Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen sürekli iğne diyorsun.aşılamaya mı iğne diyorsun?yoksa en son olduğun iğneyi mi söylüyorsun?
aşılama yapıldı.içeri sipermenler gitti.o günden sonra 12 say.12nci gün belli olur..bu aynı tüpte de böyle aşılamada da.benim 3 aşılamam,4 tüp denemem var.12nci gün kesinnnn.için rahat yaptırabilirsin....ilk bir hafta içinde yaparsan net bir sonuç olmayabilir.çünkü o zaman vücudumuzda çatlatma iğnesiyle aldığımız beta hcg oluyor.benim de dr lardan duyduğum...
.bana hep başından beri hep test günün geç gelmişti.dediğim günü bir hesapla.ver bize müjdeyi.koku haaa!!
şimdi çıkarım.inneğe gidiyom.cıs yapcaklar bana.işmi bu yaaa.hayatımız hep acı çekmek için para harcamakla geçiyor.yok arkadaş akıl işi değl bizimkisi.gideyim bi acı çekiyim geliyiim.baaayyy
Doğru ya siz aşılama diyorsunuz,ben iğne diyorum. Aşılamadan sonra 12 gün iğneden sonra 14 gün oluyor zati :) O zaman pazar günü doluyor şafak, Pazartesi dayanamaz test yaptırırım o zaman.
İğneler konusunda, benim de migren için gideriz zaman zaman. Eşim dalga geçer yine popo göstermeye mi diye :) Sonra hastalık zamanında 2 ay hergün elin adamları elledi göğüslerimi, ışın zamanında da 3-4 tanesi 1.5 ay boyunca her gün gördü. Eşim o zamanda "toplu gösterim" diyordu :) Neylersin, bu işler böyle... Acısını filan da geçtim de kalkıp gitmesi zor gelir bana da ...
saol zarpandit. eylül sonu bol bol dualar etcez sana hiiç merak etme. bu arada gelin hanımın da niyeti o valla bıraksan hemen bu ay evlenip çocuk yapcak o kadar yani. inşallah allah onları uğraştırmaz.
inşallah son olur başka uğraştırmaz. :Saruboceq:sen gelmeden rahim filmi çektirmmiştin değil mi? öyle hatırlıyorum. badenur un başına gelenlerden sonra herkesin bunu düşünmesi lazım.
Merhaba arkadaşlar,
Dün yazdıklarım silinmiş, sinir oldum.kötükedihüso Cümleten sağlık, huzur dileyim bari a.s. Hırsımdan bu saate kadar girip de yazamadım bile bugun :) Oyuncak ettiler siteyi, bir öyle bir böyle... Neyseee...
Hayır birşey değil, dün yazarken ikonları bulacağım diye şaşı oluyordum az kalsın... Neysee...
Denizcim, dün cevap vermiştim, silinmiş pek tabii. Fotodaki sıpalar bizimkiler. Kendi kedim olursa koyarım ama elalemin kedisinin fotoğrafını da koymam sempatiksalakcinni
Ben her türlü hayvanın siyahına hayranımdır, zaafım var denebilir. Her ne kadar şanssızlık sembolü sayılsalar da kara kedilerin genetik bir özellik olarak mikroplara ve hastalıklara daha dayanıklı olduğuna dair araştırmalar var. Yani aslında şanslılar, ben şans getirdiklerine de inanıyorum. Bizim kara sıpa bize getirmişti sırnaşık şey Bazı kültürlerde de şans sembolüdür, kara kedi başını okşarsan para getirir derler, aklında olsun
Korkuyorum diyene boynum kıldan ince tabii, korku başka birşey...
Benimde sayısız kedi maceram vardır. Sevginin ötesinde büyük saygı duyarım kedigilllere :)
Bebek geldiğinde kedi gitmeyecek değil mi Deniz? Bana örnek olursun, hamilik yaparsın bu konuda inşallah :)
Bende sessiz sakin şafak sayma durumları devam. Kendimi dikişe adadım, yarına biter diktiğim bluz. Oyalanayım diye ne yapacağımı şaşırıyorum vallahi bilmiyorumkismile Bu gidişle milyon tane bluzum olacak.
Ayın 19 unda test yapacağım, iğneden sonra 15.gün. Her ne kadar ümidim yok diyorsamda, en ufak belirtide "acaba?" diye heveslenmekten alamıyorum kendimi. Bu ayda karavana olursa yine epey üzüleceğim herhalde. Bazen de belki böylesi hayırdır diyorum çünkü gelecek ay ilk kontrollerim var benim, röntgen filan çekilecek. Bebiş olursa çekilemez. Kısmet bakalım....
Herkesi öperim :asigim: sağlıkla kalın :Saruboceq:
ayy kızlar 12. günse eğer yarın doluyor. Gidip yaptırsammı ki test??????
Bu arada toxoplazma testi yaptırmam da lazım kediden dolayı, Deniz sen yaptırmış mıydın?
KIZLAR GENE YAZDIKLARIMIZ GİTMİŞ Mİ?
EN SON TARİH 16/07/2010 GÖZÜKÜYOR BENDE akannehir akannehirbilmiyorumkismilekötükedihüso