar genelde. Bizde kabullendik ve riski de göze aldık. Gebelikte benimkinin tekrarlama ihtimali var ama gelse bile çaresine bakılabileceğine inanıyorum.
Umarım sende risk yoktur ama varsa bile kabul edilebilir derecededir. Yeter ki adı konsun, belirsizlik kalmasın.
En önemlisi doktora güven tabi, tüp bebe için de kendini onların elinde güvende hissetmene sevindim. Darısı bana artık, bende öyle güvenebileceğim biryerler bulurum inşallah.
Bende "out of order" durumları hafiften devam. İki gündür sakinleştirici alıyorum. Aldığım doktor randevularının hepsini de iptal ettim. Zaten bu ay adet dönemi çok kötü geçiyor, inanılmaz bir kanama... Dün ayağa kalktıkça başım dönüyor, gözlerim kararıyordu artık. Sadece dün 7-8 ped değiştirmek zorunda kaldım. O yüzden bu ay ilaç vb. denemekten, doktora gitmekten iyice caydım. Bu ay yanımızda sadece preseed olacak sempatiksalakcinni
Bu arada bir iş teklifi var, eski müdürüm çağırıyor. Hamilelik olursa da 5-6 ay çalışır ayrılırsın diyor. Başlasammı başlamasammı onu düşünüyorum. Gönlümden başlamak geçiyor, hiç olmazsa kafam başka şeylere yönelmiş olur ama bakalım kısmet. Karar verirsem eğer salı günü başlayacağım, kontroller için izin alacağım sonra. Zaten kontrol dediğimde 1 günlük iş aslında...
Şimdilik böyle benden haberler. Karışık yane CADIARZU
selamlar...