• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım sen sürekli iğne diyorsun.aşılamaya mı iğne diyorsun?yoksa en son olduğun iğneyi mi söylüyorsun?
aşılama yapıldı.içeri sipermenler gitti.o günden sonra 12 say.12nci gün belli olur..bu aynı tüpte de böyle aşılamada da.benim 3 aşılamam,4 tüp denemem var.12nci gün kesinnnn.için rahat yaptırabilirsin....ilk bir hafta içinde yaparsan net bir sonuç olmayabilir.çünkü o zaman vücudumuzda çatlatma iğnesiyle aldığımız beta hcg oluyor.benim de dr lardan duyduğum...

.bana hep başından beri hep test günün geç gelmişti.dediğim günü bir hesapla.ver bize müjdeyi.koku haaa!!

şimdi çıkarım.inneğe gidiyom.cıs yapcaklar bana.işmi bu yaaa.hayatımız hep acı çekmek için para harcamakla geçiyor.yok arkadaş akıl işi değl bizimkisi.gideyim bi acı çekiyim geliyiim.baaayyy

Doğru ya siz aşılama diyorsunuz,ben iğne diyorum. Aşılamadan sonra 12 gün iğneden sonra 14 gün oluyor zati :) O zaman pazar günü doluyor şafak, Pazartesi dayanamaz test yaptırırım o zaman.

İğneler konusunda, benim de migren için gideriz zaman zaman. Eşim dalga geçer yine popo göstermeye mi diye :) Sonra hastalık zamanında 2 ay hergün elin adamları elledi göğüslerimi, ışın zamanında da 3-4 tanesi 1.5 ay boyunca her gün gördü. Eşim o zamanda "toplu gösterim" diyordu :) Neylersin, bu işler böyle... Acısını filan da geçtim de kalkıp gitmesi zor gelir bana da ...

Doğru ya siz aşılama diyorsunuz,ben iğne diyorum. Aşılamadan sonra 12 gün iğneden sonra 14 gün oluyor zati :) O zaman pazar günü doluyor şafak, Pazartesi dayanamaz test yaptırırım o zaman.

İğneler konusunda, benim de migren için gideriz zaman zaman. Eşim dalga geçer yine popo göstermeye mi diye :) Sonra hastalık zamanında 2 ay hergün elin adamları elledi göğüslerimi, ışın zamanında da 3-4 tanesi 1.5 ay boyunca her gün gördü. Eşim o zamanda "toplu gösterim" diyordu :) Neylersin, bu işler böyle... Acısını filan da geçtim de kalkıp gitmesi zor gelir bana da ...

genç kız iken üst katta yeni evli bir komşumuz vardı.samimiydik.çok iyi anlaşırdık.gizlimiz yoktu(o zamanalar eşimle gizli gizli buluşurduk:kedi:).ilk bebeği düşük olmuştu.ama kadın sürekli kadındoğumcularda idi.ben de kızdırırdım onu..seninkinide bütün istanbul gördü demiştim.şimdiki halime bakın.şimdibennim için hiç farketmiyor.keşke şifayı bulsak ...değil mi.abcdef?

bu arada merye de abcdef demeye başlamış sana.bi yazısında farkettim.yerimseniben

saol zarpandit. eylül sonu bol bol dualar etcez sana hiiç merak etme. bu arada gelin hanımın da niyeti o valla bıraksan hemen bu ay evlenip çocuk yapcak o kadar yani. inşallah allah onları uğraştırmaz.

Alabama, birak canim hemen evlenip ondan sonra da bebek yapsinlar, ne olur ne olmaz ama degil mi? Dualar icin cok tesekkurler.

Merhaba arkadaşlar,
Dün yazdıklarım silinmiş, sinir oldum.kötükedihüso Cümleten sağlık, huzur dileyim bari a.s. Hırsımdan bu saate kadar girip de yazamadım bile bugun :) Oyuncak ettiler siteyi, bir öyle bir böyle... Neyseee...
Hayır birşey değil, dün yazarken ikonları bulacağım diye şaşı oluyordum az kalsın... Neysee...

Denizcim, dün cevap vermiştim, silinmiş pek tabii. Fotodaki sıpalar bizimkiler. Kendi kedim olursa koyarım ama elalemin kedisinin fotoğrafını da koymam sempatiksalakcinni
Ben her türlü hayvanın siyahına hayranımdır, zaafım var denebilir. Her ne kadar şanssızlık sembolü sayılsalar da kara kedilerin genetik bir özellik olarak mikroplara ve hastalıklara daha dayanıklı olduğuna dair araştırmalar var. Yani aslında şanslılar, ben şans getirdiklerine de inanıyorum. Bizim kara sıpa bize getirmişti sırnaşık şey Bazı kültürlerde de şans sembolüdür, kara kedi başını okşarsan para getirir derler, aklında olsun :1:
Korkuyorum diyene boynum kıldan ince tabii, korku başka birşey...
Benimde sayısız kedi maceram vardır. Sevginin ötesinde büyük saygı duyarım kedigilllere :)

Bebek geldiğinde kedi gitmeyecek değil mi Deniz? Bana örnek olursun, hamilik yaparsın bu konuda inşallah :)

Bende sessiz sakin şafak sayma durumları devam. Kendimi dikişe adadım, yarına biter diktiğim bluz. Oyalanayım diye ne yapacağımı şaşırıyorum vallahi bilmiyorumkismile Bu gidişle milyon tane bluzum olacak. :utangac:
Ayın 19 unda test yapacağım, iğneden sonra 15.gün. Her ne kadar ümidim yok diyorsamda, en ufak belirtide "acaba?" diye heveslenmekten alamıyorum kendimi. Bu ayda karavana olursa yine epey üzüleceğim herhalde. Bazen de belki böylesi hayırdır diyorum çünkü gelecek ay ilk kontrollerim var benim, röntgen filan çekilecek. Bebiş olursa çekilemez. Kısmet bakalım....

Herkesi öperim :asigim: sağlıkla kalın :Saruboceq:

absynth, kediseverler cemiyetine ben de katilabilirim. Tum renk kedileri severim, hele bir de yavru kedilerse....Bu yaz bahcemize bembeyaz bir yavru kedi kendiliginden geldi! Biz de gelene kadar baktik sonra Anneme biraktik. Benim esim, cocuklugunda kedilerle kopeklerle buyudugu icin evde mutlaka bir hayvanla bebeklerin buyumesinden yana.

Yeni bluzlerini gule gule giy, ne guzel marifet dikis dikmek! Safak azaldi, hayirli sonuclara ciksin.:Saruboceq:

ayy kızlar 12. günse eğer yarın doluyor. Gidip yaptırsammı ki test??????

Bu arada toxoplazma testi yaptırmam da lazım kediden dolayı, Deniz sen yaptırmış mıydın?

absynth, bence yarin testini yaptir, 12.gunde her sekilde cikiyor hatta ben bazi durumlarda 10.11.gunlerde bile yapmistim. Hayirli sonuclara cikar insallah. kedilere yillardir aliskin oldugun icin sorun cikacagini sanmiyorum ama yine de yaptirmakta fayda var.

Merye,
biz Istanbul'da Atasehir Memorial ile gorusme yaptik ve sonra evimize geri donduk. Bu sartlarda en erken Eylul'de tekrar Istanbul'a gelebilirim. O yuzden bir aksilik olmazsa tedaviye de Eylul'de baslayacagiz. Umarim keseyi hayirlisiyla gorursunuz yada keseleri mi? Kac tane embriyo transfer edilmisti?

eeee sıktılar ama :oklava:kötükedihüso
sabah esterya bugün doğuma gidiyorum yazmıştı. ben de iyi doğumlar dilemiştim mesela.

evet yaaa ne oluyor siteye..yaımın gidip gitmiyeceğinden emin değilim o yüzden sadece selamlarrrrr

evet Esterya sana bende iyi doğumlar dilemiştim hayırlısıyla sağlıkla bebşi getir bize zemuszemus opuyorumnanaktan alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt :1hug: :nazar: :nazar:

abcdef; test yaptı mı acaba?

deniz; ne haber iyimisin?

kinder;ikinci adet gelmiş zaten.2 gün daha sabret arkadaşım.

zarpandit;merhaba arkadaşım.yarın başka bir nörolktayım.inşallah hakkından gelirim.geçen olmadı.ssk da halledemedim işimi.

hülya gelmiş hoşgelmiş.

patikler tatile uçtu galiba.keyifli bir tatil olsun.

esterya; hayırlı doğumlar.sen bitirdin yolculuğunu.şimdi en yakın waterss var.onun da son ayı idi.sonrasında deniz alabama altınyunus ve tabii ki merye...

merye;sen ne yaptın?belirtiler gidip geliyor mu?
unuttuğum var mı?herkese selam.

ben mi?ben az iyileştim ya.kendimi işlere verdim.balkonda yolluk yıkıyorum.talihimi fırçalıyorum.belki daha iyi temizlenirmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

şu an bir çocuk gibiyim.zaten hep öyleydim ya...yazıyiiim içimi dökeyim de daha iyi olurum.ZARA mı dinliyorum.arkadaşlık ediyor bana....
18 yıllık evlilik.
2 aylık spontan bir hamilelik...sonucu kürtaj
yıllarca bakırköy infetiliteye gittim.hep beni beklettiler başka uzman dr çağırdılar.her ay gün aşırı ilişki.her ay sayısızca folikül.
yıllarca nedeni bilinmeyen infetilite
yaş bu zamanlara gelince tabii ki teşhis koymak kolay.azalan rezerv anormal sperm
3 aşılama,3 iptal tüp 1 negatif tüp.
1 yıldır kendimi maddi manevi hazırlıyorum bu son şansıma...olmuyor..hep bir engel...hep bir engel...bitsin artık..bir daha ki aya ALLAHIM ne olur sabır ver bana...yeni bir hayat istiyorum.çok yoruldum.artık dr ların elinde oyuncak olmak istemiyorum.beni en iyi siz anlarsınız.bende sizi.şu son yazdıklarımla ilgili en küçük bir yorum yapmayın olur mu?ben döküleyim.biraz ağlayınca geçicek.hem şimdi kendime bir çay sallıyacağım poça da pişirdim kendime.aklımca avutucam kendimi.neyse gideyim artık.yumoşta kaldı mutfağın yolluğu..
hem belki de çıkmaz yazdıklarım.
hoşçakalın güller.şimdi sümüklüböcek oldum..sakın birşey demeyin.sürerim haaaa..

erverdi hep hayırlısını istedik
şu an burada yazmıyorum ama son zamanlarda başıma gelen maddi manevi bazı olaylardan sonra hep soruyorum kendime acaba bebek iyi midir doğru muydu olması diye ama sonra da diyorum ki hep hayırlıysa olsun dedim bebek varsa vardır bunda da bir hayır. olmayacaktıysa onda da bir hayır olacaktı. rabbim inşallah güzel yazılar yazmıştır. her sıkıntıdan sonra elbet şafak doğar boshayallersmilehepimiz için inşallah :Saruboceq:

Back
X