• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Gunaydin Herkese

Bugun nemden sipir sipir damlayakmisiniz kizlar, aman dikkatli olun! Haberlere gore Istanbul'da bugun %96 nem olacakmis!
Serinlemek icin bira oneriyorum!:içelim: Belki oglen saatlerine dogru, sabah sabah biraz erken oldu galiba....

evet zarpandit bugün terliyeceğiz..dün gece de çok sıcak vardı..bazen yastığımı alıp odadan odaya geçiyorum gece evde hırsız gibi..sonra bir sivri ısırıyor beni geri dönüyorum kürkçü dükkanına..y odasında prizde elktrikli sinek kovucu var da

soframı topladım.mutfağı da...şimdi çamaşırlarımı asayım..:3:

Bugun sanirim Kinder'in doktor randevusu var, galiba Deniz'de ultrasona giriyordu. Herkese cok kolay gelsin kizlar...kaydirigubbakcemile3

evet;bugün Kinder'in randevusu var.Deniz'in de detaylı ultrasonu.Badenur'un da operasyonları...Allah yardımcısı olsun.dualarımız onunla..hepinizle..herkes iyi haber getirsin güller..bu ara çok ihtiyacımız var.en azından benim..
abcdef; sende tetkiklere başlıyacaktın değil mi?sağlığınla ilgili..herkesin işi rast gitsin:Saruboceq:

bugün sayfaları ben dolduruyorum galiba... bakayım daha cevaplamadığım var mı?
çamaşırlarımı da astımzemuszemus

Erverdi, ben ise gidiyorum canim, hoscakal.kaydirigubbakcemile4

güle güle canım...hayırlı işler olsun.bende şimdi hesap kitap işlerime bakacağım.3ü 5 e böleceğimCADIARZUCADIARZUsonra da erkenden gideyim mutfak alışverişini yapayım.daha da çok sıcak olmadan..herkesi sarıyorum.hoşçakalın.görüşmek üzere.opuyorumnanaktan

günaydın herkese
badenur, şimdiden geçmiş olsun.
deniz, seninde ultrasonun iyi geçecek merak etme.
hepinizi tek tek yazamıyorum arkadaşlar kusuruma bakmayın.
herkese sevgiler.....

selam kızlarrrr hepinize günaydınnn bugün badeden denizden ve kinderden çok güzel haberler gelecek inşallah.
erverdicim evet sonunda ilk kıpırtıları hissediyorum. inşallah senin içinde herşey güzel olacak biliyorum ve güzel haberler vereceksin.
patikler canım evet doğru hatırlamışsın kardeşime kız istedik teşekkür ederim iyi dileklerine. keşke bende orda olsaydım ohh püfür püfür keyif yapsaydım. bol bol dinlen iyi tatiller sana.

kızlar alışverişimi yaptım.şimdi cuma saati...hepiniz dualarımda olacaksınız.hoşçakalın.

Merhaba arkadaşlar, opuyorumnanaktan
Kinder ve deniz, sizler doktordasınızdır şimdi, kolaylıklar dilerim. İyi haberlerinizi bekliyoruz.
Badenurdan daha haber alamayız herhalde, ama alan birisi olursa yazsın bacılar, çok merak ediyorum onu da...
Patikler, iyi eğlenceler. Ne güzel püfür püfür, mis gibi hava. Benimde kaçasın geldi vallahi delikafadulden
Alabama, waters, hulya, zarpandit, merye sizlerde iyisinizdir umarım. Zarpandit sende doktora gidecektin bugün yarın?

canım benim;o atak bende ilk olmadı ki...çok çooook yıllar öncesinde de olmuştu.acile gitmiştik bişey çıkmamıştı.bende var olan birşey yani.yalnız her zaman olmuyor.önceleri 3 senede 5 senede bir oluyordu.şimdi 1 sene oldu.en son geçen sene oldu.yine tüpe başlamıştım.aynı şeyleri yine yaşadım.dr dr gezdim birşey çıkmadı.

madem bende var olan birşey bu.ben tüp denesem de olacak .denemesem de...sonra her an şimdi olacak yine görmiyeceğim diye de bekleyemem ki.hayatta neyin garantisi var ki.dün babamız ya da annelerimiz yanımızda idiler.bugün kimimizin yok.eşlerimizde öyle.şimdilik yanımızdalar..sevdiklerimiz de öyle..ama bir nefes sonrasını hiç kimse garanti edemiyor.ben riske alıp deniyeceğim.eğer bana bırakırlarsa..öyle zannediyorum ki bana bırakacaklar.inşallah deneyebilirim.
bebek doğunca neden emziremiyeceğimi sormadım.aklım çok karıştı.pazartesi sorarım.yalnız Hale Hanımtedaviye başlar başlamaz iğnelere de başlamam gerektiğini hamilelik süresince de doğumdan sonra da lohusa iken bile 3 ay iğnelere devam etmem gerektiğini söylemişti.keşke oralara geebilsem..ne yapalım.emzirmem.kollarmda olsun da.
yine de kendimi şanslı görüyorum.memorialde emin ellerfde olduğuma inanıyorum.ticari kaygı yok.hastanın sağlığı ön planda.öyle işimi yaparım paramı alırım ne olursa olsun yok...
sen nasılsın bu arada?neler yapıyorsun?bluzlara devammı?moral nasıl?preesit denemeyi düşünüyordun değil mi?önce tetkiklerini yapmayı sonra da tüp görüşmesi düşünüyordun..her şekilde hakkımızda hayırlısı...

Erverdi, tekrar geçmiş olsun. Ben doktorla görüşeceğim zaman bana şunu sormamı öğütlemişlerdi "Bir hekim olarak risk almak istemeyeceğinizi biliyorum ama abi tavsiyesi vermeniz gerekse ne derdiniz? Sizce bu risk (risk varsa eğer) göze alınabilir derecede mi? Benim yerimde siz olsanız ne yapardınız?"
Bizde bu şekilde sormuştuk hakikaten, o da "her karar ve alınan risk kişiye aittir, başınıza birşey gelecek olursa çilesini siz çekeceksiniz ama yine de madem bebek bu kadar önemli, ben sizin yerinizde olsam hemen bebek yapardım, hiç beklemeyin" oldu. Normalde hekim olarak "biz riskli buluyoruz gebeliği" diyorlar genelde. Bizde kabullendik ve riski de göze aldık. Gebelikte benimkinin tekrarlama ihtimali var ama gelse bile çaresine bakılabileceğine inanıyorum.
Umarım sende risk yoktur ama varsa bile kabul edilebilir derecededir. Yeter ki adı konsun, belirsizlik kalmasın.
En önemlisi doktora güven tabi, tüp bebe için de kendini onların elinde güvende hissetmene sevindim. Darısı bana artık, bende öyle güvenebileceğim biryerler bulurum inşallah.

Bende "out of order" durumları hafiften devam. İki gündür sakinleştirici alıyorum. Aldığım doktor randevularının hepsini de iptal ettim. Zaten bu ay adet dönemi çok kötü geçiyor, inanılmaz bir kanama... Dün ayağa kalktıkça başım dönüyor, gözlerim kararıyordu artık. Sadece dün 7-8 ped değiştirmek zorunda kaldım. O yüzden bu ay ilaç vb. denemekten, doktora gitmekten iyice caydım. Bu ay yanımızda sadece preseed olacak sempatiksalakcinni
Bu arada bir iş teklifi var, eski müdürüm çağırıyor. Hamilelik olursa da 5-6 ay çalışır ayrılırsın diyor. Başlasammı başlamasammı onu düşünüyorum. Gönlümden başlamak geçiyor, hiç olmazsa kafam başka şeylere yönelmiş olur ama bakalım kısmet. Karar verirsem eğer salı günü başlayacağım, kontroller için izin alacağım sonra. Zaten kontrol dediğimde 1 günlük iş aslında...

Şimdilik böyle benden haberler. Karışık yane CADIARZU
selamlar...

eğer izin almakta sıkıntı olmayacaksa çalışmakta fayda var dediğin gibi kafan dağılır gerçi yaz dönemi ama olsun hava çok sıcak zaten işyerinde oyalanırsın. hayatta herşey risk değil mi?absynth bence çok takılma sonuca çünkü aşılamanın doğal yoldan bence hiçbir farkı yok. aşılamaydı değil mi? hızlandırmak ve sonucun yüzdesini artırmak adına en umut veren bence tüp tedavi. tüp düşünmüyor musun? ilaçlardan dolayı mı sıkıntı var?

eğer izin almakta sıkıntı olmayacaksa çalışmakta fayda var dediğin gibi kafan dağılır gerçi yaz dönemi ama olsun hava çok sıcak zaten işyerinde oyalanırsın. hayatta herşey risk değil mi?absynth bence çok takılma sonuca çünkü aşılamanın doğal yoldan bence hiçbir farkı yok. aşılamaydı değil mi? hızlandırmak ve sonucun yüzdesini artırmak adına en umut veren bence tüp tedavi. tüp düşünmüyor musun? ilaçlardan dolayı mı sıkıntı var?

Aşılamaydı evet. Aşılamada böyle yıkılınca, tüpten iyice korktum alabama. Tüpte negatif sonuç iyice dağıtırdı beni demek...
Birde yorulmuşum 6-7 aydır doktorlar tarafından mıncıklanmaktan, kesilmekten, kurcalanmaktan şimdi tüp mücadelesini hiç gözüm yemedi. İstedim ki bu da uğraştırmadan oluversin, olmadı... Hoş olmasını beklemek de saflık aslında, sperm değerleri düşük biraz, eninde sonunda bize de tüp görünüyor ama onun riskini de hem tüpçüye, hem onkoloğa soracağım işte.
Bendeki tümör kuvvetli derecede E2 ve progesteron duyarlı, tedavi için çok büyük avantaj olan bu durum maalesef tüp bebek ve gebelikte de bir o kadar tehlike teşkil ediyor. Konuşup bir karar vermek gerekiyor tabi ama bu ay işte karar bile vermek istemiyorum. Tatil ilan ettim kendime kafamçokkarıştı

Zarpandit'cim, benim de bir tane var espirili tişörtüm ama üzerinde bebekli olan figürleri ve yazılılıları tercih etmedim beyaz kısa kollu tişörtümün karnıma gelen bölgesinde gri -füme renklerin sahip olduğu bir ipod ve kulaklıkları var bebek dinliyormuş gibi duran.

Bebekli figürler çok insanların gözüne sokarmış gibi gelir bana rahatsız eder ama çoğu hamile bayan seviyor ve giyiyor. Ben bu topic de kasım ayından beri varım çok şey tecrübe edindim bakış açık değişti, yolda yürüken ,asansörde..vb yerlerde hamile karnımla ön plana çıkar gibi durmayı sevmiyorum. Tabi bu benim düşüncem.

Waterscim, zarif dusuncen icin cok tesekkurler fakat ben ve benim gibi burada bu yolda savas veren arkadaslarin iclerinde hep uktesi olacagi icin-en azindan benim icimde uktesi var- bu tarz t-shirtleri memnuniyetle ve herhalde karnimizi gere gere giymek isteriz. Ama senin de ne demek istedigini anladim, ben genelde her olumsuz tedavi sonrasinda her gordugum hamileye gozum takilir- hepsini de pes pese gorurum, algida secicilik- gozlerim dolardi, neden ben olamiyorum diye... Bu acidan bakinca evet.... Ama simdi hosuma giden bir sey gorunce ayyy ben de istiyorum diyorum.yerimseniben
Senin ufaklikta muzisyen filan olmazsa sasirmamak lazim? Daha anne karninda i-pod filan kullanmalar?:1:

canımmm;ne kadar düşüncelisin.ama bu hayatın bir gerçeği.heryer bebek dolu zaten.bir tek senin tişört nmü?ben bebek hasreti çekmeme rağmen çok beğendim hiç incinmedim.hamile olanlar keyfini sürsün istedim..
çayla tost! hımm afiyet olsun.yarasın küçük kızına...bende son keyif çayımı bitirdim şimdi. tadı da gitti zaten.biraz bakayım buraya.sonra eve geçeceğim.biraz hesap kitap,biraz alışveriş,çamaşır asma,biraz ders...gün bitti bileyerimseniben
sana da işlerinde kolaylıklar....

erverdi ben de çok sevmiyorum aslında waters gibi bebekli tişötrtleri hele büyük olurlarsa. belki göbekte minik figürlüler olabilir. kocaman desenlileri giyip doşaşmaya utanırım zaten tuhaf gelir :utangac:ama geçen hafta c&a de bir tişört gördüm dayanamadım aldım. siyah yakasında ve kolunda beyaz ekler var. arkadan bağlı. göbek kısmında da 2 tane beyaz ayak izi ve ufak bir yazıyla kicking baby (tepen bebek yada bebek tepmesi daha iyi) yazıyor. resim falan hepsi fazla göze çarpmıyor bebek diye bağırmıyor. dayanamadım onu aldım. hem de benzerlerinin 2 katıydı ama zarifti bana göre. bugün de ilk onu giydim.

merak etme bu kadar dr kontrolüyle birşey olmaz alimallah. zaten iyi de oldu baksana pıhtıydı falan riskli durumlar varmış bundan sonra hep ilaçlarını içersin ve sağlıklı bir ömür sürersin. bir dolu kişi insan pıhtılaşmaya rağmen dr kontrolünde hem tedavi oluyor hem hamileliğini devam ettiriyor. iş tedavin iyi geçsin.

Patiklercim, gule gule tatilinin keyfini cikar arkadasim! Ohhhh temiz havalari da cigerlerine mis gibi cek! Karadeniz turu hep yapmak istedigimiz bir sey, umarim bir gun nasip olur, izlenimlerini sonra bekleriz. Bol bol koy yumurtasi, taze yogurdu ye, yarasin canim, findigi da unutma sakin...opuyorumnanaktan

Hepsini yapıyorum arkadaşım... Tadını çıkartıyorum...

PATİKLER; güzel tatiller canım..oooohh keyfini sür..karadenizin yeşilliği bir de yağmurları meşhur..gönlünce çıkar tadını.akşamları soba yanarmış,çok soğuk olurmuş diye duymuştum

Evet aynen öyle zaman zaman soba da yakıyor annem..

selam kızlarrrr hepinize günaydınnn bugün badeden denizden ve kinderden çok güzel haberler gelecek inşallah.
erverdicim evet sonunda ilk kıpırtıları hissediyorum. inşallah senin içinde herşey güzel olacak biliyorum ve güzel haberler vereceksin.
patikler canım evet doğru hatırlamışsın kardeşime kız istedik teşekkür ederim iyi dileklerine. keşke bende orda olsaydım ohh püfür püfür keyif yapsaydım. bol bol dinlen iyi tatiller sana.

Sağ ol canım. Hakikaten güzel şey şu tatil.

Merhaba arkadaşlar, opuyorumnanaktan
Kinder ve deniz, sizler doktordasınızdır şimdi, kolaylıklar dilerim. İyi haberlerinizi bekliyoruz.
Badenurdan daha haber alamayız herhalde, ama alan birisi olursa yazsın bacılar, çok merak ediyorum onu da...
Patikler, iyi eğlenceler. Ne güzel püfür püfür, mis gibi hava. Benimde kaçasın geldi vallahi delikafadulden
Alabama, waters, hulya, zarpandit, merye sizlerde iyisinizdir umarım. Zarpandit sende doktora gidecektin bugün yarın?

Erverdi, tekrar geçmiş olsun. Ben doktorla görüşeceğim zaman bana şunu sormamı öğütlemişlerdi "Bir hekim olarak risk almak istemeyeceğinizi biliyorum ama abi tavsiyesi vermeniz gerekse ne derdiniz? Sizce bu risk (risk varsa eğer) göze alınabilir derecede mi? Benim yerimde siz olsanız ne yapardınız?"
Bizde bu şekilde sormuştuk hakikaten, o da "her karar ve alınan risk kişiye aittir, başınıza birşey gelecek olursa çilesini siz çekeceksiniz ama yine de madem bebek bu kadar önemli, ben sizin yerinizde olsam hemen bebek yapardım, hiç beklemeyin" oldu. Normalde hekim olarak "biz riskli buluyoruz gebeliği" diyorlar genelde. Bizde kabullendik ve riski de göze aldık. Gebelikte benimkinin tekrarlama ihtimali var ama gelse bile çaresine bakılabileceğine inanıyorum.
Umarım sende risk yoktur ama varsa bile kabul edilebilir derecededir. Yeter ki adı konsun, belirsizlik kalmasın.
En önemlisi doktora güven tabi, tüp bebe için de kendini onların elinde güvende hissetmene sevindim. Darısı bana artık, bende öyle güvenebileceğim biryerler bulurum inşallah.

Bende "out of order" durumları hafiften devam. İki gündür sakinleştirici alıyorum. Aldığım doktor randevularının hepsini de iptal ettim. Zaten bu ay adet dönemi çok kötü geçiyor, inanılmaz bir kanama... Dün ayağa kalktıkça başım dönüyor, gözlerim kararıyordu artık. Sadece dün 7-8 ped değiştirmek zorunda kaldım. O yüzden bu ay ilaç vb. denemekten, doktora gitmekten iyice caydım. Bu ay yanımızda sadece preseed olacak sempatiksalakcinni
Bu arada bir iş teklifi var, eski müdürüm çağırıyor. Hamilelik olursa da 5-6 ay çalışır ayrılırsın diyor. Başlasammı başlamasammı onu düşünüyorum. Gönlümden başlamak geçiyor, hiç olmazsa kafam başka şeylere yönelmiş olur ama bakalım kısmet. Karar verirsem eğer salı günü başlayacağım, kontroller için izin alacağım sonra. Zaten kontrol dediğimde 1 günlük iş aslında...

selamlar...

Sen de kaçarsın inşallah istediğinde :)

patikler
ne güzel tatilin iyi geçiyormuş. hep deniz kum ararız. bu da bir alternatif. şart sanki sıcaklarda deniz güneş yapmak. iyi dinlen.

Aşılamaydı evet. Aşılamada böyle yıkılınca, tüpten iyice korktum alabama. Tüpte negatif sonuç iyice dağıtırdı beni demek...
Birde yorulmuşum 6-7 aydır doktorlar tarafından mıncıklanmaktan, kesilmekten, kurcalanmaktan şimdi tüp mücadelesini hiç gözüm yemedi. İstedim ki bu da uğraştırmadan oluversin, olmadı... Hoş olmasını beklemek de saflık aslında, sperm değerleri düşük biraz, eninde sonunda bize de tüp görünüyor ama onun riskini de hem tüpçüye, hem onkoloğa soracağım işte.
Bendeki tümör kuvvetli derecede E2 ve progesteron duyarlı, tedavi için çok büyük avantaj olan bu durum maalesef tüp bebek ve gebelikte de bir o kadar tehlike teşkil ediyor. Konuşup bir karar vermek gerekiyor tabi ama bu ay işte karar bile vermek istemiyorum. Tatil ilan ettim kendime kafamçokkarıştı
canım ben tüpte de klomen ile 2-3 yumurta toplanır diye düşünmüştüm ama sonrasında estrofem ve vajinal veya iğne ile progesteron veriyorlar. eh senin tümör de duyarlıysa tehlikeli olabilir. o zaman tüpü boşver. doktorlarınla konuş tabii. olacaksa aşılamayla da olur doğal da. aşılama doğala göre çok az olasılığı arttırıyor. aslında eşinin değerleri çok kötü değildi. bence sigarayı bıraksanız ve doğal denemek için 4-5 ay süreniz olsa kesin kendi gelir.

benim dr randevum akşam 1830 da. 1930 dan önce çıkamam. sonra da belki bir arkadaşıma gideceğim. kısacası yarın yazarım herhalde.

patikler
ne güzel tatilin iyi geçiyormuş. hep deniz kum ararız. bu da bir alternatif. şart sanki sıcaklarda deniz güneş yapmak. iyi dinlen.

canım ben tüpte de klomen ile 2-3 yumurta toplanır diye düşünmüştüm ama sonrasında estrofem ve vajinal veya iğne ile progesteron veriyorlar. eh senin tümör de duyarlıysa tehlikeli olabilir. o zaman tüpü boşver. doktorlarınla konuş tabii. olacaksa aşılamayla da olur doğal da. aşılama doğala göre çok az olasılığı arttırıyor. aslında eşinin değerleri çok kötü değildi. bence sigarayı bıraksanız ve doğal denemek için 4-5 ay süreniz olsa kesin kendi gelir.

Deniz, sen daha gitmedin mi doktora ? Kaçta gidecen bacım ?? opuyorumnanaktan

pardonnn, hemen hemen aynı anda yazmışız :)

Son düzenleme:

selamlar...[/QUOTE]

absynth, ben dun doktora gittim. Doktora sordugum soru, bu bir sinir sikismasi mi, donmesi mi, ne kadar ciddi olabilir idi. Onun da bana soyledigi cumle su idi:
" It is complicated" Karisik, karmasik olan sey ne durumumla ilgili henuz bilmiyorum, haftaya Persembe gunu tekrar randevum var ve ultrason, kan, idrar filan verildi. Sonuclara gore degerlendirecek sanirim. Daha erken doktoru goremiyorum cunku calisma saatlerimiz cakisti, en olabilecek gun Persembe oldu, neyse bekleyecegiz. Hala sol kolumu cok kullanmamaya devame diyorum, agri da devam ediyor.

Benim yakin Amerikali arkadasimdan birisinin de meme kanseri teshisi var. Annesinden O'na da genetik olarak aktarilmis durumda. Bu arkadasimin iki kiz kardesi daha var ama onlarda ayni sorun yok. Bu arkadasim neredeyse 3 ayda bir gidip olusan kisti aldiriyor, artik biz bile o kadar alistikki...Kendisi de zaten "biraz daha mememden kestirmeye gidiyorum" der, hastaneye giderken. Doktoru "bir sure bu kist hic durmadan kendini yeniliyor, biz bir sure bunu kendi seyrine birakalim hemen almayalim" dedi ama kistin buyuklugu rahatsiz edince tekrar o kismi yine aldilar. Bu arkadasim cok rahat ve cok bilincli, o yuzden onu hep takdir etmisimdir. Sen simdi eger tekrarlarsa caresine bakacagima inaniyorum diye yazinca cok icim serpildi ayrica doktora sordugun soru da enfes! Umarim rahatsizligin tekrarlamaz ve tup sipa tedavine rahatlikla baslarsin ve devam edersin canim. Guvenebilecegin bir merkez ve doktor yakinda bulabilmeni cok isterim. Buna psikolojik olarak hazir olmak da inan cok onemli! Reglinle beraber ne var ne yok temizlensin...Zaten kendini hazir hissedince hemen baslamak isteyeceksin canim.
Ise baslama fikri de cok iyi, hakikaten kafan dagilir, biraz da tedavi icin para biriktirirsin hic fena olmaz.:lepi:

zarpandit kafam karıştı kontroller için izin alırım demiştin ama ne kontrolü? sen tüpü burada düşünmüyor muydun? işe başlarsan nasıl olacak? yoksa çalışmak her durumda iyi kafa dağılıyor azcık

Back
X